Пятница, 26.04.2024, 09:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 20 » Як доглядати за очима
12:30
Як доглядати за очима

Догляд за очима проти навантажень 

Зайві навантаження на очі, зокрема, тривала робота за комп'ютером, аж ніяк не приносять користі. Як побічних ефектів може проявитися очна біль або погіршитися гострота зору. Доглядати за очима в цьому випадку просто необхідно. В першу чергу, слід відвідати свого лікаря. Однак, якщо подібні неприємності є невіддільною частиною вашого життя і йдуть як наслідок вашого способу життя, вирішити раз і назавжди цю проблему досить складно. 

В якості заспокійливого засобу для роздратованих очей офтальмологи рекомендують спеціальні очні краплі, які мають заспокійливу і пом'якшувальну дію. Закопуючи такі краплі, ви приведете ваші очі в порядок, вам стане набагато комфортніше, а також пропадуть неприємні відчуття. 

Не допускайте, щоб носіння лінз завдавало вам незручності. Завжди дотримуйтеся режиму їх використання, адже правила для того і придумали, щоб забезпечити вам найбільш комфортне і зручне носіння. Ви повинні насолоджуватися хорошим зором і якомога рідше згадувати про лінзах. Для цього строго дотримуйтесь порад лікаря і купуйте в інтернет магазині ті контактні лінзи, які він вам рекомендує. 

Як доглядати за очима при сухості 

У разі, якщо ви відчуваєте сухість слизової оболонки очей, вам слід їх промити. Найбільш підходящим способом це зробити буде застосування примочки для очей. Вона завжди надає розслабляючу, заспокійливе вплив. Само собою зрозуміло, що цю процедуру слід проводити, попередньо знявши лінзи. Шкіра на століттях значно менш еластична, ніж на інших ділянках тіла, до того ж вона піддається додаткової мімічної навантаженні. Не кажучи вже про те, що вона більш тонка і ніжна, тому більш стомлюваність, сильний реагує на стреси, захворювання, дощ, яскраве світло і вітер. 

Для запобігання роздратованості шкіри та її розтягування слід навчитися правильно користуватися косметичними засобами. Радимо вам при нанесенні або знятті коштів макіяжу і косметичних кремів, дотримуватися наступних правил. Рухи повинні бути плавними і ковзати по лінії найменшого розтягування. Від носа до зовнішнього краю ока слід проводити по верхньому століттю, а по нижньому руху повинні бути зворотними. Пам'ятайте, що надягати лінзи потрібно до того, як накладаєте макіяж, а от знімати слід перед тим, як макіяж буде змитий. 

Іноді потрібне втручання лікарів, за допомогою ви можете звернутись сюди: замена хрусталика глаза .
Кваліфіковані спеціалісти допоможуть швидко вирішити проблему.

Догляд за очима після зняття лінз 

Навіть після зняття лінз очам потрібен додатковий догляд, особливо якщо вони втомилися за день. Лінзи зняті, промиті і закриті в контейнері - нанесіть на повіки трохи пом'якшує шкіру крему, бажано напіврідкого, або ж використовуйте спеціалізований крем для очей. Після цього зніміть вологим тампоном туш з вій. Змочіть ватяний тампон в оливковій або кукурудзяній олії, потім захопіть вії і трохи стисніть їх через тампон пальцями так, щоб туш ​​перейшла з вій на вату. Цим тампоном можна знімати і тіні з століття. 

Після зняття макіяжу слід умитися теплою водою і нанести, на завершення всього, крем навколо очей для зволоження шкіри і зняття роздратування, якщо воно має місце. Багато людей, які користуються контактними лінзами, часто скаржаться на характерну сухість очей. Є кілька способів, як можна цього уникнути або, принаймні, домогтися меншої сухості і почуття дискомфорту. 

Щоранку, за 10-15 хвилин до того, як надягати лінзи і ввечері, після того, як ви їх знімаєте, слід їх зволожити спеціалізованими краплями, яке можна купити практично в будь-якій аптеці. Імпортний «Визин», а також його вітчизняний аналог «Виаль» відмінно справляються з поставленим завданням. Однак, не рекомендуємо капати краплі, не знявши попередньо лінзи.

Просмотров: 1119 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz