Четверг, 25.04.2024, 09:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 12 » Скління фасадів
20:30
Скління фасадів

Зовнішня сторона будинку не тільки повинна бути красивою, ще й утепленій. Якісне утеплення стін фасадів в Києві та будь-яких інших містах важливий момент в будівництві, про один з них ми розповімо нижче.

Фасадне скління котеджів дозволяє перетворити зовнішній вигляд споруди, одночасно надійно захистивши його від негативного впливу атмосферних осадкою. Спочатку подібна технологія обробки фасаду використовувалася лише в адміністративних будівлях і офісних центрах. Сьогодні ж з розвитком технології з'явилася можливість використовувати подібні конструкції і з приватними житловими будинками.

Фасадне скління може використовуватися як для обробки окремих елементів фасаду та конструктивних елементів споруди (веранди, тераси), так і для обробки всієї поверхні стін. В останньому випадку вдається додати будинку оригінальний і незвичайний зовнішній вигляд. Використання сучасної технології скління дозволяє істотно підвищити якість показників теплоізоляції приміщення. Відзначимо, що показники теплоізоляції приміщення при використанні фасадного скління безпосередньо залежать від якості використовуваних матеріалів і професіоналізму проведеної роботи виконавцями.

Замовляйте якісне фасадне скління тут: http://www.izolux.ru/product/fasadnoe-osteklenie.

Сучасне обладнання дозволяє виготовляти не тільки надміцні панелі для скління, але і ефектні поверхні, які можуть мати різний колір і форму поверхні. Можуть використовуватися як матові скла, так і поверхні з дзеркальним ефектом. Словом, поле для творчості надзвичайно широко. Дизайнери активно використовують сьогодні фасадне скління котеджів, що дозволяє додати будинку оригінальності і виділити його на тлі типових приватних будинків.

Скління фасадів котеджів може виконуватися за допомогою різних матеріалів. Популярністю користується німецьке фасадне скління від таких компаній як Softline, Alfaline, VEKA та інші. Можливе використання продукції і вітчизняних виробників, яка відрізняється доступною вартістю. Відзначимо, що економити на якості продукції ми не рекомендуємо, так як від якості використовуваного скління багато в чому залежить довговічність конструкції і експлуатаційні показники вже самої споруди.

Монтажні роботи по фасадного скління проводиться за допомогою спеціальної кріпильної системи. Відзначимо, що вага облицювальних панелей досить високий, тому слід враховувати зрослу навантаження на несучі конструкції. Найкраще цю роботу довірити професійним фахівцям, які і проведуть всю роботу якісно і в максимально короткий термін.

Просмотров: 589 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz