Пятница, 26.04.2024, 05:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 5 » Світлодіодні (LED) панелі
21:43
Світлодіодні (LED) панелі

Джерела освітлення на світлодіодах бувають точковими або являють собою світлодіодні LED панелі. Оскільки окремий світлодіод є спрямованим джерелом випромінювання, для освітлення великої площі їх об'єднують і рівномірно розподіляють по панелі зі спеціальним екраном, що розсіює світло і забезпечує рівномірне свічення, найчастіше матове.

За вигідною ціною стельові купити світлодіодні панелі оптом і в роздріб в Пермі, Казані, Уфі, Іжевську, Челябінську. Наші фахівці допоможуть Вам вибрати модель панелі по вартості і технічним характеристикам.

Такі панелі можуть представляти собою цілі світлодіодні екрани, призначені для реклами, інформації, телетрансляцій, святкової підсвічування і розважальних заходів. Для рекламних цілей також випускається така ефектна різновид LED панелей, як флуоресцентна дошка, або флеш дошка, на якій висвітлюються наносяться спеціальними неоновими маркерами малюнки і написи.

Замовляйте світлодіодні (LED) панелі дешевше тут: пример светодиодной ART панели.

Завдяки своїй енергоефективності, а також існуючої можливості вибору певного колірного спектру, що важливо для рослин, світлодіодні LED панелі починають все частіше використовуватися в теплицях, зимових садах, оранжереях.

І зрозуміло, вони знайшли своє застосування як світлодіодні панелі на стелю для загального освітлення в офісах, салонах і магазинах, суспільних та житлових приміщеннях.

За способом кріплення LED панелі для стелі поділяються на такі різновиди:

Накладні. Кріпляться безпосередньо до стелі.
Підвісні. Монтуються на стелю за допомогою підвісів, які дозволяють регулювати висоту їх розташування.
Вбудовані. Ідеальне рішення для низьких стель. Врізаються в поверхню підвісних або натяжних стель. Найкраще такі панелі кріпити в стеля типу Армстронг, так як вони спеціально випускаються під його розмір. За аналогією з стелями їх іноді називають касетними. Для закріплення виробу на поверхні гіпсокартону або натяжних стель використовується спеціальна кріпильна фурнітура, як правило, входить в комплект.
За формою світлодіодні панелі можуть бути:

круглі;
квадратні;
прямокутні;
нестандартні, виготовляються під замовлення.
Стельові світлодіодні панелі представляють собою нове віяння в світловому дизайні. Вони можуть освітити все приміщення цілком або виділити в ньому якісь окремі зони.

Випускаються стельові ЛІД панелі з дистанційно регульованою яскравістю і одночасно можливістю вибору кольору світіння. Існують варіанти з різними візуальними ефектами.

Світлодіодні панелі дуже тонкі, їх товщина не перевищує 20 мм. Працюють від напруги 220 В при змінному струмі або 30-42 В при постійному. Легко монтуються.

Просмотров: 677 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz