Вторник, 16.04.2024, 16:48
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 19 » Вибираємо шпалери
21:17
Вибираємо шпалери

Не секрет, що обробка стін шпалерами найбільш популярний спосіб оформлення стін в будинках і квартирах. Інтер'єр квартири або будинку багато в чому залежить від того наскільки правильно підібрані до нього шпалери. Адже в кожному конкретному випадку потрібно вибрати відповідний задуманому проекту вид шпалер. Як вибрати шпалери? 

При виборі шпалер слід приділити особливу увагу наступним факторам. 

- Якість поверхні стін. Якщо стіни мають які-небудь нерівності - це вимагає пильної уваги. Різні шорсткості і опуклості можна приховати за допомогою шпалер з об'ємним або абстрактним малюнком, що не вимагають стикування. Вибір шпалер для рівних стін може бути обмежений лише вашою фантазією або гаманцем. Для виступаючих місць, балок або ніш рекомендується вибирати шпалери яскравих забарвлень або з малюнком. 

Купляти шпалери я рекомендую тут: обои a s creation .
Широкий вибір шпалер за доступними цінами.

- Освітлення. Залежно від освітленості приміщення, кількості вікон та їх спрямованості також можна поекспериментувати з різними видами шпалер. Приміром, при південному розташуванні вікон підійдуть шпалери холодних відтінків (сині, голубі, фіолетові). Якщо вікна виходять на північну сторону, то переважніше теплі кольори (жовті, червоні, зелені) - такі стіни створять приємну затишну атмосферу навіть у холодний похмурий день. Концепція використання теплих, холодних або нейтральних кольорів в оформленні інтер'єрів є традиційною. 

- Розміри кімнати. Параметри приміщення дуже впливають на те, як виглядатиме кімната в цілому. Маленькі кімнати краще оформити шпалерами світлих тонів без великих орнаментів і малюнків, які найчастіше створюють ефект зменшення простору. У великій кімнаті будуть доречні шпалери темних тонів (фіолетові, бордові, чорні). Вони дуже гармонійно виглядають зі світлими меблями. Кімнату з низькими стелями врятують шпалери з вертикальними смугами - так стелі візуально стануть вище. 

- Функції кімнати. Відповідно до функціональної навантаженням приміщення також можна «пограти» з різновидами шпалер. Не слід оформляти кухню або спальню шпалерами червоних відтінків. Це дуже активний колір. У робочому ж кабінеті він цілком доречний і чудово сприятиме створенню комфортної робочої обстановки. Крім того, червоний колір добре можна застосувати в якості елемента декору або яскравого колірного акценту. 

Зелений колір уособлює собою умиротворення і спокій. Він хороший для оформлення дитячої кімнати, спальні або кімнати відпочинку. 

Важливим моментом є вдале поєднання шпалер з іншими елементами інтер'єру - меблями і декором. Якщо меблі вже є, необхідно вибрати шпалери відповідні їй. Якщо меблів немає, то варто врахувати усі тонкощі бажаного інтер'єру. Потрібно пам'ятати, що колірне рішення інтер'єру в значній мірі впливає на самопочуття і настрій, тому вибір шпалер певного кольору - дуже важливий і відповідальний крок.

Просмотров: 1063 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz