Пятница, 29.03.2024, 10:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 29 » Масло конопляне - рецепт з конопель
21:44
Масло конопляне - рецепт з конопель

Для приготування рецептів на базі конопель, іноді необхідно масло "Марракеш". Як його зробити? Дуже просто. ТГК та інші каннабіноїди (КБР тощо) при температурі вище 60°С мають особливість добре поглащаться жиром. Грунтуючись на цьому принципі, досить прокип'ятити марихуану з неабиякою кількістю масла, яке при розігріванні збагатиться активними речовинами конопель. Для приготування олії з конопель можна використовувати наступні частини рослини:

Інгридієнти

Жіночі суцвіття (шишки) і дрібні смолисті листочки після маникюринга, з яких вийде конопляне масло кращої якості, оскільки ці частини марихуани багаті активними речовинами, необхідними нам; або:
Великі листя, чоловічі рослини (в будь-якій стадії росту і кольору), смолисті стебла також можуть використовуватися для приготування цього рецепту, але вони дадуть олія більш низької якості, з меншою потужністю і більш гірким смаком;

Насіння коноплі замовляйте тут: семена конопли.

За винятком кореневої системи, може використовуватися вся рослина, тим не менш, варто уникати великих гілок і стебел, які можуть увібрати в себе велику кількість масла, тим самим викликавши його значну втрату;
масло.

Вказівки

Спираючись на те, що більша кількість ТГК припадає на жіночі суцвіття (шишки) та смоли, а КБД на листя, ми можемо визначити два типи підходу до приготування масла з конопель: 1 грам шишок і дрібних смолистих листочків на 5 грам масла зробить ефект більш хвилюючим, активним, в теж час сильним і тривалим. Коли 1 грам листя і дрібних гілок на 1 грам масла дасть ефект заспокійливий і дуже розслабляючий. Дози дані приблизно і залежать від досвіду вживання, опору дегустатора і кількості використовуваного масла.

Реалізація конопляного масла Марракеш:

Довести велику кількість води до кипіння, додати в киплячу воду частини рослини, які ви вирішили використовувати для приготування рецепту, злегка помішуючи. Через 10 хвилин процедури, акуратно дістати всю коноплі, яку ми і будемо використовувати надалі. Це дозволить нам промити марихуану від залишків добрив і усунути трохи хлорофілу, завдяки чому продукт буде мати гіркий смак;
Змінити воду і довести її до кипіння, після чого можна додати марихуану і масло. Перемішати і залишити суміш на повільному вогні приблизно на 1 годину;
Дістати всю рослинність і сильно вичавити через марлю або чисту тканину над посудиною. Це варто робити відразу ж, поки суміш не охолола, але будьте обережні, остерігайтеся опіків;
Поставити вичавлене суміш на 24 години в холодильник.
Через 24 години олія, яку ви залишили охолоджуватися, підніметься і замерзне. Це і буде чарівним продуктом - Марракеш! Але перш, ніж грати у кухарів і готувати велику кількість масла, слід приготувати 10 грам продукту, для тестування ефектів і перевірки дозування приготування, так сказати.

Поради і запобіжні заходи:

Даний рецепт змінює ефекти конопель, які можуть бути непередбачувані, тривалі й інтенсивні навіть для досвідчених курців. Тому варто поставитися з обережністю до приготування та використання, оскільки наслідки можуть бути серйозними, а перший досвід невдалим. Так само варто запобігти доступ до продукту всіх, хто не вживає, особливо це стосується дітей і тварин. Можна використовувати барвники, які допоможуть диференціювати випічку, уникнувши тим самим від неприємних випадковостей.

На відміну від куріння марихуани, ефекти масла тривалі й потужні, тому варто уникати масових і частих прийомів, обмежуючись одним, який відчується приблизно через годину. Тріп-репорт може тривати до 12 годин і передбачає спокійне місце і час для дегустації.

Бонус:

- При приготуванні масла можна додати одну або дві палички кориці або ванільних стручків для більш приємного смаку і запаху.

- Замішуючи тісто з марракеш, для поліпшення смаку можна використовувати столову ложку алкоголю (білого рому).

- Масло добре заморожується і зберігається. Не лінуйтеся підписувати судини, в яких його зберігайте, це допоможе дізнатися які частини марихуани ви використовували для приготування і передбачити ефекти від прийому.

На цьому все. Приємного апетиту!

Просмотров: 675 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz