Среда, 24.04.2024, 02:17
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Февраль » 5 » Класичний архітектурний макет (реалистичные маккеты в NORS STUDIO)
20:28
Класичний архітектурний макет (реалистичные маккеты в NORS STUDIO)

Як стверджують знавці, класичний архітектурний макет можна зробити тільки монохромним. У хід йдуть папір, картон, пінопласт, пенокартон. Колір паперу або картону може бути дуже різним. Це ваша справа. Вам і вибирати. Тільки зазвичай паперові монохромні макети прийнято робити білими.

Потрібен архітектурний макет?! Тоді вам сюди: реалистичные маккеты в NORS STUDIO. Сучасна професійна майстерня яка все виконає швидко, якісно, та не дорого.

У цього кольору є свої достоїнства. Він, як ніякий інший, дає можливість показати авторські архітектурні ідеї. Ось чому в середовищі справжніх «профі» такі макети і називають основою «проектного мови». Той, хто в архітектурі людина не випадковий, може оцінити задум автора, всього лише дивлячись на паперовий монохромний макет. Ось чому дуже часто такі макети застосовують тоді, коли представляють проект в середовищі професіоналів. Їх же можна побачити на закритих конкурсах, тендерах. Втім, ніхто і ніщо не забороняє використовувати такі макети в чисто рекламних цілях.
Є ще аргументи на користь таких макетів. Матеріали, з яких їх готують, зазвичай дешеві. Неважко здогадатися, що і сам макет в такому випадку обійдеться недорого. Втім, є й невеликий мінус. Природно, в порівнянні з пластиковим макетом, такий макет буде служить недовго. Такий макет також вимагає великої обережності, навіть коли береш його в руки. Нехтувати порадами щодо дбайливого поводження з макетом не варто. В іншому випадку велика кропітка робота буде змазана в одну мить. І макет розвалиться, як картковий будиночок.

Просмотров: 976 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz