Воскресенье, 28.04.2024, 18:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Люстра - це один з найважливіших елементів інтер'єру забезпечує затишок і потрібну атмосферу в кімнаті. Саме тому дуже важливо правильно підібрати освітлювальний прилад в спальну кімнату. Місце, де людина повинна відчувати себе захищеним, а атмосфера спокійна і тепла. Починати вибір світильника потрібно з визначення необхідних технічних характеристик. Зрозумівши, які лампочки повинні забезпечувати її роботу, ми без праці підберемо потрібний нам примірник. 

Придбати красиві люсти можна тут: купить люстры из италии.
Висока якість за доступною ціною.

1. Лампи розжарювання. Цей вид поступово виходить з ужитку, так як їх енергоефективність, в порівнянні з сучасними напрацюваннями, залишає бажати кращого. Однак багато хто віддає перевагу саме їм через специфіку їх світла - він дуже «м'який», приємний і ідеально підходить для спальні. 

... Читать дальше »

Просмотров: 1426 | Добавил: 329 | Дата: 14.08.2014 | Комментарии (0)

Останнім часом, я дуже часто чую від своїх клієнтів фразу, як правильно вибрати телевізор, як показує багаторічна практика, немає такої компанії, яка постійно випускає вдалі моделі, так що говорити про те, що ось сумісного і тільки не варто. Під час розвитку технологій, з'явилося дуже багато виробників які випускають гідні моделі. 
Так ось, природно спочатку ми повинні визначиться з розміром телевізора, якщо ви придбаєте для невеликої кімнати величезний телевізор, він буде тиснути на очі і дуже не затишно, також якщо у величезну кімнату поставити маленький телевізор, він загубиться на загальному тлі. Якщо з розміром ви визначилися можна переходити до технічних характеристик. 

Придбати якісний телевізор недорого можна тут: телевизоры цены.
Завжди широкий вибір телевізорів всіх цінових категорій.


Дозвіл екрану, тобто кількість точок на дюйм (чим більше тим краще), в наш час практично всі моделі діагоналлю більше ніж 32 дюйма мають дозві ... Читать дальше »

Просмотров: 739 | Добавил: 329 | Дата: 14.08.2014 | Комментарии (0)

Принципи відбору автосигналізацій із зворотним зв'язком для нашого експертного огляду. 
Автосигналізації зі зворотним связью1. Наявність сертифікату відповідності УкрСЕПРО (необхідний для установки в більшості автосалонів). 
2. Надійність, якість, функціонал охоронної системи, довговічність експлуатації брелоків. 
3. Поширеність і популярність серед покупців і установників, доступність моделей на ринку України. 
4. Типовість - кваліфіковані установники автосалонів і СТО володіють знаннями з встановлення та налаштування систем. 
5. Наявність сервісних центрів в Україні - у разі виникнення сервісних випадків (як гарантійних, так і післягарантійних) система може бути відремонтована або замінена в розумні терміни. 
Яку ж автосигналізацію вибрати? 
Не варто купувати автосигналізацію «як у сусіда або друга», оскільки вона може бути застарілою або ненадійною. Немає сенсу купувати дешеву систему, ос ... Читать дальше »

Просмотров: 659 | Добавил: 329 | Дата: 14.08.2014 | Комментарии (0)

Яке взуття обрати для туристичного походу (timberland)

Можна з повною впевненістю сказати, що люди, яким доводиться багато переміщатися пішки, точно знають наскільки важливо, щоб взуття було зручним. У туристичному поході тим більше потрібна зручне взуття, адже мало того що шлях може пролягати через каньйони, по бездоріжжю, так ще й з великим рюкзаком за плечима. 

Тому до вибору взуття варто поставитися уважно, враховуючи, в яких умовах вона буде використовуватися. 

Розглянемо основні види взуття, призначені для певних кліматичних і ландшафтних умов. 

Якщо похід буде проходити в теплу пору року і за відсутності опадів, по рівнині або горбистій місцевості, то можна обійтися звичайними кросівками або зручними черевиками, в яких не було б жарко вдень і в теж час не холодно ввечері. 

Взуття придбати можна на сайті: ... Читать дальше »

Просмотров: 1434 | Добавил: 329 | Дата: 14.08.2014 | Комментарии (0)

Недавно мені пощастило познайомитися з одним з найсильніших юристів Нижнього Новгорода. Під час нашої бесіди, з серйозним виглядом, я викладала суть справи. А він, як тільки дізнався про характер моєї діяльності, відразу перевів тему, і задав найпоширеніший чоловічий питання, яке мені доводилося чути: 

- «А де у нас в місті можна купити хорошу сорочку?» 

Розуміючи, що відбутися жартами не вийти, але і піти від відповіді теж не вдасться, стала задавати навідні запитання, щоб дати можливість зрозуміти, що однією назвою магазину не відбудешся. І якщо навіть черкнешь адреса бутика, то не факт що саме цьому чоловікові місцеві сорочки припадуть до вподоби. 


Ах якби ви знали, вельмишановні чоловіки, скільки нюансів виникає при виборі цього елемента гардероба, ви б назавжди забули це питання в теорії. І замість того, щоб безпредметно копити адреси магазинів, краще б підійшли до пошуку коханої сорочки трохи з іншого боку. 

< ... Читать дальше »
Просмотров: 1356 | Добавил: 329 | Дата: 14.08.2014 | Комментарии (0)

Професіонали з догляду за гольф-полями знають, як максимально полегшити собі життя за допомогою правильних методів, інструментів і матеріалів. Ось 6 секретів від них, які допоможуть вам виростити чудовий газон своїми руками. 
Іноді одна трава здається зеленішою інший. І гущі. І набагато приємніше і м'якше на дотик. Часом буває прикро, коли, незважаючи на те, що ви витратили багато сил і часу на догляд за газоном на дачі, добитися ідеального результату все одно не вдалося. Так відбувається, тому що дипломовані фахівці сільськогосподарських університетів, що займаються ландшафтним дизайном, і професіонали по догляду за гольф-полями присвячують все своє життя тому, щоб добитися цього. 
Але навіть з постійно зростаючим тиском і вимогою виростити ділянку з ідеальною травою професіонали по догляду за полями для гольфу успішно економлять на воді і хімікатах і, незважаючи на це домагаються чудових результатів. Так вважає Том Брукс, власн ... Читать дальше »

Просмотров: 1166 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Що називається кабелем? 
Кабель являє собою одну або ж декілька ізольованих і скручених навколо один одного жив, які поміщені в герметичну оболонку. На такій оболонці може знаходитися додатковий захисний шар, що оберігає кабель від різного роду механічних пошкоджень. 

Де використовуються кабелі? 
За своїми основними функціями кабелі ділять на дві основні групи - силові й контрольні. Силові використовуються для того, щоб передавати і правильно розподіляти електричну енергію, спрямовуючи її до різного роду струмоприймачів і розподільних пристроїв. Контрольні необхідні для з'єднання електричних приладів, апаратів і зборок затискачів (наприклад, в мережах управління, автоматизації та сигналізації) з джерелом струму. 

Які бувають кабелі по типу ізоляційного шару і виду оболонки? 
За різновиди ізоляції і оболонки кабелі можна розділити на кілька основних груп: 

- З просоченою паперовою ізоляцією, поміщені в метале ... Читать дальше »

Просмотров: 2129 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

1) Лайки, значить популярність? Так, цілком правильно. При додаванні фотографії, Ви робите на нашому сервісі замовлення на лайки. Для друзів і незнайомих Вам людей, Ваша сторінка піднімається в авторитетності, оскільки за фотографіями видно, що більшості користувачів подобається Ваша діяльність або хобі. 

2) Лайки, значить клієнти? Так, більше лайків = більше клієнтів. Ви коли-небудь думали про вплив лайків на залучення нових клієнтів? Ви знали, що при додаванні нової фотографії відразу перевіривши хештеги, Ви знаходитесь на перших сторінках? Як привернути увагу? Все просто! При додаванні фотографії, Вам потрібно накрутка лайків, що б користувачі при вводі хештега, побачили саме Вашу фотографію, на якій стоїть купу лайків і на ній ведуться дискусії. Це дуже сильно зацікавить людини, і велика ймовірність, що саме він додасться до Вас в друзі і буде Вашим клієнтом. 

Получити лайки швидко можна тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1090 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Чи знаєш ти, що мультсеріал, за мотивами якого були придумані ігри Даша-слідопит, користувався у хлопчиків і дівчат у всьому світі такою популярністю, що творців мультика неодноразово нагороджували усілякими призами, в тому числі і найпрестижнішими. 
Ти дивишся мультфільми і, в той же час, вчишся цифрам і рахунку, англійської мови і навіть правилам поведінки. Ти граєш в ігри, і отримуєш ще багато всіляких навиком і умінь. Точно так само, як будь-яка серія мультфільму починається з того, що Даша відправляється в похід, будь-який випуск гри Даша-слідопит пропонує якесь подорож і пригода. В одній з ігор Даша потрапляє в казку під час велосипедної прогулянки, і їй доводиться управляти своїм зовсім звичайним транспортним засобом в не зовсім звичайних обставинах. В інших іграх Даші пропонується битися з надокучливими мухами або знайти всі цифри по порядку, скласти букет з квітів або зіграти в міні-гольф. 
Як бачиш, Даша не нудьгує, її весе ... Читать дальше »

Просмотров: 1565 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Чим відмити душову кабіну 

Скло душової кабінки, як би ви не старалися цього уникнути, на жаль, покриваються жахливим нальотом, і трапляється ця неприємність у всіх і завжди, якщо тільки ви не витираєте скла насухо після прийняття душу. Так чим відмити душову кабіну від цього гидкого нальоту води? 


Багато хто з вас знають, що у мене в будинку грандіозний ремонт, і ванну ми вже закінчили. Вирішили поставити душову кабінку, але як же я намучилася з миттям цього скла, поки не знайшла спосіб полегшити собі життя і тримати душову в ідеальній чистоті. 

Найпростіше, звичайно ж, використовувати різні готові засоби для в ... Читать дальше »

Просмотров: 1847 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz