Пятница, 10.05.2024, 23:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

В якості економічного опалювального обладнання газові котли Beretta, Buderus, Ferroli, Thermona, Viessmann, а також апарати Борінське, зараз дуже популярні, так як природний газ в нашій великій країні є дійсно найдешевшим паливом. Але не всі покупці газових котлів знають, який саме опалювальний котел потрібно підібрати для дому, а також не можуть самостійно визначити, під яку площу потрібен буде даний опалювальний агрегат. Одноконтурний Buderus або двоконтурний газовий котел фірми Viessmann, настінний Борінське або підлоговий котел Thermona, який газовий котел краще буде для опалення приватного будинку, заміського котеджу? Саме з постановки цих питань потрібно починати купівлю котлів. 

Обрати та придбати котел можна тут: котел газовый напольный купить .
Висока якість за доступною ціною.

Одноконтурний газовий котел або д ... Читать дальше »

Просмотров: 1376 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Основним фактором, що впливає на передчасне старіння конструкцій будинку є вологість і атмосферний вплив. Під впливом цього руйнуються бетонні і кам'яні елементи, відбувається загнивання дерев'яних конструкцій і корозія металу. 

Щоб не витрачається зайвий раз на заміну дорогих частин будинку, просто потрібно регулярно проводити профілактичний догляд і ремонт. 

Основи ремонту покрівлі 
Ремонтувати дах своїми руками найкраще в теплу пору року (травень - серпень). При ремонті покрівлі зазвичай використовують той же матеріал, що і при будівництві, проте іноді використовують і інші. Всі матеріали, призначені для ремонту покрівлі, повинні бути відсортовані і ретельно оглянуті на наявність дефектів. Якщо ж знайшли поганий покрівельний матеріал, то його можна застосувати в інших місцях, для це буде досить видалити частину матеріалу з дефектом. 

В першу чергу, на даху, в непридатність приходять спуски, тому під них необхідно підкласти ... Читать дальше »

Просмотров: 1530 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Перцевий аерозоль стане відмінним інструментом самооборони, який можна завжди тримати під рукою - хоч на вулиці, хоч на прогулянці у власному саду. Він здатний захистити вас без небезпечних наслідків. Проте, перш ніж купувати таке пристосування, потрібно подумати про дещо. Як вибрати газовий балончик правильно - ось у чому заковика ... 

Чи дозволяє законодавство носити газові балончики 

Не у всіх країнах дозволяється використовувати газовий балончик. В деяких державах його покупка можлива тільки після пред'явлення ліцензії (Гонконг, Фінляндія, Швеція і т.д.). Подекуди дуже строгі закони (це стосується Ірану, Сінгапуру, Бельгії та ін.), Що забороняють зберігання, носіння і вже тим більше використання такого засобу самооборони. У Росії купувати газовий балончик без ліцензії можуть тільки повнолітні. Тому переконайтеся, що це законно, перш ніж підете в магазин за перцевим аерозолем (це порада для тих, хто вирішив поїхати відпочивати за кордон). 

... Читать дальше »
Просмотров: 1256 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Паркетна підлога в будинку - це модно, престижно і екологічно виправдане. Не всі можуть собі дозволити таке підлогове покриття. Але як би воно не було красиво, приходить час і паркет починає втрачати свій зовнішній вигляд і тому потребує догляду та ремонті. Давайте сьогодні поговоримо про те, як надати вашому паркету первинний вигляд і красу. 

Дрібний ремонт паркетних підлог. 

Дуже часто буває, що необхідно замінити одну з клепок статі. 

Пошкоджену паркетну клепку, яку необхідно замінити, необхідно постаратися витягнути так, щоб сусідні клепки залишилися на місці неушкодженими. Дуже добре для цієї справи підходить стамеска або долото. Розколіть клепку за допомогою цього інструменту на кілька частин уздовж волокон і вона без праці вийде з гнізда. Так видаляють й інші пошкоджені клепки. Потім ремонтують основу і ставлять на місце пошкоджених нові клепки. 

Більше порад по ремонту тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1114 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Квартирне питання це одна з найактуальніших проблем мегаполісів. Рано чи пізно практично кожна людина стикається з необхідністю купити або взяти в оренду житло, якщо звичайно він не один з тих щасливчиків, які отримують квартири у спадок або виграють їх в лотерею. Я розповім, як зняти квартиру і уникнути неприємних ситуацій.
У кого можна зняти квартиру 
Зняти квартиру безпосередньо у господарів - найвигідніший варіант. 
Зняти квартиру через посередників - так званих ріелторів, найбільш часто зустрічається спосіб пошуку житла. 
Зняти квартиру за допомогою агентства з нерухомості. Як правило, солідні агентства займаються хорошими дорогими квартирами, якщо вам потрібно щось подібне - ви їх клієнт, відразу відпадає багато проблем. 
Як і де шукати квартиру 
Шукати квартиру я рекомендую тут: 2222343.ru .
Широкий вибір з детальн ... Читать дальше »

Просмотров: 1030 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Ви житель мегаполісу. Ви водій. Ви віддаєте перевагу свого залізного четирехколсеного друга тролейбусам, автобусам і метрополітену. Фраза "навіщо тягнутися на метро 40 хвилин, коли я на своїй машині за півтори години домчить" - це про Вас? 
Значить Ви часто стоїте в автомобільних пробках. А в цих заторах свої правила поведінки. І щоб не трапилося "бляшанки", щоб Ви благополучно і швидко доїхали до місця призначення в час пік - почитайте цей матеріал, який Вам рекомендує автомобільний сайт "Автомайстер". 
У пробці сильно не розганяйтеся. Навіть якщо попереду стоїть автомобіль почав інтенсивно набирати швидкість, найближчим часом він зупиниться, а ви можете не встигнути. Саме так відбувається 90% аварій в пробках. 

Ремонт автомобіля можна замовити тут: ремонт блоков вольво .
... Читать дальше »

Просмотров: 918 | Добавил: 329 | Дата: 27.08.2014 | Комментарии (2)

Тепла підлога «НК» (Національний Комфорт) - тонкий двожильний екранований кабель, закріплений на спеціальній сітці. Крок укладання кабелю такий, що потужність теплого мати складає 130 Вт / м2. Це ідеальний показник для комфортного теплої підлоги як для покриттів з плитки, так і для ламінату, леноліума і т.д. При роботі статі з такою потужністю можна підтримувати ідеальні 24 градуси на підлозі і 18 на рівні голови. При цьому не порушується природна вологість повітря. Двожильний мат Національний Комфорт ізольований екраном і не створює електромагнітного випромінювання. Важливою перевагою тонкого теплої підлоги є те, що Вам не потрібно заливати їх товстої стяжкою. При укладанні тонкого мату «НК» (Національний Комфорт) стать піднімається всього на 3 мм.

Рекомендую купляти мат тут: теплолюк ... Читать дальше »

Просмотров: 1076 | Добавил: 329 | Дата: 21.08.2014 | Комментарии (0)

Для безперешкодного ввозу-вивозу вантажу за кордон необхідно здійснити ряд процедур. Спочатку ви шукаєте митного брокера та укладаєте з ним договір. Природно, що договір укладається на підставі підтверджуючих вашу діяльність документів. Крім цього ви повинні бути зареєстровані як учасника зовнішньоекономічної діяльності. Пакет потрібних документів достатньо об'ємний, за один день його чи не зібрати, потрібно мінімум місяць. 

За встановленою формою ви повинні зібрати сертифікати на продукцію, її походження, зареєструватися на посту митниці і підтвердити митну вартість вантажу, що перевозиться. Далі з митним брокером узгоджується перелік документів і сума зовнішньоторговельної операції. Після цього укладається договір з компанією-перевізником. 

Для здійснення міжнародних перевезень вантажу створена громадська організація - Асоціація Міжнародних Перевізників. Члени цієї організації (перевізники та власники транспортних компаній) наділяються спеціальними до ... Читать дальше »

Просмотров: 1678 | Добавил: 329 | Дата: 21.08.2014 | Комментарии (1)

Як вибрати ресторан (кафе, банкетний зал) для весілля? Вибрати ресторан для банкету - непросте завдання, доведеться переглянути безліч варіантів, щоб, нарешті, знайти ідеально підходить саме вам! 

Починати пошуки банкетного залу стоїть за 2-3 місяці до торжества. А тим парам, які збираються відзначити весілля в розпал сезону, варто визначитися з кафе якомога швидше. 

Який і як вибрати ресторан для весілля? В першу чергу потрібно визначитись з кухнею. Якою Ви віддасте перевагу: традиційній російській, вишуканою італійською або неординарної китайської - це залежить тільки від Вас. Тепер потрібно визначитися, чи підходить розмір закладу для тієї кількості гостей, які Ви збираєтеся запросити. Якщо для Вас важливий бюджет торжества, слід уточнити у менеджера приблизну вартість бажаного банкету. 

Багато закладів пропонують закрити кафе для ... Читать дальше »

Просмотров: 988 | Добавил: 329 | Дата: 20.08.2014 | Комментарии (0)

Натяжні стелі у вітальні: 

Вибрати дані вироби досить просто, достатньо знати кілька правил. Так, лакові натяжні стелі додадуть кімнаті святковий настрій і зорово збільшать приміщення. 
Сатинові конструкції має сенс вибрати при хорошому освітленні, бажано денним світлом. В цьому випадку видно всю принадність цієї фактури. Адже поверхня цього типу натяжних стель схожа на шовк. При їх використанні кімната набуває спокійний благородний вигляд. 

Радимо встановлювати глянцевий стеля в тому випадку, якщо дизайн кухні виконаний в стилі Хай-Тек, оскільки з часом на ньому утворюється наліт від постійної варіння і смаження. Перевага використання цього типу виробів полягає в тому, що на відміну від шорсткою поверхні матових конструкцій, у лакових стель гладка поверхня, з якої легше видалити осілу кіптява. При цьому, будуть потрібні тільки звичайні миючі засоби. В теж час при ... Читать дальше »

Просмотров: 951 | Добавил: 329 | Дата: 20.08.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz