Пятница, 26.04.2024, 02:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 18 » Куди поїхати на пляжний відпочинок - Кіпр або ОАЕ
00:28
Куди поїхати на пляжний відпочинок - Кіпр або ОАЕ

З настанням літа кожен прагне кудись поїхати, десь відпочити. У світі багато країн, які варто відвідати. Вибрати ту, в якій буде дійсно комфортно, непросто. Червень прекрасний місяць для відвідування жарких країн, де в інші літні місяці дуже жарко. Однією з таких країн світу є ОАЕ. Турагентства пропонують цікаві екскурсії, тури в ОАЕ в червні вартість яких не дуже велика. ОАЕ славляться сонячної, спекотною погодою. Сюди краще приїжджати саме на початку літа, коли вода прогрівається до 25-27 градусів. Опадів тут практично не буває. Трохи прохолодніше на Кіпрі. У цю пору року температура повітря не опускається нижче 27, а вода прогрівається до 23 градусів.

Плануючи відвідати Об'єднані Арабські Емірати або Кіпр, слід заздалегідь придбати путівку. Це дозволить вибрати найкращий варіант проживання і заощадити, адже заздалегідь замовлені тури коштують дешевше тих, що купуються в самий розпал відпочинку. ОАЕ і Кіпр - дві абсолютно різні країни, які вибирають за їх пляжі. Тут є безліч найрізноманітніших пляжів, не тільки піщаних, але і галькових. Ланарка і Лімасола славляться своїм незвичайним узбережжям, вистелений чорним вулканічним піском.
Замовляйте тури в Арабські Емірати на сайті: Туры в ОАЭ из Алматы.

А в Портарісе пісок звичайного жовтого кольору. Білі піщані пляжі розташовуються в Айя-Напа. Цей курорт славиться не тільки білими пляжами, але і великою кількістю розваг для молоді. В Об'єднаних Арабських Еміратах можна знайти пляж будь-якого кольору. На деяких лежить білий пісок, а десь є червоний. В обох країнах пляжі впорядковані. Деякі з них належать готелям, які розташовуються по всьому узбережжю. Кожна країна має свої особливості відпочинку. Так, в ОАЕ туристи вважають за краще відпочивати в легенях. Такі місця славляться відсутністю штормів і теплими водами, адже море тут прогрівається сильніше, ніж у відкритих місцях. Купуючи тури на Кіпр в червні або путівку в Емірати, можна бути впевненим, що відпустка буде по-справжньому комфортним. Тут кожен турист знайде для себе розвагу до смаку, а любителі підводного плавання зможуть познайомитись з морськими мешканцями. В Індійському океані на узбережжі Шарджа розміщуються красиві коралові рифи, блакитні бухти. Це знахідка для любителів дайвінгу. А дівчата, які мріють отримати шоколадну засмагу, зможуть домогтися цього, провівши всього один день під сонцем.

Просмотров: 578 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz