Пятница, 26.04.2024, 11:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 17 » Чи можна вірити відгукам про готелі
22:01
Чи можна вірити відгукам про готелі

Кожна людина, збираючись на відпочинок прагнути вибрати найкращий готель, з відповідними умовами для проживання і доступними цінами. Перше, куди починаємо заглядати всі ми - це інтернет, в якому можна знайти всі необхідні відомості і почитати відгуки туристів про готелі. 

Але найчастіше ми стикається з дуже суб'єктивними думками і читаємо коментарі та відгуки, засновані лише на емоційному думці людей, а не чіткий, розсудливий аналіз роботи того чи іншого закладу. Після цього у багатьох виникає питання, чи можна довіряти відгуками про готелі? Ось в цьому питанні ми і постараємося зараз розібратися. 

Типи туристів і їхні потреби 

Перш ніж почати вивчення нескінченних сторінок всесвітньої мережі, потрібно визначитися, що вам самим потрібно від майбутньої поїздки. У цьому питанні всіх туристів можна розділити на два типи. 

Перший тип - це люди, які прагнуть вивчити внутрішній особливості країни, відвідати всі її пам'ятки і максимально відобразити все побачене на пам'ять. Для них якісні умови проживання та зірковість готелю не грають важливу роль, адже вони збираються там тільки ночувати. 

Другий тип - це люди, які хочуть просто відпочити, набратися сил, позасмагати на пляжі і поплавати. Ось для них якраз і важливі умови проживання та якість обслуговування. Саме у них виникає проблема з вибором готелю, і питання, який готель вибрати, як не прогадати і як додати в свій відпочинок побільше яскравості здаються їм нерозв'язними. 

Але в цьому питанні все впирається не тільки в бажання, а й у фінансові можливості. А ті люди, які літають в хмарах і думають, що вони можуть організувати собі десятиденних відпочинок, який коштуватиме не дорожче вартості дороги, просто залишаються розчарованими. 

При бажанні можна трохи заощадити на різних сезонні знижки і на проживанні. Ці знижки потрібно заздалегідь з'ясовувати в агентствах і у туроператорів. Крім цього, існують певні види знижок по кредитних картах у компаній емітентів, які самі бронюють клієнтам готельні номери та роблять хорошу знижку. Але тут вже вибирати готель не доводиться. 

Аналіз відгуків про готелі 

Якщо ви шукаєте правдиві відгуки, рекомендую шукати їх тут: сайт отзывов
На сайті правдивість відгуків оцінюють самі ж користувачі, тому такий варіант, як "купити відгук" не проходить, всіх не купиш.

Починаючи аналізувати відомості інтернету, особливо якщо це стосується кращих Спа-готелів Європи, потрібно вибрати декілька рейтингових сайтів з різних Інтернет-ресурсів і постаратися зіставити такі чинники: 

1. До якої мережі належить готель. Міжнародні мережеві готелі працюють за певним стандартам і весь працюючий персонал строго дотримується встановлені правила. У таких закладах має бути бар, конференц-зал, ресторан, SPA салон, тренажерний зал та ін Крім цього, в готелі повинні надавати додаткові послуги у вигляді пральні, замовлення таксі, організації екскурсій, трансферу та ін 

2. Розташування готелю, від якого безпосередньо залежить його рейтинг. І, звичайно ж, ті готелі, які розташовані недалеко від центру, користуються підвищеним попитом. Крім цього високі показники будуть у готелів, розташованих близько до пляжу. Читаючи відгуки, варто звернути увагу на віддаленість населених пунктів і на відстань до найближчого супермаркету. 

3. Наступне, що потрібно враховувати, читаючи відкликання - це вік залишили їх людей. Наприклад, сімейним парам з маленькими дітьми зовсім не підійдуть умови, які сподобалися молодіжної компанії. Сімейним парам потрібно вибирати тихі відокремлені готелі з піщаним пляжем, анімацією і додатковими послугами для дітей. А ось молоді, що любить розваги, краще зупиняти свій вибір на готелях, які працюють за клубній системі. 

4. Потрібно постаратися знайти відомості про дату спорудження будівлі та його останній ремонті. Якщо ремонт вказаний на поточний рік, не заважає уточнити всі нюанси більш докладно, щоб, приїхавши на місце, не опинитися бранцем будівельних робіт і постійного шуму від незакінченого ремонту. 

5. Якщо вам це важливо, то уточніть, як часто прибирають номери і якими мовами володіє обслуговуючий персонал. 

6. Дуже часто в готелях санвузли не відповідають загальному рівню комфорту і викликають обурення туристів. Щоб бути готовими до різних несподіванок, уточніть, чи видаються банні дрібниці, халати і тапочки, або всі ці приналежності потрібно везти з собою. 

7. Ну і останнє, що варто враховувати, читаючи відгуки - це час року. У пік сезону обслуговування готелю сильно відрізняється від відпочинку під час міжсезоння. 

Добре, якщо відгуки про обраному готелі однакові, але що ж робити, якщо все відгуки будуть протилежними. У цьому випадку краще вибрати інший готель або звернутися до менеджера турфірми за порадою. Багато менеджерів особисто відвідують всі пропоновані клієнтам готелі і мають з приводу кожного з них свою думку. 

І найголовніше, відправляючись за кордон, вибирайте тільки надійних туроператорів, які багато років працюють в області подорожей і зарекомендували себе тільки з позитивного боку.

Просмотров: 1520 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz