Пятница, 29.03.2024, 12:04
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 6 » Рибалка і зміцнення берега
21:04
Рибалка і зміцнення берега

Заміське будівництво постійно розвивається, що позначається на зростанні популярності штучних водойм та ставків. Останні нерідко виступають не тільки як засіб для розведення риби, але і в ролі декоративних елементів для присадибних територій.

Навіщо необхідно зміцнити берегову лінію?

Рибалка і зміцнення берега
Як показав час, водойми без відповідного гидростроительного догляду швидко приходять в непридатність. Берегова лінія, яка постійно перебуває під руйнівною дією вологи, починає втрачати первозданну цілісність. І коли привабливий водойма трансформується в потворне болітце, щедро прикрашене тіною. Для того, щоб уникнути подібних казусів, необхідно здійснювати таку процедуру, як зміцнення берега.
Під даною процедурою увазі ряд будівельних заходів, спрямованих на захист берега від води. Це можна реалізувати за допомогою як штучних, так і природних механізмів. В цілому, зміцнення берега є складним і неминучим процесом. Слід пам'ятати про те, що без належного зміцнення берега можна починати будівництво поблизу водойми. На укріпленому грунті, у свою чергу, без праці можна побудувати альтанку або лазню. Якщо зміцнити берегову лінію великих озер, то цілком можна звести навіть безпечний причал для човнів.

Замовляйте укріплення берега тут: http://liftdlyakaterov.com.ua/services/ukreplenie-beregov/.

Укріплення берега дубом.

Сучасні технології берегоукріплення відрізняються своєю різноманітністю. Серед найбільш часто використовуваних методик варто виділити наступні:

-геотекстиль;

-бетон;

-дубові палі;

-габіони;

-противоэрозийная сітка;

-шпунт;

-спеціальні залізобетонні конструкції;

Гидростроительные компанії у своїй роботі при зміцненні берегів водойм активно використовують деревину дуба, що обумовлено рядом переваг такого матеріалу і методики в цілому. Деревина у будівництві використовується вже дуже давно, але мало кому відомо, що вона придатна не тільки для створення будівель, але і для захисту ґрунту поблизу озер і ставків. Це не тільки естетично, але дуже надійно. Більш того, дуб не побоюється негативного впливу води і температурних коливань. Термін служби подібних захисних конструкцій може досягати 50 років.

Просмотров: 512 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz