Пятница, 29.03.2024, 14:22
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 12 » Що потрібно знати, при виборі міжкімнатних дверей
20:46
Що потрібно знати, при виборі міжкімнатних дверей

Як вибрати міжкімнатні двері, яка простоїть довго і буде радувати вас кожен день. Про це ми зараз і поговоримо.
Здрастуйте дорогі друзі, сьогодні хотів би написати пост, на тему про дверях. Я знаю, що це питання дуже і дуже часто звучить у новачків, і при виборі двері впадають в ступор. Не хвилюйтеся, після прочитання цієї статті, ви без праці виберіть потрібну вам двері. А найголовніше, зробите це правильно.
Перед тим як починати розмовляти про те, як вибрати міжкімнатні двері, хотів би повідомити, що тепер для кожної нової статті буде план статті. Це легше і вам і мені.
Тому ось вам план статті, про що ми будемо зараз розмовляти:
Петлі для дверей
куди ставимо
матеріал
Поради
Насамперед ми будемо говорити про петлях, адже це дуже важливо і потрібно знати які бувають. Плюси і мінуси кожної петлі. Не варто цим нехтувати, щоб в майбутньому після установки двері в отвір, не було зайвих питань.
Замовляйте міжкімнатні двері тут: двери межкомнатные мдф.
Як вибрати міжкімнатні двері
Петлі діляться на два типи:
розбірні
Чи не розбірні
Чи не розбірна петля, Метелики. Плюси її в тому, що непотрібно врізати петлю ні в полотно, ні в дверну коробку. Недоліки, що її потрібно кріпити вже з дверима, і потрібен другий чоловік, навички в установці і точність.
не розбірні петля метелик
Я думаю, що це не для нас, і тому давайте розглянемо другий варіант. Майже те ж саме, тільки вона не розбірна.
Плюсів у ній не бачу, якщо в майбутньому потрібно буде зняти двері, то потрібно викручувати петлі. Недоліки ті ж, що і у метелика.
Висновок, ця петля нам так само не підходить. Я особисто ніколи таке не поставлю, один дискомфорт і незручність.
Так, що ж нам тоді треба? Та все просто, звичайні розбірні петлі, які стояли навіть на самих перших дверях. Без проблем можна встановити двері, зняти її, розмітити кріплення петель і не тримати двері при монтажі. Дуже зручно, я особисто завжди ставлю їх.
Тепер, що стосується, які купувати, адже вони і різних розмірів та інше. Я скажу, що петлі довжиною до 80 мм, без проблем витримують двері до 30 кг. Купуйте приблизно такі петлі. Якщо ваші двері потужні, важкі, можете взяти і петлі побільше.
У майбутньому з'являться уроки, як ці петлі навішувати, розмічати і так далі. Тому, щоб не пропустити цей матеріал, підписуйтесь на оновлення блогу і отримаєте його прямо на свою електронну скриньку.
Приміщення для дверей
Далі ви повинні вибрати двері за своїм приміщенню. Ви повинні вже точно знати, куди ці двері ви будете встановлювати. Або це ванна, кухня, спальня і так далі. Тільки після цього потрібно вибирати двері. Запам'ятайте раз і назавжди, різні кімнати - різні двері!
Спосіб догляду за дверима, зносостійкість, легко чи обслуговувати, чи підлягають ремонту. Про це пізніше.
Які двері за способом відкриття, просто двері, сорочечка, гармошка, розсувні і так далі. Льоля і гармошка це зал.

Так само зверніть увагу, на дверну коробку, чи є ущільнена гумка. Або можливість її додавання в майбутньому. Товщина коробки. Адже стіни у нас у всіх різні. Якщо є можливість установки доборів і так далі.
Визначтеся, скляні або глухі. В чому різниця? Скляні двері дозволяють нам не відділятися від світу, проходять сонячні промені, видно хто там ходить і так далі.
Глуха ж двері, це ніби частина стіни, яка допомагає нам усамітнитися і відгородитися від світу. Виконувати будь то завдання. Щоб ніхто нічого не бачив. :)
Якщо ви вирішили встановити двері зі склом, зверніть увагу на те, щоб воно було протиударне.
Якщо ви на цей момент, не звернете належну увагу, тоді можуть бути наслідки. Особливо якщо у вас вдома є маленькі діти. Не дай бог розіб'є ... Бог з цими дверима, головне, щоб дитина не поранився.
покриття дверей
Покриття дверей бувають так само різних типів і видів, є такі як:
МДФ
ПВХ
шпоновані двері
масив
Тепер давайте все це розглянемо докладніше і подивимося, яку міжкімнатні двері вибрати.
Ці двері типу рамки, з сортовим наповненням, покрита МДФ. Або папером, якщо по-російськи. ... У чому її недолік? Зносостійкість, догляд за дверима. І якщо ви посадите пляма, ви його більше ніколи не виведіть. Тому пам'ятаємо, що ми повинні знати, де буде знаходитися двері.
Як ви розумієте, на кухню такі двері ставити не бажано. Плюси її в тому, що вона дешева і легка.
Тепер двері ПВХ, все те ж саме, але обтягнута ПВХ плівкою, тільки різниця в тому, що у неї набагато краще зносостійкість. Так само її можна відновити, якщо подряпали.
Тепер поговоримо про масиві. Це вже дорогі і якісні двері, тому у них все включено. :)
Поради щодо вибору міжкімнатних дверей
Перед тим, як купувати двері, ви повинні все чітко продумати, якого кольору, чи підійде вона під дизайн нашого приміщення, яка в цьому приміщенні вологостійкість.
Друге, встановлюйте двері тільки після всіх оздоблювальних робіт в приміщенні, коли вже виконана стяжка підлоги, і фарбування стелі. В цьому випадку ви не ризикуєте, що на ваші двері може, потрапити розчин або не дай бог фарба.
Плівка не завжди допомагає.
Ну і найголовніший і важливий рада, НЕ ЕКОНОМТЕ на міжкімнатних дверей. Ви ставите двері один раз і надовго, тому краще поставити якісну двері.
Ось це напевно і все, що я хотів сказати сьогодні, якщо є питання або що додати, пишіть в коментарях.
На цьому у мене все, спасибі за увагу, тепер ви знаєте, як вибрати міжкімнатні двері.
Бувай! Бувай!

Просмотров: 619 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz