Пятница, 26.04.2024, 15:04
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 28 » Як вибрати холодильник?
00:33
Як вибрати холодильник?

Свіжість продуктів сьогодні допомагає забезпечувати холодильник. Жодна господиня не може обійтися без цього побутового приладу, тому купуючи холодильник, важливо вибрати дійсно якісну і функціональну модель. Для цього важливо звернути увагу на наступні показники:
- Дизайн і виконання
За дизайном холодильник повинен підходити під наявну у вас в кухні меблі. Сьогодні існує великий спектр дизайнерських і колірних рішень, серед яких кожен зможе знайти щось підходяще. У моді залишаються і звичні білі холодильники. Особливої ​​популярності набули холодильники сталевого або чорного кольору.
За своїм виконанням існують не тільки окремо стоять, але і вбудовані холодильники. Вони можуть бути вбудовані в шафу або стільницю;
- Місцезнаходження морозильної камери
Існує три типи розташування морозильних камер: нижнє, верхнє і пліч-о-пліч. У холодильників з невеликою верхньою морозильною камерою знижується витрата електроенергії на холодильну камеру. Але морозильні камери з нижнім розташуванням більше, в них зазвичай кілька шухлядок. Але самими місткими і ергономічними морозильними камерами мають двостулкові холодильники.
- Обсяг і розмір
Розмір і обсяг холодильника залежить від кількості членів сім'ї. Холодильник може бути однокамерним, двокамерним або ж двостулкових. Вибираючи холодильник, не забувайте і про розміри вашої кухні, адже далеко не в кожну кухню можна поставити холодильник моделі side by side;
- Управління
Холодильник може мати електронне або ж електромеханічне управління. Електромеханічне управління дозволяє вибрати лише режим роботи самого термостата. Холодильники з електронним управлінням забезпечують можливість встановлювати і підтримувати необхідну температуру в холодильній і в морозильній камерах;

Але пам'ятайте, не завжди варто купувати новий холодильник. Іноді краще зремонтувати свій старий. Зробити це можна тут: ремонт холодильников.

- Система розморожування
У холодильнику дуже важлива система розморожування. Сьогодні найчастіше холодильники мають крапельну систему розморожування або ж систему No Frost. Крапельна система розморожування ефективна і проста, проте в морозильній камері такого холодильника може виникати лід.
В системі No Frost іній не утворюється за рахунок працюючого спеціальним чином вентилятора. Однак і такий холодильник потребує розморожування та миття мінімум раз за рік;
- Кліматичний клас і клас енергозбереження
Найбільш економічними в споживанні електроенергії вважаються холодильника класу А і В, а також проміжного класу. Крім того, цей показник залежить і від температури і об'єму морозильної і холодильної камер.
Кліматичний клас визначає кліматичні умови, при яких холодильник повинен працювати без збоїв. Існують кліматичні класи, розраховані на сухо, вологий, холодний і, навпаки, жаркий клімат. Але самим універсальним вважається кліматичний клас SN-T. Він забезпечує нормальну роботу приладу в найширшому діапазоні температур - від 10 і до 43◦С вище 0. Інформація про тип кліматичного класу завжди міститься на наклейці, що знаходиться на стінці холодильної камери;
- Оснащення і функціональність
Холодильник може мати один або два компресори. Більш вигідними і зручними у використанні є двохкомпресорні холодильники.
Холодильник може бути оснащений функціями швидкої заморозки і наявністю диспансеру, а також зони свіжості. Ці функції роблять холодильник більш функціональним, а зона свіжості з температурою в районі 0◦С зберігає свіжість продуктів ще довше.
Вибирайте якісний і доступний для вас холодильник, женіться за зайвими опціями і пам'ятайте про розміри власної кухні, тоді вам неодмінно вдасться вибрати хороший холодильник.

Просмотров: 764 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz