Суббота, 27.04.2024, 07:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 2 » Утеплення фасаду
23:41
Утеплення фасаду

Ціну без дилерської накрутки
Для кожної людини, який планує утеплити свій будинок, насамперед грає роль питання ціни. Вартість робіт по утепленню фасаду залежить від виду і якості використовуваних матеріалів. Цілком природно, що ексклюзивні матеріали зажадають великих витрат, ніж використання для утеплення матеріалів вітчизняного виробника.
Наш прайс-лист охоплює собою різні категорії цін на будь-який гаманець. Ми є прямими постачальниками продукції, по-цьому нам немає сенсу ставити дилерську націнку і продавати продукцію в трідорога. Матеріали у нас як з Європи, так і зі складів українських виробників. Ми допоможемо підібрати оптимальний варіант за ціною, який підійде саме Вам.
Так само щоденні акції, які ми проводимо, допоможуть заощадити і отримати заряд позитиву на цілий день.
 
Ідеальне співвідношення ціни і якості
У чому ж відмінність однієї ціни від іншої? В першу чергу в якості утеплювачів. Обмеженість бюджету економ-пакета не дозволить придбати максимально високоякісні матеріали, як це буде можливо у випадку з іншими тарифними пакетами.
Професійні матеріали - запорука якості Вашого фасаду.
Використовуючи сертифіковані матеріали, Ви захищаєте себе від неякісного рівня життя в Вашому будинку.
Так само варто не забувати, що матеріали мають властивість впливати на здоров'я людини. По-цьому ми утеплюємо фасади тільки високоекологічними сертіфіціровннимі матеріалами.

Замовляйте утеплення фасаду вже зараз: http://uteplenie.dp.ua/uteplenie-fasadov-penoplastom.html. Відчуйте всі переваги утепленого фасаду.
 
Найкоротші терміни на утеплення фасаду
На жаль сучасний ритм не дає зайвої хвилини на відпочинок. Ми постійно кудись поспішаємо, нічого не встигаємо. І буває так, що і вільного часу немає, що б вирішити проблему з фасадом. Ви розумієте що початися роботи з утеплення фасадів Ви можете тільки у вівторок наступного тижня, або вже через місяць.
Спеціально для таких клієнтів у нас завжди є одна бригада майстрів, яка готова виїхати на об'єкт відразу після Вашого дзвінка.
 
Тільки все найкраще і авторський нагляд за процесом утеплення фасаду особисто генеральним директором
Для тих, хто звик отримувати тільки саме дорого і краще у нас теж є що запропонувати. Матеріали для утеплення тільки преміум сегменту за якістю. Вони будуть привезені під замовлення з Європи з письмовою гарантією про високу якість і екологічність.
При замовленні преміум пакету до Вас посилюється авторський нагляд. На об'єкт приїжджає генеральний директор компанії ФасадМастер, що б простежити за ходом роботи і правильністю її виконання.
Крім того, преміум-пакет включає в себе послугу надання власних унікальних дизайнерських рішень при фінішному оформленні фасаду, а також їх реалізацію. За допомогою дизайнера і наших професійних майстрів ми втілимо Ваш фасад в будинок мрії і реалізуємо найсміливіші фантазії.
 
Так само у нас надається безкоштовна доставка на об'єкт. Вам не потрібно переживати як доставити таку величезну кількість товару, де шукати вантажну машину і в яку це копієчку влетить. Ми про все це подбаємо замести Вас.
 
Всі роботи виконуються з використанням перевірених матеріалів і сучасних технологій, а професіоналізм співробітників гарантує високу якість, сумлінне та уважне ставлення до всіх побажань клієнта.
 
Увага! Який би Ви не вибрали з варіантів утеплення фасаду, не забувайте, що можете повністю відбити вартість закладену в утеплення. Зателефонуйте нам прямо зараз і дізнайтеся умови повернення грошей.

Просмотров: 648 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz