Четверг, 18.04.2024, 08:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 25 » Костюми для дорослих
18:05
Костюми для дорослих

Перед кожним дорослим рано чи пізно постає питання – на яку костюмовану вечірку або домушник піти, і що найголовніше, в якій карнавальний костюм одягне? Про це проблема похлеще ніж криза середнього віку. Ну, а якщо до вибору костюма підходить дівчина, то це проблема, просто таки, вселенського масштабу!

У нашому інтернет-магазині представлено велику кількість оригінальних карнавальних костюмів для дорослих і підлітків (костюми, сукні, комбидрезы і комбінезони і так далі).

А так само майже до кожного костюма ми зможемо запропонувати додаткові аксесуари та атрибути.

Ми співпрацюємо з більшістю постачальників по всій Україні і закуповуємо у них тільки самі прикольні або оригінальні карнавальні костюми для дорослих чарівних дівчат і мужніх хлопців, ось чому у нас завжди низькі ціни і хороший вибір.

Карнавальний костюм можна замовити за доступною ціною на сайті: kigurumi-style.com.ua.

Як показує практика, останнім часом дуже популярними стали східні костюми. Та що там говорити східна культура завжди була цікава безлічі наших співвітчизників, а що вже казати про східні вбрання для дівчат, а як вони подобаються «переодягненим східним чоловікам». Ось з цього в нашому магазині досить широко представлені як костюми, так і головні убори, взуття, хустки, накидки і всі можливі східні аксесуари. Справжні семиметрові індійські сарі, східна паранджа, а так само турецькі фески з мусульманськими стосами. Ми знайдемо чим Вас здивувати.

У Вас на носі гангстерська вечірка - Немає Проблем. У нас хороший вибір Гангстерських капелюхи з полями, накладних тоненьких вусів і підтяжок. А якщо гавайська вечірка – це просто відмінно. Підберемо вашої супутниці красивий гавайський костюм з різнокольоровими леями та довгою солом'яною спідницею, для молодої людини – костюм тубільця з солом'яним капелюхом, і багато іншого.

Костюми для дорослих на вечірку
Костюм на вечірку можна брати на прокат (правда тільки для жителів міста Полтави).

Навіть якщо Ваш бюджет не дозволяє придбати весь костюм Ви завжди можете вийти з такого становища вибравши всього кілька атрибутів для вашого образу – безвихідних ситуацій не буває, ми допоможемо Вам в цьому переконається. Приходьте до нас в магазин 11 Квартал і вибирайте костюми і головні убори для надзвичайно веселих свят і театральних постановок.

Просмотров: 610 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz