Четверг, 25.04.2024, 05:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 25 » Огородження: як вибрати?
23:48
Огородження: як вибрати?

Рідко який сучасний архітектурний дизайн не включає в себе сходові огорожі з нержавійки. Кожен професійний дизайнер може знайти в такому матеріалі, як нержавіюча сталь, масу можливостей для того, щоб реалізувати практично будь-які свої ідеї. Сходових огорож та поручнів з нержавійки допоможуть надати практично будь-якого сучасного дизайнерського напрямку особливий шарм і вишуканість - вони прекрасно поєднуються і зі склом, і з деревом, і з каменем, і з металом.
Однак естетична привабливість конструкцій зі сталі - далеко не єдина перевага цих елементів інтер'єру, хоча, безумовно, дуже важливе. При виборі сходів особливу увагу слід приділяти безпеці і комфорту тих, хто по сходах піднімається і спускається. І саме для того, щоб не наражати на своє здоров'я і своє життя небезпеці, будь-які сходи, де більше трьох ступенів, необхідно обладнати поручнями і огорожами, також як і балкони, веранди і будь-які інші конструкції, де є ризик падіння з висоти.
Тому при виборі огорож та поручнів слід приділяти увагу не тільки зовнішнім дизайном даних елементів, а й їх функціональних особливостей.
Замовляйте огорожі з нержавіючої сталі за доступною цыною тут: ограждения из нержавеющей стали.
Так, при виборі сходів потрібно враховувати параметри тих людей, які будуть по цих сходах ходити. Стандартна висота огороджень становить 90-100 см, але, наприклад, діти, люди похилого віку або повні люди потребуватимуть певних додаткових конструкційних елементах, які повинні бути присутніми, щоб зробити свою присутність на сходах більш комфортним і безпечним.
Для дітей на стандартному огорожі роблять ще й додаткові поручні, а для літніх більш кращі настінні поручні. Але в будь-якому випадку, саме сталеві перила і огорожі є оптимальним рішенням для того, щоб прикрасити ними свої сходи, і при цьому зробити її максимально безпечною і комфортною.
Останнім часом з усіх будівельних матеріалів саме сходи і фурнітура з нержавійки користуються найбільшою популярністю у покупців, поєднуючи в собі максимальну безпеку, стильність, і простоту в догляді.
При монтажі таких конструкцій необхідно обов'язково подбати про надійне кріплення поручнів і огорож, і зрідка протирати їх при необхідності вологою ганчіркою, для того щоб ці перила радували вас своїм незмінно гармонійним зовнішнім виглядом.

Просмотров: 1006 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz