Суббота, 20.04.2024, 07:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 17 » На що звернути увагу при виборі покриття
21:19
На що звернути увагу при виборі покриття

По-перше, потрібно взяти до уваги тип будівлі, яке необхідно покрити тим чи іншим матеріалом. Для підсобного приміщення, приватного літнього будинку на дачній ділянці або котеджу для постійного проживання потрібні зовсім різні характеристики покриття. 

По-друге, обраний матеріал повинен точно відповідати конфігурації даху будівлі. Якщо на плоскій покрівлі можна застосувати один вид покриття, то похилий ухил або ж складна дах вимагають використання покрівельних елементів з іншими перевагами і достоїнствами. 

По-третє, при виборі того чи іншого виду покриття необхідно враховувати мінімальний і максимальний терміни його використання. Велику роль відіграє і вага, яким володіє покрівельна конструкція. Більш важкі покриття вимагають більш частої обрешітки. Крім того, деякі споруди можуть просто не витримати великої ваги покрівлі. Тому, вибираючи той чи інший матеріал для покриття даху, потрібно оцінити сама будівля, щоб дах і в розмірах, і в вазі була пропорційна споруді. 

Обирайте покриття тут: кровельные работы .
Великий вибір якісного покриття дахів за доступними цінами.

По-четверте, істотну роль відіграє і ціна покрівельної системи - в деяких випадках є можливість застосувати більш дешевий матеріал. Наприклад, підсобне приміщення не вимагає дорогого красивого покриття. Однак неправильним буде вважати ціну покрівельної конструкції самої по собі. Покриття даху - це цілий комплекс різних заходів, включаючи купівлю підсобних виробів, монтаж покрівельної конструкції, гідроізоляції даху (якщо потрібно). 

По-п'яте, критерієм може виступати і візуальне сприйняття даху. Якщо необхідно підкреслити свій статус або просто побудувати «дорогою» будинок, при цьому не відчуваючи труднощів у грошових коштах, переважніше використовувати натуральні покрівельні вироби. Дах повинна гармонійно поєднуватися із загальним дизайном будинку. 

По-шосте, не варто забувати і про найголовніше - складності монтажу того чи іншого покрівельного елемента. Монтаж такого дорогого покриття, як наприклад, натуральна черепиця, буде коштувати не дешевше самого матеріалу. У той же час більш економічні варіанти можна укласти самостійно з мінімумом затрат.

Просмотров: 1414 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz