Четверг, 25.04.2024, 20:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 20 » ЯК доглядати за тваринами
12:12
ЯК доглядати за тваринами

БЕЗ зайвого болю 
Відомо, що радість від спілкування з домашніми тваринами здатна відволікати вас від болю. Однак якщо ви страждаєте, наприклад, артритом, то утримувати тварин вам може бути трохи важко. Вам потрібно прогулювати собаку, проте у вас заболят руки, коли вона з усіх сил потягне вас по вулиці. Джоді Марон-Барт, частнопрактикующий фахівець з лікувальної фізкультури зі штату Меріленд, пропонує наступні поради для тих, хто страждає на артрит. 
Привчіть тварина до вашого розпорядку дня. Воно повинно бути найбільш активним в ті ж години, що і ви самі. Вигулюйте собаку ввечері, перед тим, як лягти спати; в цьому випадку вона не стане вимагати вивести її на прогулянку з самого раннього ранку. Це дозволить вам з ранку трохи розім'яти свої суглоби, перш ніж іти гуляти з собакою. 
Щоб вам було легше розчісувати шерсть вашому улюбленцю, використовуйте щітку з великим руків'ям та темляком, що охоплює зап'ясті. 

Все про догляд за тваринами ви знайдете тут: ветеринарный офтальмолог .
Книга для тих, хто справді любить своїх тварин.

Не користуйтеся тонкими повідці і нашийники, які вам може бути важко тримати в руках. Встановіть дверцята для тварини, щоб позбавити себе від зайвої суєти, коли воно проситься на вулицю або в будинок. 
Попросіть сусідську дитину погуляти з вашої собакою; це позбавить вас від частини турбот. 
У вас щось болить? Виспіться! 
Ваші взаємини з іншими людьми можуть мати великий вплив на вашу біль. Це відноситься і до ваших стосунків з рідними та близькими, і до взаєморозуміння між вами і вашим лікарем. Однак не менш важливо те, як ви самі піклуєтеся про себе. Віддавна було відомо, що хороший сон відіграє велику роль в усуненні болю. 
Будь-якому з нас знайоме почуття задоволення після того, як ми прокидаємося вранці, добре виспавшись. І всі ми знаємо, яким є починати новий день під скрип цього проклятого будильника, з важкою головою і ледве повертав язиком. 
Лікарі, добре знайомі з недосипом на своєму власному досвіді в студентські роки, швидко звернули увагу на ту роль, яку відіграє хороший сон в нашому житті. На їх думку, сон може усунути головні болі, фіброз або хворобливе напруження м'язів. В деяких випадках сон покращує стан хворого при артриті, виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, коліті, і сприяє швидшому одужанню. Він також допомагає вам підтримувати імунітет вашого організму на належному рівні. 
Мабуть, сон дійсно може допомогти зібрати осколки життя, зруйнованої болем, в єдине ціле. «Не може бути ніяких сумнівів у тому, що хороший сон вночі - краща підготовка до денних справах, - каже д-р Фред М. Роджерс, заслужений професор Медичної школи університету Темпл у Філадельфії. - Ми всі в тій чи іншій мірі випробували це. »
Д-р Джамісон додає: «У наявності помітна взаємозв'язок між порушеннями сну і хронічним болем. Не буде перебільшенням сказати, що якщо хронічний хворий зуміє добре поспати вночі, то він зможе впоратися з будь болем. »

Просмотров: 1183 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz