Четверг, 28.03.2024, 22:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 2 » Що подарувати дівчині на 8 березня
23:33
Що подарувати дівчині на 8 березня

Що подарувати дівчині на 8 березня

Дуже багато хто з нас задаються цим питанням кожен рік, коли наближається свято. Отже, що ж подарувати дівчині на 8 березня, щоб доставити їй задоволення Вашим подарунком?

Це мабуть, єдиний день, коли я рекомендую оточувати свою дівчину максимальною увагою ( зазвичай я не рекомендую бігати за дівчатами і віддаю перевагу дотримуватися правила 50 на 50 у відносинах ). Але 8 березня-це виключення з правил.

7 порад щодо вибору подарунка дівчині на 8 березня.

1. Вибирайте подарунок заздалегідь. Особливо квіти з кожним днем будуть коштувати все дорожче і дорожче. Наприклад, ціна одного і того ж букета 6 і 8 березня буде дуже сильно відрізнятися. Так що якщо у Вас є можливість купити букет трохи раніше і Ви знаєте де і як його зберігати, то краще це зробити заздалегідь.

2. 8 березня і 14 лютого це такі свята, які дівчина чекає насамперед від Вас не тільки самого подарунка, але і прояви Ваших почуттів та емоцій. На 14 лютого, день всіх Закоханих — це перш за все почуття романтики і любові, а на 8 березня до цим чудовим почуттям повинно додатися турбота про Вашій дівчині, різні елементи залицяння і т. п. Я взагалі не люблю цей день ( який завгодно свято день Народження дівчини, Новий рік, але тільки не 8 березня )... Тому що у цей день переважна більшість дівчат чекають , що Ви будете все робити за неї, всіляко догоджати їй і т. п. І деякі, якщо раптом Ви прокинетеся в 9 ранку, а не в 7 , щоб зробити їй сніданок у ліжко і подарувати подарунок, навіть можуть образитися.

О щоб не забуватись про празники, рекомендуєм користуватись посиланням: какой сегодня праздник в мире. Таким чином ви завжди будете пам'ятати про свята і дивувати свою дівчину.

3. Ну ладно, все одно цей день, який до речі зазначається, якщо я не помиляюся лише в країнах пострадянського простору, все одно не скасуєш. Тому найголовніший елемент подарунка, який 100% повинен бути — це квіти. Бажано, щоб це були улюблені квіти Вашої дівчини, якщо Ви не знаєте, то підійде стандартний варіант — красивий букет троянд. Можна також на квітах зробити оригінальні написи з 8 березня і будь-які інші Ваші теплі слова і побажання.

4. Обов'язковим елементом подарунка має бути Ваша поведінка. Тобто якщо Ви встанете з ранку і приготуєте сніданок у постіль, покладіть букет квітів і Ваш подарунок на 8 березня красиво оформлений поруч з ліжком, в якій спить Ваша дівчина — запевняю, це буде їй дуже і дуже приємно...

5. Дуже важливо красиво оформити цей подарунок додавши в нього максимально елементи романтики і любові, тим самим у тому числі і ненароком показати дівчині, що Ви про неї думали, і дуже хотіли зробити їй приємне. Наприклад, ювелірну прикрасу можна покласти в бутон троянди або просто красиво покласти на букет, який чекає дівчину з ранку, коли вона прокинеться.

6. Тут ми розглянули дорогі подарунки дівчатам на 8 березня, але не кожному з тих, хто читає вони по кишені. Тому можна просто подарувати іграшку, яка тримає в лапах букет квітів. Це теж буде дуже мило і сподобатися будь-якій дівчині. Тому що практично всі дівчата люблять м'які іграшки і квіти...

А можна поєднати букет з троянд і смачні солодощі ( бажано, що любить Ваша дівчина )

7. Якщо Ви хочете зробити дівчині приємне ( це не Ваша улюблена дівчина або у Вас ще немає з нею відносин ) — то можна просто подарувати цікаву листівку і яку-небудь дрібничку ( наприклад, оригінальний чохол для телефону з квіточками та іншими жіночими штучками або оригінальну флешку або навушники до плеєра ).

Оригінальний подарунок дівчині на 8 березня

Подаруйте те, що дуже важко дістати навесні або цього практично не буває. Можливо Ваша дівчина любить садові ягоди — полуницю і суницю... А можливо це буде, якийсь цінний подарунок, який Ви зберегли з моменту, коли Ви познайомилися або коли провели медовий місяць. Припустимо — це буде яка-небудь річ — красива черепашка з моменту Вашого літньої відпустки, в якій чути шум моря і прибою, якщо її піднести до вуха...

Також про один спосіб оригінального подарунка я говорив. Зробіть дівчині сюрприз, щоб цей подарунок не був до кінця їй видно і зрозумілий. Наприклад, букет квітів і тільки в бутонах троянд лежати кільце або сережки... Або іграшка а в рюкзаку за спиною у неї — лежать ювелірні прикраси або відмінна косметика або путівка в жаркі країни...

Також не забувайте, написати тепле й ніжне послання, яке Ви вкладете в букет квітів або в коробку з подарунком. Бажано це повинні бути Ваші щирі слова, а не романтичні смс-ки з інтернету, дівчата зараз там теж багато часу проводять, і часто саме в таких групах, про кохання, стосунки, красивих статусах, де часто з'являються такі речі, і часто одні й ті ж, які просто групи в Контакті передруковують один у одного...

Чого не потрібно дарувати дівчині на 8 березня

Не потрібно дарувати дівчині на 8 березня всякі речі, які нагадують їй про побутових її щоденних обов'язках. Не потрібно дарувати дівчині набори з посуду, а тим більше різні каструлі або сковороди, так як вони тільки їй нагадують про щоденну обов'язки готувати їжу. Я Вас запевняю на 8 березня дівчина чекає в 99% випадків чого завгодно, але тільки не цього. Сюди ж відносяться пилососи, пральна машина та інша побутова техніка. Якщо вона потрібна Вам у будинок, то просто її купите, але своїй дівчині на 8 березня це дарувати не варто.

Ну і звичайно ж найголовніше в подарунок на 8 березня — це перш за все Ви. Ви повинні бути охайним, добре одягтися і нормально виглядати. Сходіть в перукарню і сбрейте 3-денну щетину. Також напередодні не варто брати участь і святкувати до ранку різні корпоративи, щоб з ранку прийти до своєї дівчини з опухлим лицем і не зовсім свіжим. Цим Ви можете зіпсувати навіть самий чудовий подарунок.

А взагалі краще всього подарувати дівчині на 8 березня, то що вона дуже хоче і бажає. Як це дізнатися і як завжди дарувати дівчині оригінальні і незвичайні подарунки, дуже докладно розказано в цьому моєму авторському курсі ( в якому зібрано 100% реальний практичний мій 15-річний досвід щодо вибору подарунків і спілкування з різними дівчатами )

Просмотров: 509 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz