Пятница, 26.04.2024, 09:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 5 » Вибираємо утеплювач для дому
20:35
Вибираємо утеплювач для дому

Що таке будинок? Це те місце, куди ми повертаємося з далекої поїздки, після трудового дня, в цьому місці нас чекають рідні та близькі нам люди, там світло, затишно і тепло. Щоб в будинку було дійсно тепло, потрібно зробити грамотну теплоізоляцію будинку.

Якщо теплоізоляція буде зроблена невірно або відсутні зовсім, то повітря в будинку буде не тільки холодним, але і сирим, температура буде швидко падати, навіть після прогрівання будинку. Дуже довгої і холодної вам здасться зима, якщо ви живете в будинку, у якого відсутня утеплення.

Утеплення будинку проводиться в процесі будівництва і є однією з важливих складових. Перш ніж приступити до вибору, ви повинні знати, що універсального утеплювача не існує, кожна деталь будинку потребує у своєму виді теплоізоляційного матеріалу, відповідно до специфічними властивостями утеплювача.

7 найпопулярніших натуральних утеплювачів для дому тут: Натуральные утеплители.

Фундамент

Як і будівництво будинку починається з фундаменту, так і утеплення варто починати теж з фундаменту. Утеплювач для фундаменту в першу чергу повинен володіти високими властивостями водонепроникності і мати високий рівень поглинання пара, тому що фундамент знаходиться в найжорсткіших і агресивних умовах, якщо порівнювати його з іншими частинами будинку. Найчастіше для фундаменту будівельники вибирають екструдований пінополістирол, він абсолютно безпечний для здоров'я людей, які збираються жити в будинку, тому що є екологічно чистим. Перебуваючи в фундаменті будинку, пінополістирол захищає не тільки сам фундамент, але і всі комунікації, прокладені в ньому, від різних термічних або хімічних впливів.

фасад

Щоб добре утеплити фасад будинку, радимо вибирати пінополістиролова утеплювач або базальтовий. Вибір буде залежати від типу самого фасаду, тому що бувають фасади вентильовані або штукатурні. Матеріал, з якого зроблені обидва утеплювача, володіє подвійною щільністю, що дозволяє зберігати тепло в будинку на довгі роки. Також утеплювачі мають високий рівень захисту від проникнення пари або газу.

Підлога

Як приємно ходити по теплій підлозі. Щоб підлога не остигав, а вам завжди було приємно ступати на нього, краще встановити в будинку систему теплих підлог, яка працює як від електрики, так і від гарячої води. Якщо така система вам не по кишені, то для утеплення підлоги підійде пінопласт, скловолокно, керамзит, піноізол і т.д.

стіни

Статистика показала, що через неутеплені стіни йде 35% тепла, таким чином виходить, що 35% коштів, витрачених на обігрів будинку, викидається в порожню. Щоб цього уникнути, використовуйте базальтовий утеплювач, який випускається у вигляді плит і фіксується на стіні за допомогою кронштейна. Свою популярність придбав і внутрістінного утеплювач, незважаючи на міфи про те, що в будинку через нього створюється парниковий ефект.

дах

До утеплювача для даху має бути пред'явлено велика кількість вимог, він обов'язково повинен бути екологічно чистим, жаростійким і вогнетривким, водонепроникним і стійким до змін температури і до всіх змін у навколишньому середовищі. Найбільше цим вимогам відповідає базальтовий утеплювач, який буде захищати ваше житло протягом багатьох років.

Просмотров: 663 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz