Четверг, 25.04.2024, 23:08
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 6 » Галогенові лампи ДЛЯ АВТО: ЯК ВИБРАТИ?
18:55
Галогенові лампи ДЛЯ АВТО: ЯК ВИБРАТИ?

Освітлення на дорогах має дуже велике значення для безпечного водіння. Кожен водій знає, наскільки серйозним має бути ставлення до вибору ламп для свого автомобіля. В даний час існує новий вид ламп, які на відміну від попереднього покоління можуть похвастати найбільш привабливими технічними характеристиками і які доцільно вибрати для авто. Галогенові лампи для авто, можна з упевненістю вважати лампами сьогодення і майбутнього. Цілком можливі різного роду доопрацювання, які дозволять такого виду галогеновим лампам стати більш вдосконаленими. Однак, сьогодні саме такий тип ламп, які призначаються для освітлення автомобіля, вважається самим досконалим і найбільш прийнятним практично для всіх водіїв. У той же час, вибираючи собі галогенові лампи для авто, автовласники не знають, як правильно вибрати найбільш підходящий тип. 

Галогенові лампи для авто - як вибрати? 

Обрати та придбати дешево можна тут: http://1000batt.ru/catalog/galogennye-lampy .
Висока якість за доступною ціною.

Сучасні галогенові лампи для авто відрізняються деякими характеристиками. В першу чергу вони забезпечують певну потужність світіння фар. Слід уточнити, що галогенові лампи мають такі нитки розжарювання, як - далекого і ближнього світла. Це унікальна властивість було помічено винахідниками, що вони і взяли на озброєння, трансформувавши свою знахідку в зразок лампи оновленого вигляду - галогеновую. Вони мають потужність - до 60 Вт Оскільки більш потужні джерела можу привести до непередбачених обставин, розробники не стали збільшувати встановлену спочатку потужність. 

Вибір галогенових ламп представлений широким асортиментів різновидів. Один з таких типів -галогеновие лампи з посиленою світловою віддачею. Вони не призводять до перегріву самої фари і відрізняються досить високою потужністю. Але, на жаль, їх ефект може бути знижений при неправильному підборі фари, конфігурація якої значною мірою буде спотворювати освітлення. 

Можна вибрати галогенові лампи поліпшеного візуального комфорту, які випускають яскравий білий світ, який цілком прийнятний для багатьох водіїв. Доведено, що таке освітлення позитивно впливає на водіїв, посилюючи концентрацію уваги. У той же час слід знати, що при несприятливих погодних умовах, особливо в дощову погоду, такі галогенові «світила» стають далеко не ефективними, оскільки відсвічують в краплях дощу. 

Якщо Ви вирішите вибрати такий тип галогенових ламп для авто, як, всепогодні, можна отримати непоганий варіант освітлення, найбільш сприятливого при таких природних явищах, як туман і дощ. Не дарма багато картини художників відобразили картини дощу, крізь смуги якого світяться жовті вогники автомобільних фар. Жовтий колір завжди вважався найбільш підходящим для освітлення доріг. Він дуже добре видно на сірому або блакитному тлі туманів, а так же таке освітлення не відбивається в дощових краплях. Так званий змішаний тип галогенових ламп, з'єднує в собі кілька характеристик, які мають відношення до інших відповідних типам освітлення: освітлення поліпшеного візуального комфорту, властивості всепогоднього лампи і типом посиленою світловий віддачі. Будь-які галогенові лампи для авто мають свої плюси, тому водії, що задають питання, як вибрати потрібний варіант, можуть покладатися на свої уподобання.

Просмотров: 1179 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz