Четверг, 25.04.2024, 22:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 29 » 20 правил як швидко прибрати квартиру
16:59
20 правил як швидко прибрати квартиру

Часом у повсякденному житті бувають такі моменти, коли швидка прибирання квартири стає необхідністю, а не примхою. У подібних випадках, на жаль, багато втрачають самоконтроль, і прибирання перетворюється в сумбурне і даремний захід, а спроба зробити все і відразу не приносить бажаного результату. Для того щоб не допустити плутанини, необхідно розробити особисту систему збирання, дотримуючись якої все буде зроблено швидко і якісно. Зробити це дуже просто, слідуючи нижчепереліченим радам в питанні як швидко прибрати квартиру, Вам буде потрібно мінімум часу, а результат буде вражаючим. 

Починаємо з кухні, на прибирання, якої, буде потрібно не більше 12 хвилин: 

1. Наводимо загальний порядок. Щоб додати кухні чистий вид і кілька оновити її, витратьте максимум дві хвилини на видалення всіх предметів на стільниці і кухонному столі, які зараз не потрібні. Чим менше предметів на кухонних поверхнях, тим чистіше і акуратніше здається саме приміщення кухні. 

2. Посуд. Якщо у Вас є посудомийна машина, завантажте в неї весь посуд і почніть цикл. У тому випадку, якщо посудомийка недоступна для Вас розкіш, а швидка прибирання приміщення кухні робиться не для себе (Ви чекаєте гостей) - акуратно складіть всю брудний посуд в один з кухонних шафок, а коли гості підуть, Ви з нею розберетеся. 

3. Чистимо кухонні поверхні. За допомогою спеціальної тканини з мікро волокна протріть стільниці і стіл рухами від дальнього кута у напрямку до себе, змахуючи сміття і крихти на підлогу. 

4. Протираємо кухонну техніку. Пройдіться злегка змоченою ганчіркою по поверхнях мікрохвильової печі, холодильника, плити, мультиварки, хлібопічки і іншої техніки, яка встановлена ​​на Вашій кухні. 

5. Беремося за підлогу. Найвідповідальніший момент. Підметіть кухню, при цьому починати потрібно з далекого кута приміщення і рухатися до виходу. Далі, протріть підлогу, використовуючи швабру з губкою зі спеціальної мікрофібри. Починайте з далекого кута і поступово рухайтеся спиною до дверей. 

6. Непередбачені складності. Помітили на стільниці або кухонній плиті важко відтирати плями? Зскрібаючи металевим предметом, можна залишити подряпини, що, звичайно ж, не допустимо - спробуйте використовувати для цього банківську картку, пластик не залишить подряпин. Місця скобления протріть вологою прогумованої губкою - це допоможе уникнути появи розлучень. 

Наступним приміщенням квартири, яке слід прибрати - спальня, на наведення чистоти нам буде потрібно не більше 10 хвилин: 

7. змітає все зайве. Зніміть постільна білизна, яке має сліди забруднення, і закиньте його в спеціальну корзину. Сховайте непотрібні предмети, які лежать на поверхні туалетного столика або трюмо, в довколишні ящики або шафи. Щоб спальня візуально здавалася чистою, необхідно всім поверхням надати справжній спартанський вигляд, який виключає все зайве! 

8. Заправляем ліжко. Багато втрачають дорогоцінні хвилини, коли намагаються заштовхнути кінці простирадла безпосередньо між торцем ліжка і матрацом. Набагато простіше і швидше можна заправити ліжко, якщо підняти матрац однією рукою і укласти краю простирадла другою рукою, прямо під нього. 

9. Боремося з пилом. Для досягнення максимально якісного результату, використовуйте суху ганчір'я з мікрофібри. Чистку починайте з меблів в дальньому кутку кімнати і переміщується у напрямку руху годинникової стрілки. Витирайте поверхні акуратними рухами від дальнього кута предмета, до себе, пил і сміття скидайте на підлогу. Важливо щоб на кожній дільниці поверхні меблів тканина повинна торкнутися не більше одного разу. Немає необхідності витрачати час і терти хаотично на одному місці. 

10. пилосос поверхню підлоги. Починати пилососити необхідно з далекого кута спальні, поступово переміщаючись спиною до дверей. Щоб прискорити процес, робіть розмашисті і довгі руху рукою. Проходьте щіткою тільки раз по одній ділянці підлоги, а не два. Не робіть рухів вперед-назад, це додаткові секунди. Не варто падати в непритомність, якщо десь випадково пропустили кілька сантиметрів. 

Втомились прибирати?! Не хватає часу?! Замовте професійне прибирання квартири. Замовити можна тут: Бытовые Уборщики Хайбери .
Ідеальне прибирання, швидко та за доступною ціною.

Не менш важливо привести в порядок ванну і туалет, для цього буде потрібно близько 9 хвилин: 

11. Попередня підготовка. Нанесіть на раковину, унітаз, душову кабіну або ванну засіб для чищення - це допоможе очистити поверхні при сильному забрудненні. 

12. Протираємо душову кабінку і ванну. Якщо є необхідність скрабити поверхню ванни або душової кабіни, просто протріть їх ганчіркою, далі змийте попередньо нанесене засіб для чищення та закрийте душову шторку. 

13. Чистка дзеркала. Розпорошите на дзеркало рідина для миття скла, далі починаючи зверху, круговими рухами протріть поверхню. 

14. Прибирання туалету. Посипте содою або сухим миючим засобом внутрішню поверхню унітазу, ретельно очистіть туалетного щіткою, після цього спустіть кілька разів воду. Далі за допомогою тканини з мікро волокна і універсального спрея протріть зовнішні поверхні зливного бачка і унітазу. 

15. Чистимо раковину. Для очистки від забруднення важкодоступні місця, використовуйте не потрібну зубну щітку. 

16. Моєму підлогу. За допомогою швабри з мікрофібри, протріть підлогу. Почніть з далекого кута і переміщайтеся спиною до виходу. 

Останній етап - вітальня і для проведення прибирання нам потрібно близько 15 хвилин: 

17. Усуваємо існуючий безлад. Швидко огляньте і оцініть ступінь забруднення кімнати, при цьому помічайте розкидані речі і неправильно стоять предмети. Покладіть все дрібниці на свої місця. Журнали та газети акуратно складіть на журнальному столику. 

18. Пил. Проводимо прибирання, точно так само, як і в приміщенні спальні. 

19. Дзеркала та скляні поверхні. Для якісного очищення скляних поверхонь та дзеркал, скористайтеся універсальним засобом для чищення скла і дрантям з м'якої тканини. Протріть поверхні круговими рухами. 

20. Пилосос. Починайте пилососити з далекого кута кімнати і переміщайтеся спиною до виходу.

Просмотров: 1436 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz