Пятница, 26.04.2024, 14:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 11 » Що потрібно дівчині
00:16
Що потрібно дівчині

Можливо для когось здадуться ці слова абсолютно позбавлені сенсу, навіть самого незначного, але мені й справді навіть нічого розповісти. Все тому що для того, щоб зрозуміти мене, потрібно жити мною. Я ж розпишу лише незначні деталі того, що сталося у мене. І почати хотілося б з моменту, коли я зрозуміла, що дівчата абсолютно не незалежні. А довести це дуже просто.
У 14 років я закохалася в того, кого по праву почала рахувати своїм майбутнім чоловіком. Досить життєрадісний, веселий і дружний хлопчик в моїх очах вимальовувався моїм батьком, але, звичайно-ж, поменше віком. Здавалося, в ньому є така-ж любов, як і у мого тата. Тому я пильно спостерігала з боку за ним. Природно боялася до нього підійти і заговорити, червоніла, стежила, як він йде додому зі школи, спостерігала, що йому подобається, а що навпаки. Велика кількість малюнків і записів перетворили мене в дівчину люблячу малювати. І найбільше мені хотілося зобразити мене і його в обнімку в якомусь полі, тому що такі пейзажі зберігають в собі щось, ну це вже самі вирішуйте. Відправляла йому дуже багато записок з \ "Я тебе люблю \ '\' навіть не підписуючи від кого.

Весь світ жінок зібрано на одному сайті: тут .

Далі настав момент, коли ми йшли з дня народження подруги, і він мене проводжав. У момент розставання я дивилася йому в очі, як і він, і ми обнялися. Уява просто пхнув в голову, що ми саме на тому полі. Трохи згодом я відвела голову від його плеча і знову дивилася йому в очі, готова розплакатися. Очі блищали і посмішка не сходила з нас обох. Ми застигли на такий короткий мить, що хотілося все життя так на нього дивитися. Через пару секунд вперше ми поцілувалися. Далі немає сенсу говорити, і так все зрозуміло. Любов, брехня, образа, смуток, розставання. Ночами я дуже багато плакала. Мені 16, і знову щось сталося. Наступний був трохи старше, але він здавався рішучіше, так як перший підійшов до мене. Подобався мені він дуже, але я побоювалася трохи його дій. Був трохи грубий, дуже добрий, готовий був підставити плече.
Зустрічалися ми пристойно, але в кінці кінців на випускному я з ним розлучилася. Я була абсолютно в відчай через своїх дій, але вступ до ВНЗ покрило цю проблему. І ось мені 19, з'явився нібито ідеал. Зустрічалися часто, не бракувало подарунків, різноманітність в життя. Все було ніби разглажени і зачищено до блиску. Він був дуже гарний собою, але я так і залишилася дитиною не цінують це. Мені було зроблено пропозицію, але зі сльозами на очах я втекла від нього і більше ніколи не бачила. Решту часу я просто тусувалася по клубах, міняла чоловіків, як рукавички. Їх було дуже багато, але одного разу прийшов кінець цього. Я пішла на роботу дизайнером внутрішньої частини приміщень.
Хотіла піти з головою в роботу, але знову спотикнулась. Зустріла того, від кого око навіть не могла відірвати, а на вигляд звичайний, нічим не дивовижний чоловік. Мене з ним познайомили. Після цього ми частенько гуляли, їздили кудись. Почали зустрічатися, побували за кордоном, відвідали безліч різних місць. На подив, він не допускав того, щоб я засумувала або розлютилася. А я чомусь його не любила. Але ось він мені зробив пропозицію, і я погодилася. Зараз мені 25 і я горя з ним не знаю. Але до сих пір замислювалася, а що-ж мені потрібно було для того, щоб було ось так. По-моєму, ні ідеальний характер, ні велика кількість грошей, ні любов навіть мені зовсім не потрібні. Хлопцям на замітку: дівчат багато, багато хто з них йдуть за брендом, багато хто хоче \ '\' стереотипних \ '\' чоловіків.
Не підходьте до них і зовсім, так як вони самі себе брешуть, причому настільки відверто, що й не помітиш. Діяти потрібно тоді, коли на початкових етапах дівчина не пручається, не шукає причин для суперечки, і на чоловіче \ '\' підемо \ '\' готова хоч через все місто пішки дійти. Якщо у вас є погані звички, то вона займеться тим же, їй буде все одно. При цьому вона не буде заявляти про недоліки, вона перестане їх помічати. Вона може навіть і не любити.
Так що на питання \ '\' що-ж потрібно дівчині \ '\' відповідь така: \ '\' Потрібно дати все, і нічого одночасно \ '\'. Якщо хтось вважає нереальним це, то на питання \ '\' що-ж потрібно хлопцям \ '\' відповідь буде той же. Прямих дій тут і не скажеш зважаючи на різноманітність людей, тому залишається тільки одне-вибудувати паралелі. Хтось винайшов бренд, приклад для наслідування, але все це лише обгортка. Можна бути навіть наркоманом і знайти нормальну дівчину. Або навпаки: можна бути абсолютно здоровим і не знайти нікого. Тут головне просто шукати, \ '\' той самий \ '\' або \ '\' та сама \ '\' одного разу побачать вас, а ви ніби побачите край власного дитинства. А взагалі кожен думає як хоче. В принципі, якщо сильно хотіти, то можна отримати. Всім удачі.)*

Просмотров: 533 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz