Вторник, 23.04.2024, 09:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 19 » Як вибрати Діда Мороза на замовлення
00:13
Як вибрати Діда Мороза на замовлення

Скоро країна знову відзначатиме найулюбленіше свято - Новий рік. Його з нетерпінням чекають всі: одні радіють можливості відпочити від роботи, інші мріють провести вечір в сімейному колі, треті плекаючи надії про щасливих перервах в наступаючому році. Правда, в якомусь сенсі по-справжньому святкують тільки діти, а дорослі просто відзначають. Малюки бачать свято з іншого боку, вони чекають чарівництва, чуда, чекають, що в двері постукає Дід Мороз і Снігуронька, заздалегідь пишуть довгі листи про те які подарунки хочуть отримати, намагаються вести себе трохи краще. Багато батьків намагаються зробити казку дитинства реальнішою - запрошують Діда Мороза до себе додому. Саме про це сьогодні, дорогі читачки, наш журнал Діалоги Жінок і розповість вам: як правильно зробити замовлення Діда Мороза і Снігуроньки на будинок, на які критерії орієнтуватися при виборі фірми організуючою свято і як зробити, щоб Новий рік для вашої дитини став незабутнім святом.

Замлвляйте костюми Діди Мороза і Снігурочки тут: дед мороз.

Не тягніть.
У Новий рік всі діти очікують дива, але дорослі знають, що чим ближче новорічна ніч тим вище ціни на організацію свята і складніше знайти відповідну людину, який зіграв би роль головного гостя. Багато батьків планують організувати візит Діда Мороза, тому не варто тягнути до останнього зі зверненням в фірми займаються проведенням свят. Найкраще зайнятися пошуками в кінці листопада-початку грудня, так ви зможете з найбільшою ймовірністю підібрати Діда Мороза, який сподобається саме вашій дитині.

Контролюйте.
Найголовніше в замовленні будь-якої послуги це контролювати всі етапи проведення робіт. Тому при виборі Діда Мороза орієнтуйтеся на позитивні відгуки ваших друзів, знайомих, скористайтеся інтернетом, щоб більше дізнатися про людину, який повинен створити у вашому будинку відчуття чарівництва. Можете попросити відеозапису з проведених цим Дідом Морозом свят. Дізнайтеся про стаж роботи з дітьми, запитайте виступав ця людина на новорічних святах міського масштабу. Вибирайте тільки добросовісні агентства.

Зовнішній вигляд Діда Мороза і Снігуроньки.
Це дуже важливий пункт, адже чим нарядно Снігуронька, ніж пишніше накладна борода у Діда Мороза, тим більша ймовірність, що ваша дитина повірить в диво. Справжній Дід Мороз повинен бути одягнений в червоний, білий або синій костюм, валянки, повинен мати довгу бороду, в одягнених в рукавички руках повинен бути палиця і мішок з подарунками. Снігуронька повинна бути одягнена в шубку в тон костюма Діда Мороза, на голові повинна бути шапочка з-під якої видно довга коса. Добре, якщо вам вдасться заздалегідь, хоча б на фото оцінити екіпіровку запрошених гостей, з метою перевірити чи відповідає вона вашим вимогам.

Вітання
Для початку домовтеся з Дідом Морозом в який час він повинен з'явитися. Обговоріть такі моменти як вручення подарунка (ви самостійно купите подарунок і заздалегідь передасте його в агентство або фірма повинна про це подбати?), Скільки повинен тривати свято. Обговоріть з Дідом Морозом чи готовий він до ситуацій в яких дитина лякається незнайомого чоловіка, не йде на контакт.

Підготуйте дитину
Чи не кожна дитина може радіти приходу Діда Мороза - деякі можуть злякатися. Тому маленьким дітям заздалегідь за кілька місяців можна читати казки з новорічною тематикою, вирізати сніжинки, писати листи. Розкажіть дитині про Діда Мороза і Снігуроньку, хто вони такі, де живуть, чим займаються в інший час. Постарайтеся вивчити разом новорічні пісеньки, вірш, яке потім дитина буде розповідати Дідові Морозу.

Дотримуйтесь всього п'ять простих правил і Новий рік стане самим чарівним і незабутнім святом для вашого малюка!

Просмотров: 699 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz