Четверг, 25.04.2024, 11:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 16 » Як організувати День народження для дитини
19:53
Як організувати День народження для дитини

Перш за все, поговоріть з дитиною і дізнайтеся його думку з приводу того, яким він бачить святкування свого дня народження. Розпитайте малюка, кого він хоче запросити в гості, чим хоче зайнятися з друзями. Залучіть дитини до прикраси інтер'єру, підбору ігор та призів переможцям. 

Обов'язково обговоріть з батьками дітей-гостей, у скільки вони повинні забрати своїх чад. Час початку свята підкоряється правилу: чим молодша дитина, тим раніше він повинен початися. А тривалість заходу варіюється в залежності від того, скільки років дитині. Так, дітям дошкільного віку, як правило, достатньо двох-трьох годин. Для молодших школярів цей час може бути збільшено до п'яти годин. 

Якщо плануєте відзначати день народження вдома, заздалегідь підготуйтеся до нашестя дітей: максимально звільните простір в кімнаті, де зберуться малюки, приберіть звідти предмети, що б'ються, закрийте всі розетки. 

Не забудьте замовити повітряні шаріки, це можна зробити тут: заказ шаров на день рождения .
Як то кажуть, не може бути скучно тому, у кого є шарік :)

Плануючи частування, заздалегідь поговоріть з батьками запрошених, чи немає у кого з дітей алергії на продукти, а також обмежень в їжі. Морально підготуйтеся до того, що обов'язково щось проллється або розіб'ється. Тому краще використовувати одноразовий посуд. 

Не потрібно намагатися здивувати дітлахів різноманітністю страв і суперрецепти. Частування краще нарізати маленькими шматочками. Обов'язково підготуйте побільше різноманітних напоїв, бажано, щоб вони були не дуже солодкими. 

Не забудьте запросити фотографа на свято. Професійний фотограф допоможе закарбувати веселі і значущі моменти дитячого свята на довгі роки. Заздалегідь поговоріть з ним, подивіться портфоліо. 

Вибрати фотографа можна за допомогою спеціального ресурсу-каталогу, де дані послуги для зручності шукачів представлені по містах: "Фотографи Києва", "Фотографи Дніпропетровська", "Фотографи Запоріжжя" і т.д. 

Складаючи програму розваг, постарайтеся не перевантажувати її. Чергуйте рухливі ігри з більш спокійними. Не зловживайте змагальними моментами, пам'ятайте, що не всі діти вміють визнавати поразку. Якщо бачите, що деякі малюки не беруть участь в грі, не наполягайте на їх активності. 

Плануючи запрошення професійних аніматорів, краще заздалегідь зустрітися з ними, обговорити програму свята і обов'язково уточнити вік дітей, так як деякі малюки можуть злякатися клоунів. Програма свята повинна бути складена з урахуванням вікових та психологічних особливостей дітей.

Просмотров: 1151 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz