Пятница, 26.04.2024, 18:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 4 » Причини і лікування випадіння волосся у жінок
20:45
Причини і лікування випадіння волосся у жінок

Випадання волосся - захворювання, з яким в основному стикаються чоловіки, однак жінки також можуть постраждати від цього.

Патологічний випадання - це коли за добу ви втрачаєте понад 100 волосинок.

Також про випаданні вам повідомить подушка: якщо після ночі сну ви бачите на ній залишилися волосинки, швидше за все, процес втрати волосся почався. Втім, про нормальний або зайвому випаданні волосся вам повідомить лікар-трихолог.

Від алопеції - тобто випадання волосся ніхто не застрахований, які причини цього захворювання, а також які існують методи лікування алопеції, ви дізнаєтеся далі.

Причини випадіння волосся у жінок

Втрата волосся може мати різні причини виникнення, ми спробуємо назвати основні чинники, внаслідок яких може виникнути зайве випадання волосся у жінок.

Якщо вас цікавить лікування від випадіння волосся, то вам сюди: выпадение волос. Професійне лікування волосся за доступною ціною.

1) Брак мікроелементів і вітамінів. Коли в організмі відчувається недолік таких елементів як вітаміни групи В, А, залізо, цинк і інших, ріст волосся може сповільнюватися, а саме волосся можуть випадати. Тому харчуйтеся правильно: вживайте печінку, соки, житній хліб, молочні продукти, морепродукти, зелень. Фрукти, ягоди, свіжі овочі, м'ясо, яйця, гриби також повинні бути присутніми у вашому раціоні. Пам'ятайте, що такі негативні звички як куріння і алкоголізм здатні «спалювати» певні вітаміни. Під час весняного авітамінозу додатково приймайте вітамінні комплекси.
2) Недостатнє кровопостачання коренів волосся. Брак кровопостачання судин голови може виникати через серцево-судинних захворювань, остеохондрозу, зловживання кавою і чаєм. Менше пийте міцні напої, займайтеся спортом, стежте за поставою і більше приділяйте часу прогулянкам.
3) Підвищена нервова навантаження. Випадання волосяних цибулин під час стресу - досить часте явище. Заспокоюйте нервову систему за допомогою трав'яних чаїв з м'ятою і мелісою, гуляйте перед сном для гарного сну. Висипайтеся: постійні навантаження провокують втому. Пам'ятайте, що від імунітету теж залежить стан випадання волосся!
4) Інфекції та захворювання шкіри голови. Такі хвороби як себорея, дерматит і інші провокують зайве випадання волосся. Пам'ятайте, що поки ви не вилікуєте основну причину хвороби, використання масок, кремів та інших засобів неефективно.
5) Спадкові чинники. Якщо мама чи бабуся страждали від рідкого волосся і ніколи не носили товстої коси, швидше за все, ви не зможете пишатися густим волоссям. Допомогти покращити стан волосся зможуть народні засоби і покупні маски.
6) Гормональні зміни в організмі. Досить часто випадання починається після початку статевого життя, через проблеми зі щитовидною залозою, в період після вагітності, якщо є цукровий діабет. Обстежитися у лікаря, ви встановите основну причину захворювання.
7) Прийом певних лікарських препаратів. Аспірин, антидепресанти, гормональні препарати здатні привести до цієї хвороби. Пам'ятайте, що долікуватися слід, і після того, як курс лікування буде пройдений, ріст волосся відновиться.
8) Слабкість волосся і механічне вплив на них. Завивка, постійне застосування фена, неправильне використання плойок, укладка волосся обламують волосся посередині. Займайтеся м'яким масажем шкіри голови, і стежте за механічним впливом на волосся ззовні.
9) Погана екологія. Краще переїхати в екологічно чисту місцевість, але якщо ви зробити цього не можете, використовуйте панамки і капелюхи, захищайте волосся від ультрафіолету, пийте чисту воду, в морози носите теплу шапку.
10) Кіски і дреди здатні привести до зайвого випадання волосся. Оскільки постачання кров'ю волосяних фолікул дуже важливо для нормального функціонування волосся, при зайвому натягу волоса відбувається зниження харчуванні шкіри голови і погіршення росту волосся.

Просмотров: 627 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz