Пятница, 29.03.2024, 18:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 20

«Все більше інвесторів і експатріантів з різних країн прибувають в Аджман, залучені стабільністю та безпекою життя в цьому північному еміраті». З такою заявою виступив недавно на Конференції з міського планування голова аджманского муніципалітету шейх Рашид бін Хумейд Аль нуеймі, додавши, що «успішна реалізація містобудівних проектів забезпечує швидкий розвиток інфраструктури, що, в свою чергу, привертає резидентів з інших еміратів і країн».

Ми сидимо за столиком ресторану «KAZAN» на головній набережній Аджмана в компанії російського підприємця і власника цього чудового закладу Ісмагил Шангареева. Затишна тераса з видом на східні апартаменти класу «люкс» (готель «Аджманскій Палац») і бірюзову гладь Затоки, вище всяких похвал меню, спокусливе стравами російської та татарської кухні, - все це налаштовує на неквапливу, докладну бесіду, яку ми і починаємо з нашим співвітчизником.

Ісмагил Шангареев

... Читать дальше »

Просмотров: 675 | Добавил: 329 | Дата: 20.07.2016 | Комментарии (0)

Звичайно, для того, щоб спектакль пройшов успішно, найголовніше, щоб були професійні талановиті актори. Однак, жодна театральне, балетне, оперне і інше уявлення неможливе без красивої сцени, одягу. Купити красиві костюми просто необхідно, щоб глядачі отримали максимальне задоволення від вистави. Без гарних декорацій і костюмів глядачам не сподобається спектакль. Декорації створюють відчуття свята і підвищують глядачам настрій.

До вибору декорацій для сцени, одягу (купити їх можна за різною ціною) варто поставитися дуже уважно. Зовнішній вигляд сцени і акторів - це обличчя будь-якого театру. Саме гарні декорації і костюми показують його імідж. Навіть якщо це маленький скромний театр, в нього постійно будуть приходити глядачі, якщо одяг, сцени (купити декорації краще хорошої якості) для вистав будуть гарні. Постійні глядачі будуть забезпечувати роботу театру, а значить, і його розвиток. До того ж навіть актори відчувають себе на сцені впевненіше і краще грають, якщо вони в кра ... Читать дальше »

Просмотров: 807 | Добавил: 329 | Дата: 20.07.2016 | Комментарии (0)

Системно векторний психоаналіз, вперше пояснив точні зв'язку психічної і тілесної природи, - це прорив в человекознании, що став підсумком багатовікової еволюції думки багатьох вчених, філософів, психологів. Ще в Стародавній Греції Геракліт в своїх роздумах про єдність душі вважав, що вона співвідноситься з навколишнім світом через органи чуття. Трохи більше століття тому значно наблизитися до відповіді на це ж питання вдалося знаменитому австрійському психоаналітика Зигмунда Фрейда. За ним і інші вчені внесли свій вклад в розвиток психоаналітичної теорії сексуальності: Юнг, Сабіна Шпільрейн.

У Росії, незважаючи на заборонені теми, інтерес до психоаналізу не згасав і проявився згодом в одному з досліджень В.А. Ганзена, де вчений виклав загальний принцип системного сприйняття в категоріях часу, Простору, Інформації та Енергії, названими квартелямі.

Наповнити квартелі вмістом геніально вдалося В.К. Толкачеву, який, акумулювавши роботи по ерогеніке нижніх зон - анал ... Читать дальше »

Просмотров: 681 | Добавил: 329 | Дата: 20.07.2016 | Комментарии (0)

Тема моєї сьогоднішньої статті: вибір меблів для вітальні і як розставити меблі в вітальні.

Якщо раніше вітальня була кімнатою, де господарі зустрічали своїх гостей, то сьогодні цього приміщення віддається трохи інша роль. Природно, первісне призначення все ж грає головну роль, але також сьогодні вітальня може поєднувати і зону відпочинку господарів.

Особливо це проявляється в невеликих квартирах і будинках.

Так як сучасна вітальня - це і місце прийому гостей і зона відпочинку, то підібрати меблі для неї не так вже й просто. Звичайно, це заняття займе багато часу, та й витрати буде немаленькі, тому варто готуватися заздалегідь до таких планів.

З чого ж слід починати вибір меблів для вітальні.

Сучасні стильові рішення безмежні, і щоб максимально наблизити себе до своєї мети, необхідно визначитися саме з вибором стилю.

Вибір стилю повністю залежить від переваги господарів - це може бути класичний стиль а ... Читать дальше »

Просмотров: 840 | Добавил: 329 | Дата: 20.07.2016 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz