Четверг, 28.03.2024, 19:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 9 » Що таке гідромотор
15:03
Що таке гідромотор

Сьогодні в будівельних, дорожніх роботах і в сфері ЖКГ сфері широке застосування знайшли потужні, високоефективні гідромотори з невеликими розмірами. Часто їх застосовують в авіаційній галузі, на станціях і бурових платформах. Гідромотор сприяє перетворенню енергії потоку рідин в механічний тип енергії, при цьому вдається досягти високого крутного моменту, а коефіцієнт корисної дії виростає до кращих показників. В результаті, лише одна гідравлічна система здатна активізувати роботу інших систем, використовуючи гідромотори. 
Досконалості гидромоторов немає межі. Сьогодні найчастіше зустрічається поршневий тип гидромоторов, використовуваних у вантажних автомобілях, а також у виробництві дорожньої, будівельної та комунальної техніки, тому що навантаження там гранична, що дозволяє досягати високого тиску в подібних системах. Будь-який сучасний поршневий гідромотор може функціонувати як гидронасоса. В свою чергу гідромотори поршневого типу розділити можна на дві категорії: аксіально-поршевой тип гидромоторов, і радіально-поршневий агрегат. 
В свою чергу гідромотори аксіальні діляться на регульовані і нерегульовані, їх відрізняє від радіально-поршневих більш легкий вага і компактні розміри, тоді як ефективність залишається на рівнозначному рівні. У наведеному нами прайс-листі ви зможете виявити найпопулярніші типи аксіально-поршневих гідромоторів Г15 і гідромотори Г15 23н, які виділяються легким вагою, невеликими розмірами, можливістю управління на відстані, контролю над швидкістю і реверсом, а так же гідромтор 310.112 однокнопковий, без можливості регулювання. 

Гідромотор можна придбати тут: МГП гидромотор мгп 80 героторный .
Якісний гідромотор за доступною ціною.


Крім цього, нами пропонуються гідромотори Г15-15 і гідромотори МГ без можливості регулювання, типорозміри у них різні, проте подача постійна, їх основна перевага - довгий термін роботи. Високомоментні аксіально-поршневі гідромотори МР застосовують в техніці для будівельних робіт, їх максимальний крутний момент досягає 9000 нм. Крім того, пропонується нами і мотор-насос, нерегульований, марки МН 250160 (аксіально-поршневий), з клапанною коробкою, установка проводиться на задню кришку в режимі мотора, а якщо використовувати режим насоса, він буде виконувати роль запобіжника від перевантажень. також існують 
Радіально-поршневі гідромотори найчастіше використовують в дорожньо-будівельній техніці і в механізмах, що вимагають величезної потужності. Подібний тип гидромоторов ділиться на 2 підтипи: одноразового і багаторазового дії, з можливістю регулювання по змінам ексцентриситету і без такої можливості. Нами пропонуються радіально-поршневі гідромотори МРФ, які видають високий крутний момент гідромотора у вихідного вала. Радіально-поршневі гідромотори МРФ високомоментні, неодноразового використання працюють в дорожньо-будівельній техніці, видаючи максимальну потужність до 90 кВт. 
Сьогодні часто застосовують у будівельній, дорожньої, комунальної та в сільськогосподарській техніці, а також в сфері деревообробних механізмів планетарні гідромотори. Пропонуємо розглянути використовувані найчастіше гідромотори планетарні МГП, їх розмір компактний, а ККД - високий. Також можна розглянути планетарно-роторні гідромотори ГПРФ, вони виділяються м'яким обертанням робочого агрегату з маленькими оборотами (від 5 / хв.). Планетарні гідромотори служать довгий час, з ними найчастіше використовуються міцні, стійкі до зношування матеріали. 
Широко почали застосовувати і шестеренні гідромотори, особливо часто їх використовують в галузі автомобілебудування і в промисловому обладнанні, так як їх конструкція максимально проста, розміри компактні, вони пропонуються в різних типорозмірах, їх можна регулювати, а швидкість обертання вала змінюється безступінчатим способом. Подібні гідромотори служать достатньо довго, вони дуже невибагливі у використанні. Гідромотори шестерневого типу бувають одне, 2-х, і багаторазового впливу. По-своєму принципом роботу шестеренні гідромотори в чому ідентичні з лопатевими гідромоторами. Лопатеві гідромотори в чому перевершують по ефективності і потужності шестеренні. Також як варіант пропонується гидромотор ВЛГ 400а, який працює за принципом високомоментного гідромотора з лопатями і використовується в будівельній, сільськогосподарській і будівельній техніці, а також в промислових верстатах. Його відрізняє безпосередня передача крутного моменту, в якій не використовується редуктор механізмів, а швидкість міняє максимально плавно.

Просмотров: 1402 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz