Суббота, 20.04.2024, 07:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 21 » ОСОБЛИВОСТІ І ОБЛАСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ФІТІНГІВ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
00:19
ОСОБЛИВОСТІ І ОБЛАСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ФІТІНГІВ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

За мети призначення фітинги з нержавіючої сталі діляться на:

трійники;
муфти;
колектори;
хрестовини;
відводи;
фланці і інше.
Основне призначення фітингів - це з'єднання труб, що мають різний діаметр. Фітинги нержавіючі різьбові в даній категорії найбільш поширений варіант. Пояснюється це їх легкістю монтажу, невисокою ціною, а так само відмінною герметичністю. Для виробництва цього типу фітингів застосовується різьблення циліндрична, а за допомогою льону, оброблених суриком залізним і спеціальних ниток, виконується ущільнення. Фітинги різьбові в основному використовуються для газопровідних і водопровідних труб. Можливо, застосовувати такі фітинги багаторазово. Ці різьбові елементи потрібні, якщо потрібно провести додаткову установку, сервісне обслуговування з розбиранням системи трубопроводу.

Замовляйте фітінги з нержавійки тут: фитинги из нержавейки.

Нержавіючі прес-фітинги - це елементи, що складаються з гайки, насадки і корпусу, що має наконечник. Для того щоб зробити з'єднання їх з трубопроводом використовують пістолет-прес або кліщі-прес. Нержавіючі прес-фітинги мають відмінну міцність, за рахунок цих елементів виконати можна нерозбірне герметичне з'єднання.

застосування відводів

Використовуються трійники для зміни напрямку в трубопроводі потоку в різних напрямках. Областю використання відводів з нержавійки є:

газова;
нафтова;
хімічна;
будівельна промисловість.
прокладання комунального водопроводу або опалювальної мережі.
Види з'єднання відводів:

різьблення-гайка;
дворозтрубна;
однораструбное;
приварне;
різьблення-різьбленням;
крутовигнуті;
гнуте.
Фітинги також бувають зварними або безшовним. Використовуються трійники для зміни в трубопроводі напрямку потоку в різні напрямки. Залежно від варіанту з'єднання це може бути різьбовій фітінг або під зварювання. Фланці - це допоміжні деталі, які призначаються для більш герметичного з'єднання труб або окремих частин трубопроводу. Бувають фланці:

комірні;
плоскі.
Для того щоб правильно вибрати вироби, необхідно враховувати величину умовних тисків, ступінь впливів транспортують робочих середовищ і температури. Фланці плоскі мають внутрішній діаметр більше, ніж діаметр в зовнішній частині труби, так як виконується з'єднання методом зварювання. Діаметр внутрішній комірні частин збігається з діаметром труби, і тому приварюють їх встик, для забезпечення високої міцності і герметичності.

Просмотров: 453 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz