Четверг, 28.03.2024, 22:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Отже, ви створили сайт, наповнили його унікальним і цікавим контентом. Тепер можна і про просування задуматися. Спробуємо розібратися, як можна залучити відвідувачів на новий сайт. 

Всім відомо, сайт виконує свої завдання тоді, коли у нього є відвідувачі, які переглядають сторінки, читають тексти, підписуються на розсилки, оформляють замовлення - тобто роблять все, що очікує від них власник сайту. 

Взагалі, способів, за допомогою яких люди можуть прийти на сайт - перейти за посиланням або ввести адресу сайту в рядку браузера. Залежно від способу джерела трафіку можна поділити на 3 групи: type-in, пошукові системи і каталоги, що посилаються ресурси. 
Тепер розберемо кожний з них детально. 

Рекомендую замовити професійну розкрутку тут: продвижение сайтов .
Швидко, якісно і надовго, а головне що ціни не кусаються.

Type-i ... Читать дальше »

Просмотров: 1440 | Добавил: 329 | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

У мене проблема ... Я досить давно вчу англійську, але відчуваю труднощі при перекладі складних речень. Коли я намагаюся їх перекладати, у мене в голові складається неоковирна нісенітниця,, схожа на ту яку переводять електронні перекладачі, типу ПРОМТ (а іноді таку ж). Навіть якщо ми відомі всі слова, це не допомагає мені правильно зрозуміти пропозицію. Схоже на те, що я мислю як робот і мені заважає це вивчити англійську.

Тепер коли мені потрібно перекласти текст, я звертаюсь сюди: перевод текста с английского на русский .
Тут швидко перекладають а головне що без жодної помилки, ні граматичної ні орфографічної, і досить дешево.

Просмотров: 1213 | Добавил: 329 | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

Які бувають натяжні стелі 
Одним з особливих елементів декору приміщення є натяжна стеля. Коли ремонтом займається фахівець, то власник не думає про те, як вибрати натяжна стеля - все це здатний вирішити професіонал своєї справи. Але якщо ремонт робиться самостійно, то треба не тільки визначитися з стелею, а й порахувати вартість, у тому числі і робіт по монтажу. Ціна в таких випадках може сильно відрізнятися від того, що здатний запропонувати фахівець. 

Які бувають натяжні стелі 

Обрати та придбату красиву та оригінальну стелю можа тут: здесь .
Завжди відмінна якість за доступними цінами.

Це тонка і дуже міцна плівка, яку натягують на попередньо встановлений каркас на стелі. Таке виробництво дозволяє монтувати натяжну конструкцію на будь-якому етапі будівництва або ремонту приміщення. Основна його перевага - поверхню можна зробити ідеально рівною, а можна додати їй різну конфігу ... Читать дальше »

Просмотров: 913 | Добавил: 329 | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

"У житті всяке буває - то щури з'являються в найнесподіваніших місцях, та й стирчать з води прути арматури зараз вже не рідкість на наших водоймах. Пам'ятаю випадок, коли один з моїх знайомих рубав дрова для багаття. Тільки вибрав незвичайне місце - поруч з човном. Рубав собі, рубав. Трохи промазав, та й розрубав практично нову човен! "

Матеріал PVC, з якого виготовляється в даний час більшість надувних моторних човнів, вельми невибагливий в експлуатації і досить простий в ремонті. 

Зберігати човни з PVC можна практично в будь-яких умовах при температурі від +70 до - 40 градусів Цельсія. Взимку - в теплому гаражі, або на холодному балконі, без будь-якої спеціальної підготовки на консервацію. Бажано тільки перед цим вимити і висушити судно. При розміщенні човна на зберігання необхідно брати до уваги, що матеріал PVC дуже «подобається» щурам. Тому човен у місцях потенційного проживання щурів або мишей краще не залишати. 
Ще ... Читать дальше »

Просмотров: 1039 | Добавил: 329 | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

Бочка правди про форму жіночих грудей 
Отже, почнемо з розміру грудей. Запам'ятайте: збільшити груди нехірургічним шляхом неможливо. Бюстгальтери пуш-ап та інші візуальні обманки в розрахунок не беремо, адже наше завдання - не обвести навколо пальця, а пишатися прекрасною оголеними грудьми. Тому якщо вам кров з носа потрібно збільшення грудей, звертайтеся до пластичної хірургії. 

Якщо ви приймаєте себе зі своєю спадковістю, зі своїми природними і конституційними даними, але вважаєте, що в ваших силах трохи поліпшити исходник, наші поради для вас. Ми розповімо, як підняти груди, як трохи посперечатися з силою земного тяжіння і за допомогою деяких зусиль скорегувати форму грудей. 

Щоб покращити форму, можна звернутись до хірурга: пластическая операция груди цена .


Чотири обов'язкові заходи&nbs ... Читать дальше »

Просмотров: 1093 | Добавил: 329 | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

Кожен добре знає, що всім і завжди хочеться купити щось якісне за низькою ціною. Це стосується всього, і зокрема годин. 

Годинник є невід'ємною частиною сучасної людини, адже бувають такі ситуації, коли не у кого, спитати котра година, а дуже треба і дуже поспішаєте, а телефон розрядився і так далі і тому подібне. Ну, якщо Ви вирішили, що витрачати купу грошей на годинник немає сенсу і хочете купити собі відносно дешевий годинник і не хочете, щоб до Ваших рук потрапила підробка або неякісний продукт, ця стаття повинна бути Вам корисною. 

Годинники для чоловіка, це важливий аксесуар для будь-якого стилю. В даний час годинник можна купити як в спеціалізованому магазині, так і в інтернеті. Щоб не потрапити в халепу при купівлі недорогих годин, спочатку слід вирішити, які функції годинник будуть виконувати. 

Годинники для ділового стилю потрібно вибирати не тільки за ціною, але і за зовнішнім виглядом. Дивлячись під костюм, Ви будете їх одягати ... Читать дальше »

Просмотров: 1142 | Добавил: 329 | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

Любите смотреть фильмы или сериалы ?! 
Все они рано или поздно заканчиваются. 
И как выбрать новый сериал и на каком сайте ?! 
Я рекомендую этот Лучшие сериалы и фильмы в хорошем качестве .Здесь всегда новые и популярные фильмы и сериалы в хорошем качестве.
Выбирайте на любой вкус.

Просмотров: 1466 | Добавил: 329 | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

Перш ніж перейти в до вибору, необхідно розібратися, що таке дренажний насос і для чого він призначений. Це питання ми і розглянемо в сьогоднішній статті. 

Відкачка води є проблемою, яка регулярно вирішується власниками заміських ділянок і будинків. Кращий засіб для її вирішення - дренажний насос. З його допомогою можна без особливих проблем видалити рідину або ж рідкі суміші як з поверхні землі, так і з-під землі. Такий пристрій задіють і для відкачування зайвої рідини з підвалів, земельних ділянок, будівельних котлованів і побутових каналізаційних трубопроводів, для підтримки рівня води в водоймах і для зрошення теплиць. 

Головний плюс дренажного насоса полягає в тому, що, маючи відносно невеликий напір, він має високу швидкість перекачування рідини. При цьому даний пристрій витрачає незначну кількість електроенергії. 

Придбати насос недорого можна тут: купить насос.
Зав ... Читать дальше »

Просмотров: 1320 | Добавил: 329 | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

Сталося непоправне, і Ви стали учасником дорожньо-транспортної пригоди, тобто, простіше кажучи - потрапили в аварію. 
Що робити в таких випадках, як вчинити правильно? Адже від вірних дій в перші хвилини після скоєння ДТП залежить доказ Вашої правоти чи пом'якшення обставин провини. 
Головне питання, яке треба вирішити швидко, - хто винен? Подальші дії залежать від рішення цього питання. 
Якщо винні ви. Спробуйте вирішити конфлікт "полюбовно". Це позбавить вас від зустрічі з інспектором, ходіння на розбірки в ГИБДД, штрафу і нервування. 
Що конкретно треба зробити? Оплатити матеріальний збиток, нанесений зіткненням. Обов'язково взяти розписку, в якій повинно бути вказано наступне: ви повністю компенсували збитки (перерахувати розбиті і поламані деталі); інших, крім перерахованих, пошкоджень немає; ніяких матеріальних чи інших претензій до вас немає. 
Якщо пізніше потерпілий заявить, ... Читать дальше »

Просмотров: 874 | Добавил: 329 | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

Наверное каждый хочет построить себе дом. 
Но на пути возникает много проблем, например при обилии стоимость 
материалов, важной проблемой становится также документация и ее оформление. 
Эта проблема стоит как перед обычными трудягами, так и перед строительными компаниями. 
Именно для того чтобы избавить вас путаницы с документами существуют фирмы такие как «Экспертиза»., яка проводить аудит проектной документации. Здесь вам помогут с оформлением и всем необходимым. 
Например чтобы свер ... Читать дальше »

Просмотров: 1110 | Добавил: 329 | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 70 71 72 73 74 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz