Вторник, 16.04.2024, 07:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 10 » Far Cry Primal: 9 речей, які потрібно знати
23:37
Far Cry Primal: 9 речей, які потрібно знати

Серійне виробництво Far Cry від Ubisoft критикували всі, кому не лінь. Ідея відкритого світу у другій частині гри була чудовою, підкачало виконання. Третій Far Cry разом з аддоном Blood Dragon вийшов не краще, а після четвертого Ubisoft і зовсім вирішила змінити концепцію гри в цілому.

Лютневий випуск Far Cry Primal повертає нас до витоків в буквальному сенсі цього слова. Ігровий процес забирає геймерів в суворий світ древньої цивілізації, за часів мамонтів і перших людей. Розробники вирішили відмовитися від багатогодинних і нудних перестрілок з бандами дивних людей в в'язаних шапочках. Far Cry Primal поверне вас в старий добрий світ полювання і збирання, надаючи шикарну можливість випробувати на собі всі принади виживання в первісному суспільстві.

Ми з тобою однієї крові, ти і я!

Дика природа і її мешканці завжди були важливою частиною серії Far Cry. Чорт візьми, і більшість фана від Far Cry полягає в полюванні і дресируванню тварин. Primal робить акцент на елементі взаємодії з дикою природою, виводячи зв'язок з екосистемою на новий рівень. З огляду на, що гра веде нас за часів кам'яного віку, фауна нового Far Cry відрізняється від тваринного світу попередників. Зграї диких вовків і підступні ведмеді - квіточки в порівнянні з величезними мамонтами і саблезубими тиграми. Мамонта можна буде приручити і використовувати, як захисника і перевізника. А ось з величезними саблезубими кішками все набагато складніше. Ви для них - чергова видобуток і зустріч з тигром обернеться жорстокою сутичкою не на життя, а на смерть.

Скачуйте Far Cry тут: far cry primal скачать торрент.

У грі вас чекає не тільки велика кількість нових істот. Система дикого світу Primal відводить кожній тварині особливу роль, яку вона відіграє в житті ігрового персонажа. Секрети функції Beast Master розробники розкривати відмовилися, але відомо одне: геймери зможуть контролювати цілі групи тварин, перетворюючи їх в одне з найбільш грізних зброї свого арсеналу.

Власний табір потрібен в першу чергу

Племінні війни - невід'ємна частина Far Cry Primal, з якими гравці знайомляться на самому початку проходження. Тому все просто. Ви починаєте гру і одночасно починаєте будувати свій табір. Чому і навіщо? Хороший табір - багато ресурсів і багато союзників. А це рівноцінно виживання. Більш того, можна забратися на саму вершину ланцюжка Far Cry, керуючи, домінуючи і перемагаючи.

Свого табору мало, бо ворог не дрімає. Ворожі племена будуть постійно заважати вам на шляху проходження, встановлюючи форпости в самих незручних для гравця місцях. Їх необхідно ліквідувати, для блага власної міні-імперії. Ігровий сюжет, та й суспільство в цілому вимагають знищити ворожі табори найнещаднішим чином. Тактика випаленої землі - це не звичайний сторонній квест, це життєва необхідність. Тільки таким чином ви зможете убезпечити власне плем'я від постійних атак ворога.

Рідні стіни в самому початку гри убезпечать вас від первинної небезпеки і допоможуть виконувати перші завдання. Взагалі, будинок така справа - з ним легше.

Це приголомшливо!

Після третьої і четвертої частини Far Cry важко дивуватися красі джунглів, яку здатна продемонструвати відео-гра. Здавалося б, розробники вичерпали свою фантазію і гравців вже нічим здивувати. Як тільки ви встановите Far Cry Primal на свій комп'ютер, ви забудете про це твердження.

Доісторична епоха вдихнула в красу природи Far Cry нове життя. Чудове технічне виконання властиво кожній серії ігри, але Primal - це щось особливе. Тут багато знайомих деталей з минулих частин Far Cry, але чарівність кам'яного століття бере своє. Юний, майже недоторканий суворої рукою цивілізації світ має неповторну харизму. Хочете переконатися в правоті цих слів? Витратьте кілька годин на вивчення околиць. Прогуляйтеся по таборах, розбитих на мальовничих річкових берегах або похмурих болотах. Заберіть на гору, прийміть позу богатиря з картини Васнецова і помилуйтеся панорамою, яка розкинеться перед вашими очима. Світ Primal прекрасний, і це не реклама або перебільшення, проста констатація факту.

Стелс-режим потрібен як і раніше

Серія Far Cry завжди пропагувала потайливу і обережну гру. Механіка стрільби ніколи не була головним мінусом серії, але і головною перевагою ніколи не була. Власне, лобові атаки на натовп ворогів в укріпленому таборі закінчувалися однаково і фатально.

У доісторичному світі Primal немає вогнепальної зброї. Ігровий арсенал - старі добрі луки, дубини і списа. Це істотно полегшує завдання зберігати непомітність, підбираючись до ворожих блокпостах. Але подібна стратегія - не єдиний варіант в Primal.

Гра надасть вам вибір: гравці зможуть безшумно відстрілювати ворогів з лука, підкрадатися до них ззаду з ножем в руці і недобрими намірами в серці. Або вчинити оригінально: нацькувати на поселення зграю величезних вовків, обсипати зміцнення вогненним дощем стріл і перетворити бій у криваву бійню. Вибір за вами, дорогі друзі.

Сюрприз з арсеналом

Можна кинутися на ворога з голими кулаками або списом напереваги. Але найкраще озброїтися як слід і Primal забезпечить вас всім необхідним. Але на початку гри найкраще використовувати лук і «працювати» на дистанції. Так, для стріл потрібен постійний крафт і полювання, але на старті краще пожертвувати пару годин на збирання і накопичення ресурсів. Крафтінг принесе набагато більше користі, ніж здається: шкури тварин та інші ресурси знадобляться надалі. Плюс до всього, чим міцніше ваша взаємозв'язок з навколишнім світом, тим краще для майбутніх місій. Накопичений досвід і плоди збирання зіграють на руку на дистанції.

Вам не вистачає широти дій? Це ненадовго, Primal запропонує своїм шанувальникам грандіозний арсенал зброї і відмінну можливість урізноманітнити динаміку бою. По ходу проходження відкривається безліч ножів, списів і бомб з різними модифікаціями.

Природа, вона жива!

Колись серія Far Cry володіла найкращим природним оточенням в ігровому всесвіті. Згадайте хоча б ролик з другої частини, де дерева відрощували собі нові пагони замість знищених. Увага розробників до деталей вражає. У наступних частинах гри динаміка навколишнього світу залишилася на найвищому рівні, але акцент на неї вже не робили. Вся увага дісталося зброї і ресурсів.

Primal повертає все на круги своя. Неймовірна реалістичність світу і місця існування чуйно реагує на всі ваші дії. Вашим головним союзником знову стає вогонь. Звичайний пожежа творить чудеса під час атаки на ворожий табір. Так, у вас не буде РПГ або кулемета під рукою. Але це розкриває перед гравцями всю красу стратегічних маневрів і оригінального взаємодії з природою.

Цікаві деталі візуалізації

Цікаві рішення розробників в візуалізації Far Cry завжди були гідністю серії. Перед великою атакою на укріплену оборону ворога треба проводити розвідку. Для пошуку слабких місць і лазівок можна знайти хорошу точку огляду, відзначити супротивників, підібрати місця проникнення або відступу. У Primal розвідувальний процес як і раніше важливий, але способи змінилися кардинально.

Плануючи атаку, можна активувати перк «Повелитель звірів» і заволодіти очима гострозорою сови. Чи не викликаючи підозр, зірка птах послужить заміною розвідника-безпілотника і з легкістю прослизне повз дозору Караульщик. Якщо раніше позначати ворогів було нудно і нецікаво, зараз це перетвориться в захоплюючу пригоду і додасть гострих відчуттів.

Far Cry Primal - більше ніж аддон

Більшість фанатів гри турбувалася, що Primal буде черговий «рекламною паузою», яку взяли розробники з Ubisoft, поки розробляється повноцінне продовження. Звинувачувати ком'юніті можна: звістки про Primal з'явилися так несподівано, що логічно було припустити щось подібне.

Однак розмір карти і кількість контенту спростовують сумну теорію шанувальників Far Cry. Розробники запевняють: Primal буде повноцінним учасником серії. На відміну від Blood Dragon, первісний світ майбутнього аддона буде сповнений сюрпризів і цікавих місій. Можна скільки завгодно гадати про те, чим саме зачепить гра, але нудьгувати в ній точно не доведеться.

Так, розробники не досягли планки в 30 годин ігрового сюжету, але Primal - це не чергова спроба заробити грошей на відомому бренді. Самобутня і унікальна гра захоплює повністю.

І все таки це не Far Cry 5

Незважаючи на всі компліменти в бік Primal, це дійсно аддон. Гра змінила час, оточення, але кардинальних змін чекати не доводиться. Ubisoft, як умілий перукар-стиліст - наводить лоск, бризкає лаком, поправляє і розчісує по-іншому. А ось придумати абсолютно новий імідж поки не виходить.

Повернемося від метафор до ігрового процесу. Почуття, що ви керуєте тяжкоозброєних спецназовцем на смузі перешкод нікуди не пішло. Відчуття від стрибків, лазіння або звичайної ходьби залишилися колишніми. Чи не змінюється характер місій, розмір карти, вибір навичок. Не сказати, що це погано, Ubisoft використовує ці функції по логічною причини, вони працюють і працюють чудово. Плюс, змін в порівнянні з попередніми частинами вистачає, первісна епоха відмінно освіжила Far Cry.

Просмотров: 583 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz