Суббота, 27.04.2024, 03:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 15 » Chevrolet Aveo - опис моделі
17:36
Chevrolet Aveo - опис моделі

Chevrolet Aveo - бюджетний легковий автомобіль В-класу, що випускається південнокорейської дочірньою компанією американського концерну General Motors - GM Daewoo. Існує три варіанти кузова: 5-дверний седан, 5-дверний хетчбек і 3-дверний хетчбек.

У США автомобіль продається під ім'ям Chevrolet Sonic, в Австралії і Новій Зеландії - Holden Barina, в Канаді - Pontiac Wave і Suzuki Swift +, на Україні - ZAZ Vida, в Китаї - спочатку як Buick Sail, потім - Chevrolet Sail, а в Європі - Kalos.

Великовузлове складання Aveo була налагоджена на російському заводі GM в Калінінграді. А в лютому 2013-о про початок складання Aveo оголосила прес-служба Горьківського автомобільного заводу.

Історія моделі

Chevrolet Aveo проводиться з 2002 року по теперішній час. За цей період вийшли три генерації автомобіля: перше і друге покоління - 2002-2011 рік, розроблено шанхайським технологічним центром PATAK спільно з GM- DAT, третя генерація з'явилася в 2011 році. Базою для створення Aveo послужила інша південнокорейська модель американського концерну - Daewoo Lanos.

Над дизайном Aveo працювали Джорджетто Джуджаро і команда фахівців з італійської компанії IlatDesign. Серед робіт Джуджаро такі автомобілі, як Lotus Esprit, Alfa Romeo 159 і Gulia Sprint GT, перше покоління Volkswagen Golf, DeLorian DMC-12, а також концептуальний Ford Mustang 2008-го року.

Концепт, передував третє покоління цієї моделі, був представлений на моторшоу в Детройті в 2010 році, а на ринку автомобіль з'явився через рік. Дизайнери багато в чому надихнулися зовнішнім виглядом останньої генерації Mitsubishi Lancer, а комбінація приладів на панелі нагадує мотоциклетний: один великий круглий тахометр і розташований поруч дисплей, на якому відображається швидкість і інші показники.

У 2011 році Chevrolet показала заряджену версію Aveo - Chevrolet Aveo RS. Автомобіль настільки сподобався публіці, що в тому ж році його запустили в серійне виробництво.

Технічні особливості

Двигуни другого і третього покоління Ecotec - розробка Opel. Вони відрізняються системою регулювання фаз газорозподілу і поліпшеною системою циркуляції мастила. Крім того, ці мотори більш легкі і надійні.

Друге покоління побудовано на новій платформі Gamma II. При її виробництві використовуються високоміцні сплави, а сам кузов став майже вдвічі жорсткіше, що позитивно позначається на безпеці автомобіля.

Ви завжди можете замовити запчастини до авто тутзапчасти авео.

Порівняння з однокласниками

Chevrolet Aveo першого покоління відрізняється надійністю - вже на початку 200-х корейці вміли збирати прості і якісні автомобілі, а вартість запчастин для нього менше, ніж для деяких вітчизняних авто.

Для свого класу Aveo другого і третього покоління має багате базове оснащення: електросклопідйомники, гідропідсилювач керма, ABS, кондиціонер, 6 подушок безпеки, а також системи активної безпеки: систему динамічної стабілізації, чотирьохканальну антіпробіровочную гальмівну систему з функцією управління гальмуванням, а також систему електронного розподілу гальмівного зусилля. Крім цього в стандартній комплектації є система допомоги старту на підйомі і круїз-контроль з функцією обмеження швидкості. Завдяки всього вищепереліченого європейська асоціація EuroNCAP назвала Aveo 2011 модельного року найбезпечнішим автомобілем в класі.


До плюсів другого і третього покоління Aveo можна віднести інформативний кермо і добре збалансоване шасі. А енергоємна підвіска дозволяє експлуатувати автомобіль за містом, незважаючи на те, що компанія позиціонує Chevrolet Aveo як сіті-кар.

6-ступінчаста автоматична коробка, також вигідно відрізняє автомобіль від багатьох однокласників. Наприклад, Hyundai Solaris оснащується застарілим чотириступінчастим «автоматом».

Більше 60% кузовних деталей Chevrolet Aveo II виготовлені з високоміцної сталі. Наприклад, при перевороту дах може витримати навантаження, в 4 рази перевищує масу автомобіля.

Цікаві факти

Chevrolet Sonic в рамках рекламної кампанії "Давай зробимо це" ( "Let's do it") скинули з парашутом з літака в супроводі кількох парашутистів. Головна ідея ролика полягає в тому, що тепер автомобілів доступна не тільки земля, а й небо.

Також в США був запущений вірусний рекламний відеоролик Chevrolet Aveo спільно з популярною групою Ok Go, в якому автомобіль в буквальному сенсі "грає" на музичних інструментах під час руху.

Aveo - перший компактний передньопривідний автомобіль компанії Chevrolet, який пропонується з 6-ступінчастою автоматичного коробкою передач.

В маркетингових цілях немилозвучну назву «Калос» для автомобілів, що продаються в Росії, змінили на «Авео».

Просмотров: 669 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz