Пятница, 29.03.2024, 14:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 17 » Газоаналізатори для котельні - що це і для чого потрібні
17:46
Газоаналізатори для котельні - що це і для чого потрібні

Підприємства, які мають справу з хімічними речовинами і не тільки не рідко використовують таку установку як газоаналізатор. За допомогою даного приладу відбувається виміри, дослідження та інші роботи з аналізом газів, їх властивості, якість. Часте використання пристроїв спостерігається в тих сферах, які проводять екологічні дослідження: для аналізу загазованості атмосфери, встановлення кількості шкідливих речовин і їх концентрація в повітрі. Так само газоаналізатори популярні і в рухомих системах, які працюють на внутрішньому згорянні. Все, що є вибухонебезпечним в будь-якій сфері промисловості чи діяльності повинні використовувати такі прилади.

Опалювальні установки у власному будинку, квартирі або робочому приміщенні з роками набирають все більшої популярності. Сучасна котельня, яка працює на спалювання твердого палива або рідкого - установка нового покоління, яка здатна обігріти будь-яке приміщення з максимально комфортною її експлуатацією.

Який би котельне пристрій не було дорогим, якого б не була б бренду і країни виробника, присутність газоаналізатора - запорука безпеки приміщення і здоров'я людей, що знаходяться в ньому.

Дізнатись ціни а також замовити газоаналізатор можна тут: газоанализатор цена. Широкий вибір якісних газоаналізаторів за доступними цінами.

Газоаналізатори для котельні є вимірюють прилади концентрації одного або декількох компонентів газових сумішей. Кожне таке пристрій призначений для замірів концентрації лише певних компонентів і конкретної газової суміші в нормальних умовах. Поряд з використанням даної установки створюються системи газового контролю, які об'єднували б десятки таких приладів.

Газоаналізатори зустрічаються:

пневматичні;
електрохімічні;
Напівпровідникові і т.д.

Раніше робота газоаналізатора для котельні неможлива без використання додаткових приладів. Вони допомагали створювати потрібні титри, тиск і проводили очистку від газових сумішей (пилу, смол). Іноді, дані додаткові установки, очищали і від заважають проведенню вимірів агресивних речовин.

Сучасні технологічні розробки надають можливість придбати переносні газоаналізатори, які є приладами нового покоління. Вони професійно проводять аналіз димових газів. Їх використання можливе вже через кілька секунд після включення.

Залежно від ціни і виробника, така установка може мати і сенсорний екран, і акумулятор різної потужності (в залежності від вартості), зручність в тому, що вбудований магніт в прилад дозволить закріпити його в потрібному місці, пристрій має і вбудовані можливості вимірювання тиску і температури. Прилади в роботі з котельним обладнанням розрізняють однокомпонентні (рис. 1) і багатокомпонентні (рис. 2) (значно габаритні).

Придбання універсального газоаналізатора, дозволить проводити контроль об'ємної частини природних газів метану, пропану, бутану, а також оксиду вуглецю. Сучасні розробки наділяють такі прилади датчиком, який може контролювати і наявність аерозолів, токсичних і канцерогенних речовин. Всі ці речовини, навіть у невеликій кількості, мають дуже негативний вплив на здоров'я людини.

Просмотров: 818 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz