Суббота, 20.04.2024, 09:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 7 » Накрутка лайків в сервісі Аск.фм
00:24
Накрутка лайків в сервісі Аск.фм

Накрутка лайків в сервісі Аск.фм
Останнім часом школярі, та й не тільки, захворіли сервісами анонімних питань. Там люди задають вам питання, а ви на них відповідаєте: можете текстом, можете викласти фото або навіть записати відео є відповіддю. Питання задаються, в основному, від анонімних повідомлень, хоча можна і поставити запитання відкрито. Одним з таких сервісів і є Аск.фм. Саме до цього сервісу ми і пропонуємо вам накрутити лайки.

Навіщо накручувати лайки до відповідей в Аск.фм?
Ну, по-перше, це прикольно :) Коли на Вашій сторінці багато лайків, це виглядає дуже ефектно і цікаво. Сторінка набуває "живий" вид. Ваші передплатники і просто гості відразу бачать, що Ви - популярна людина. І захочуть подружитися з Вами ближче. А чим більше у вас буде передплатників, тим цікавіше буде перебувати на цьому сайті.

Замовляйте накрутку лайків тут: накрутить лайки на аск.

Як сайт Ask.fm відноситься до накрутці лайків?
Аск.фм - досить новий і не сильно популярний сервіс (в порівнянні з ВКонтакте і Інстаграм, наприклад). Вони не борються з накруткою, не блокують користувачів і так далі (на відміну від того, як це роблять ВКонтакте при накрутці лайків ВКонтакте). Так що на наш погляд, це абсолютно безпечно. Також можемо припустити, що самого цього сервісу накрутка лайків вигідна: чим більше таких сервісів, тим вище їх популярність. А, значить, вони заробляють більше грошей.

Чи можливо помітити, що лайки в Аск.фм накрутили?
Так як Аск.фм не протидіє накрутці, то помітити, що лайки були накручені, майже неможливо. Єдина ознака, за яким можна визначити накрутку - це велика кількість лайків від людей без фото в профілі і з невеликою кількістю питань-відповідей. Деякі люди спеціально реєструють багато акаунтів, виконують накрутку і заробляють на цьому.

Як накрутити лайки в аске безкоштовно?
Реєструйтеся на нашому сайті за допомогою кнопок, розташованих нижче (рекомендуємо відразу авторізовиваться через аск.фм). Після цього Ви повинні будете заробити певну кількість балів, ставлячи лайки іншим учасникам сайту. Потім Ви зможете накрутити лайки askfm і собі, просто витративши свої бали на завдання.

Просмотров: 576 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz