Суббота, 04.05.2024, 05:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Великі дерева біля житлових будинків - це шкідливо і небезпечно, як для мешканців, так і для самих дерев. Чому? Про принципи правильного озеленення читачам «Рідного міста» розповідає садівник-любитель Андрій Петруцкій. 

    Території в місті умовно поділяються на промислові зони, суспільно-ділові зони, комерційні, зони відпочинку, зони садів, парків та скверів і, звичайно, житлові зони. Кожній в ідеалі повинен відповідати свій тип озеленення. В парках і скверах, наприклад, потрібно садити великі дерева: традиційні й звичні каштани, липи, берези, клени. А от територія житлових будинків - зовсім інша справа. Тут дерева, які сягають щонайменше десяти метрів у висоту, висаджувати не можна. І це зовсім не примха. 
 
- Дерево, що росте в безпосередній близькості від високих житлових забудов, знаходиться, як правило, в тіні, - розповідає Андрій Петруцкій. - Його гілки тягнуться ... Читать дальше »

Просмотров: 1165 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

Занадто великі гематоми потрібно лікувати строго під наглядом фахівця, а тому, відразу ж після отриманого удару зверніться до хірурга. Якщо в той момент, коли вам потрібна допомога медпрацівника, лікарні закриті, зверніться в травпункт, щоб медик міг оглянути місце забитого і призначити оптимальне лікування. Досить часто при сильно обширних гематомах скупчилася під шкірою кров видаляють навіть хірургічним шляхом, однак процедура ця нескладна, і лякати не повинна. 

Якщо гематома не потребує зазначених вище дій, то наносите на місце синяка призначені лікарем мазі і відвідуйте фізіопроцедури, якщо на них мається напрям від фахівця. Самолікуванням великих обширних гематом займатися вкрай небажано, непотрібно, кров може просто не розсмоктатися і це викличе додаткові муки в подальшому. 

Якщо обширна гематома вже почала розсмоктуватися або на тілі у вас не занадто великий синець мо ... Читать дальше »

Просмотров: 1114 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

Часом у повсякденному житті бувають такі моменти, коли швидка прибирання квартири стає необхідністю, а не примхою. У подібних випадках, на жаль, багато втрачають самоконтроль, і прибирання перетворюється в сумбурне і даремний захід, а спроба зробити все і відразу не приносить бажаного результату. Для того щоб не допустити плутанини, необхідно розробити особисту систему збирання, дотримуючись якої все буде зроблено швидко і якісно. Зробити це дуже просто, слідуючи нижчепереліченим радам в питанні як швидко прибрати квартиру, Вам буде потрібно мінімум часу, а результат буде вражаючим. 

Починаємо з кухні, на прибирання, якої, буде потрібно не більше 12 хвилин: 

1. Наводимо загальний порядок. Щоб додати кухні чистий вид і кілька оновити її, витратьте максимум дві хвилини на видалення всіх предметів на стільниці і кухонному столі, які зараз не потрібні. Чим менше предметів на кух ... Читать дальше »

Просмотров: 1438 | Добавил: 329 | Дата: 29.08.2014 | Комментарии (0)

Собственный дом это всегда прекрасно. Никто не мешает отдыхать, не доносятся крики соседей или громкая музыка. Здесь хозяин только вы. Для большинства людей свой ​​дом так и остается мечтой. Чтобы построить свой ​​дом нужно много времени, финансов и большое желание, а также это надо уметь. 

Читайте и стройте свой ​​собственный дом, начинайте как можно скорее, нанимайте рабочих. Через несколько лет вы сами себе поблагодарите. 
Можно строить самому, а можно с кем. Воспользовавшись ссылкой выше вы получите необходимые знания для самостоятельного строительства своего дома.

Также если свой ​​дом вам кажется слишком дорого строить, или же у вас он есть, просто вам ... Читать дальше »

Просмотров: 814 | Добавил: 329 | Дата: 29.08.2014 | Комментарии (0)

Після ремонту будь офісний приміщення вимагає прибирання та наведення порядку. Сама по собі прибирання офісів після ремонту являє собою разову, але досить складну роботу. Тому краще всього після ремонту довірити прибирання вашого офісу клінінгової компанії. Ми рекомендуємо замовити прибирання офісу у професійних прибиральників з кількох причин. Як ми вже сказали, по закінченню ремонтних робіт в офісі достатньо один раз навести порядок і надалі підтримувати його. Наймати штат власних прибиральників в цьому випадку не має сенсу. Набагато простіше і раціональніше звернутися в клінінгову компанію і замовити прибирання в офісі після ремонту. 

Друга причина, по якій варто звертатися до професіоналів - це наявність у клінінгової компанії спеціального прибирального обладнання, засобів для чищення, кваліфікованої команди прибиральників. Фахівці проведуть Післяремонтне прибирання офісу протягом короткого часу, а вам не доведеться відволікатися від своїх справ. Це дуже зручно, виг ... Читать дальше »

Просмотров: 1074 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Будь-яка жінка мріє про шубу з натурального хутра і, нарешті, зважившись на покупку, може дуже довго вибирати ту свою єдину і неповторну шубку. Обмежень у виборі шуб не існує для високих і струнких жінок, їм підійде манто будь-якого фасону і крою без обмежень. Власницям пишних форм варто відмовитися від вибору вироби з довгим хутром, перевагу варто віддати шубі з коротким ворсом. Пальто А-силуету середньої довжини призначене для дівчат з пишними формами у верхній частині тіла, що мають тип фігури «яблуко». 

Якщо ж, навпаки, у вашої фігури варто приховати нижню частину, тобто у вас фігура «груша», виберіть шубу з поясом, яким ви підкреслите свою талію. Дівчатам невеликого росту потрібна укорочена, трохи нижче коліна, полегшена шубка. 

До речі, найпопулярнішою завжди є і буде шубка з норки. Якщо ви вирішили купити шубу з норки, то знайте, що згідно езотериці, норка наділяє індивідуума талантами. Пояснюється все просто: вода - носій інф ... Читать дальше »

Просмотров: 1081 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Несприятлива екологія мегаполісів, стреси на роботі і вдома, недотримання правил здорового харчування, шкідливі звички, порушення режиму відпочинку - далеко не весь список факторів, негативно впливають на здоров'я нашого організму в цілому й на стан нашої шкіри, зокрема. Косметологічні процедури, безумовно, роблять нашу шкіру більш красивою, підтягнутою і молодою. Але головний секрет молодості і краси полягає в оздоровленні всього організму в цілому. Тому моя порада і настійна рекомендація, як доктора - добре відпочити цього влітку! 
Звичайно, у кожного своє розуміння «хорошого відпочинку», але дозвольте все-таки порекомендувати Вам відпочинок на морі. Вибирайте місце з м'яким кліматом, здорової екологічною обстановкою, особливу увагу зверніть на чистоту моря і відсутність різких перепадів температури. 

«Останній час видався важким, і для відновлення сил та енергії необхідно відійти від рутинних справ, переживань і стресів і по- ... Читать дальше »

Просмотров: 849 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Якщо у вас є власний будинок або котедж, то необхідно дбати не тільки про нього, а й про присадибній ділянці. Дуже вигідно виглядає на ділянці газон, але звичайний газон, який потрібно сіяти, вимагає дуже багато часу і регулярного догляду. Куди легше постелити рулонний газон, який не вимагає такого ретельного догляду, і готовий до «використання» практично відразу після застиланні - не доведеться чекати і вносити добрива. 
Рулонний газон не тільки дуже швидко укладається, він ще й легко приживається практично на будь-якому грунті. При цьому не доведеться довго чекати, поки трава здасться з-під грунту, а першу стрижку можна робити вже через тиждень-два після укладки газону. Склад можна підбирати точно так же, як і для звичайних газонів, а готове покриття використовувати для будь-яких цілей: там можна засмагати, грати, влаштовувати вечірки і посиденьки, воно може стати відмінним доповненням всіх інших насаджень і малих архітектурних фо ... Читать дальше »

Просмотров: 988 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

прохідність місця 

Прохідність місця - це кількість пішоходів і автотранспорту, проходять і проїжджають повз офіс за певний час. Якщо Ви зацікавлені у великому потоці клієнтів, то треба вибирати офіс в оренду саме в такому місці. 

Бізнес-центри «Серпуховской Двір» розташовані поруч із великими транспортними розв'язками в пішої доступності від станцій метро. Тільки за день бізнес-центри "Серпуховской Двір" відвідують кілька тисяч чоловік, висока прохідність місця і цільова аудиторія найбільш фінансово активної частини населення Вам буде забезпечена. 

Відвідуваність офісу 

Скільки у Вашому офісі за день, тиждень, місяць буває відвідувачів? Якщо потік відвідувачів великий, то сувора пропускна система і режим попередніх заявок на прохід вельми ускладнять Вам життя. Вибирайте офіс з окремим входом з вулиці або вільним входом. 

У кожному з бізн ... Читать дальше »

Просмотров: 1113 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Кожен, хто збирається або вже почав робити ремонт, задається питанням, який же ламінат, паркетну дошку або паркет купити. На українському ринку можна побачити темряву вітчизняних і зарубіжних виробників, але яке, же краще, як заощадити і де купити? Сьогодні ми розповімо про ламінат. 

Ми провели власні дослідження та зібрали самих надійних та якісних виробників підлогових покриттів. 

Для початку ми розповімо вам, з чого ж складається ламінат. 

        • Захисний шар (покриття просякнуте меламіном або акрилатом) 

          • Декор папір (малюнок на ламінаті) 

          • Водостійка деревоволокнистих плит (МДФ) 

          • Стабілізуючий шар 

Придбати ламінат можна тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1062 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz