Суббота, 20.04.2024, 01:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 30 » Як вибрати фотографа на весілля?
23:02
Як вибрати фотографа на весілля?

На що слід звернути увагу при виборі весільного фотографа?

- Важливу роль при виборі весільного фотографа грають його моральні якості. Тому замість того, щоб замовляти весільне фото по телефону, як це іноді практикується, молодятам потрібно зустрітися з фотографом, щоб він сподобався вам як людина. Така зустріч визначить, наскільки наречена з нареченим розташовані до фотографа, і чи прислухаються вони до його вказівкам під час фотосесій. Співпраця весільного фотографа і молодят забезпечить високий рівень довіри і взаєморозуміння між ними.

Про професійні якості фотографа ...

... В першу чергу слід звернути увагу на роботи весільного фотографа, що характеризують його працю.

В ідеалі на зустріч фотограф повинен принести своє резюме, ноутбук, щоб показати вам свої роботи, і надати адресу сайту, де можна ознайомитися з ними детальніше, і показати свої слайдшоу з весільним фото. Але комп'ютером справа не обмежується: бажано, щоб роботи фотографа були роздруковані на фотопапері, і ви змогли побачити якість, яке отримаєте на виході.

Вибираєте фотографа?! Тоді вам сюди: фотограф на свадьбу. Один з кращих фотографів за доступною цііною.

Досвід фотографа і його манера зйомки також дуже важливі, адже вони відбиваються на роботах цього фотографа, в його фоторезюме. У той же час весільний фотограф може мати десятирічний стаж, але його роботи при цьому, на жаль, можуть не блищати красою і оригінальністю.

Добре, коли роботи фотографа сподобаються вам своєю «родзинкою», і вам припадуть до душі творча манера фотооператора, його ракурси зйомки ... сподобається те, як весільний фотограф бачить свято через свій об'єктив!

З приводу апаратури ...

- Апаратура повинна бути професійна: в мінімальному наборі це професійна камера, спалах і об'єктив. Деякі фотографи можуть брати з собою також освітлювальні прилади і штатив. Це впливає на якість роботи фотографа і візуальне багатство весільного фото.

Маршрут фотозйомки ...

- Весільний фотограф повинен попередньо обговорити з молодятами маршрут майбутньої фотозйомки. Якщо у молодят немає спеціальних переваг, то фотограф повинен запропонувати кращі місця для фотосесій в їх черговості.

Про моральні і фізичні якості фотографа на весіллі:

- За моральними якостями - фотограф повинен бути ненав'язливим, спокійним і впевненим у собі. А також фотограф повинен бути непитущим і фізично витривалим, оскільки йому належить провести цілий день на ногах: з раннього ранку і до пізньої ночі.

Бажаємо вам вдалого вибору весільного фотографа!

Просмотров: 676 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz