Пятница, 26.04.2024, 03:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 22 » Які бувають бінарні опціони?
22:32
Які бувають бінарні опціони?

Навчитися успішно торгувати бінарними опціонами, взагалі не маючи ніяких знань в області фінансових операцій, нескладно. Для цього розглянемо основні поняття, які в подальшому допоможуть навчитися торгувати опціонами ефективно.

Отже, розглянемо основні поняття: бінарний опціон, трейдер, брокер, актив.

Бінарний опціон - це певного виду угода. Вона полягає між двома користувачами (трейдерами) і передбачає продаж бінарного опціону одним трейдером і покупку його іншим. Деталі розглянемо трохи пізніше.
Трейдер - торговець, особа, яка вчиняє операції на валютному ринку.
Брокер - компанія, яка через створений інтерфейс служить посередником між двома трейдерами. Тобто, здійснює покупку бінарних опціонів у тих, хто хоче їх продати і продає тим, хто зацікавлений в покупці бінарних опціонів.
Актив - це загальна назва того чи іншого виду товару, який служить в якості об'єкта угоди. Наприклад, курси валют.
Тепер приступимо до більш детального розгляду процесу торгівлі бінарними опціонами.

Для чого користувач взагалі купує той чи інший опціон? Для того щоб передбачити динаміку розвитку, обраного на власний активу на потрібній точці часу. Таким чином, трейдер перед вчиненням інвестиції повинен проаналізувати ринок і зрозуміти, в який бік буде рухатися тренд на актив. Цей рух може бути висхідним або низхідним, тобто актив на ринку буде збільшуватися або зменшуватися в ціні. Наявність тільки двох можливих варіантів розвитку динаміки активу і дало назву бінарних опціонах.

Після аналізу ринку, в разі, якщо інвестор вважає, що зможе достовірно спрогнозувати той чи інший результат, він купує відповідний бінарний опціон (на підвищення або пониження ціни активу) і реалізує його до моменту експірації (тобто, до закінчення терміну дії бінарного опціону) .

У разі, якщо його очікування виправдалися, прибуток від інвестиції становить в середньому 70% від суми початкової ставки. Якщо ж трейдер прорахувався, ціна на актив розвивалася в протилежному його прогнозом напрямку, то збитки складуть 85% від початкового вкладення. Таким чином, 15% від поставленої суми будуть повернуті користувачеві.

Звичайно, брокери не працюють за спасибі. При стандартних умовах сервіс отримує 15% від суми будь-якої інвестиції. Адже якщо один інвестор заробляє на бінарних опціонах, то інший обов'язково зазнає збитків.

Плануєте торгувати бінарними опціонами?! Тоді вам сюди: verumoption.com/.

Які бувають бінарні опціони?
Головним критерієм оцінки бінарних опціонів є їх термін закінчення. Саме експірація служить головним орієнтиром для вибору стратегії бінарних опціонів. До недавнього часу існував обмежений термін експірації бінарних опціонів. Але з розвитком цієї гілки фінансового бізнесу стало з'являтися все більше брокерських контор, що істотно збільшило конкуренцію на ринку. Брокерам сьогодні не так просто обзавестися новими клієнтами, тому вони йдуть на численні поступки. Це проявляється, перш за все, в розширенні торгових опцій. Сьогодні можна виділити чотири основні терміну експірації бінарних опціонів: сверхкраткосрочним, короткостроковий, середньостроковий і довгостроковий.

Зазвичай торгівля бінарними опціонами пропонує вибір виключно з підвищення або зниження ціни на актив в певній часовій точці. Але недавно з'явилися і нові види бінарних опціонів, які надають інші види угод. Наприклад, бінарний опціон One Touch. Купуючи його, ви зобов'язуєтеся визначити, чи досягне ціна на актив певного рівня за обумовлений тимчасово проміжок. Система бінару дотримується, проте повністю змінюється стратегія аналізу ринку.

Просмотров: 659 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz