Суббота, 20.04.2024, 16:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 10 » Чоловічі саквояжі
00:03
Чоловічі саквояжі

Читаючи книги про мандрівників, переглядаючи старі фото знатних людей, гортаючи модні глянцеві журнали можна помітити, що у всіх них неодмінними супутниками представників сильної статі є чоловічі валізи. Це і зрозуміло, адже ці багажні сумки відмінно справляються з функцією перенесення великої кількості речей, які можуть знадобитися своєму господареві в дорозі. Крім того, чоловіча сумка саквояж - це ще й відмінне доповнення до ділового стилю будь-якого бізнесмена. Вони відмінно можуть замінити собою портфелі. У них однаково зручно переносити як різні предмети, так і важливі документи.

ДЕЩО ПРО ЧОЛОВІЧИХ САКВОЯЖІ

Як і будь-який інший аксесуар, шкіряний саквояж чоловічий то забирався на пік популярності моди, то котився стрімголов вниз. Однак ніколи повністю не зникав з ужитку сильної статі. Колись на виготовлення даних сумок йшла килимова тканина, від цього саквояжі продавали за низькими цінами. Але килим - вельми не практична річ, хоч і міцна. Згодом зовнішній вигляд тканини втрачав свій первісний колір, швидко брудна. Саме тому саквояж стали робити зі шкіри, що додало цьому аксесуару солідний вигляд.

ПРИДБАННЯ В ІНТЕРНЕТІ

Замовляйте саквояжі тут: http://www.tykupi.com.ua/shop/category/muzhskie-sumki/sakvoiazhyЧоловічі дорожні саквояжі за доступними цінами.

Зверніть особливу увагу на фурнітуру. Всі застібки, кріплення ручок і фірмові емблеми повинні бути виготовлені з металу. Він повинен мати рівномірне покриття напилення. Якщо ви бачите патьоки, подряпини і відколи на металевих деталях, то, швидше за все, вони швидко почнуть іржавіти, псуючи зовнішній вигляд валізи.

Сьогодні існує не один Інтернет магазин, а ціле безліч, де проводиться продаж оптом і в роздріб чоловічих саквояжів. Замовляючи в них сподобалися сумки, не забудьте уважно ознайомитися з описом товару. Перш ніж віддавати гроші кур'єру, обов'язково огляньте саквояж, перевірте досконально його якість. Пам'ятайте, що ви купуєте саквояж для себе не на один день.

ЯК ВИБРАТИ ЧОЛОВІЧІ САКВОЯЖІ

Перш ніж купити чоловічий саквояж, обов'язково проаналізуйте, який обсяг речей ви будете в ньому перевозити. Від цього залежить, яка модель сумки, і розмір вам більше підійде. Дані аксесуари можуть бути або середнього, або великого розміру. Тепер потрібно вибрати відповідне якість саквояжа. Якщо він потрібен вам тільки для додання своєму стилю солідності, і користуватися ви будете їм не дуже часто, то вибирайте даний вид сумки, зроблений зі шкірозамінника. В такому випадку плюсом покупки стане краща ціна та порівняно непогану якість. Але якщо ви часто перебуваєте в дорозі, то варто купити шкіряний чоловічий саквояж. Натуральний матеріал прослужить довше, не один рік буде радувати вас своєю міцність, хорошим видом і кольором шкіри.

 

Просмотров: 727 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz