Пятница, 26.04.2024, 18:24
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 23 » Як вивчити HTML
23:40
Як вивчити HTML

Всім привіт, сьогодні ми поговоримо про те, як вивчити HTML, витративши на навчання мінімальну кількість часу. Якщо Ви початківець веб-майстер, то Вам життєво важливо знати мову гіпертекстової розмітки HTML з тих причин, що без нього неможливо змінити дизайн сайту на власний і унікальний або взагалі з нуля написати окрему сторінку. Звичайно, існують різні конструктори сайтів, начебто Ucoz, за допомогою яких можна створити сайт за пару хвилин, абсолютно не знаючи HTML. Але і в такому випадку, щоб можна було орієнтуватися в його коді і додавати нові елементи дизайну, необхідно мати хоча б базовими навичками мови HTML.

У цій статті я не буду навчати Вас основам мови HTML, а просто дам кілька порад, як найбільш ефективно і швидко його вивчити. Але якщо ж Ви все-таки хочете дізнатися основи цієї мови, то раджу прочитати мою серію статей, перша частина якої розташована за адресою: «Уроки HTML».

Вивчаєте HTML?! Тоді вам буде корисно: Заметки по web-разработке.

Як вивчити HTML? 3 ефективних способу

Для найбільш швидкого і ефективного вивчення мови HTML, Ви повинні правильно підібрати книгу, по якій і будете навчатися. Не всі книги підходять для цієї мети з різних причин – починаючи від складності сприйняття викладеного матеріалу і закінчуючи поверхневим вмістом. Знайти підходящу книгу зовсім не складно – благо їх в Інтернеті достатньо, але особисто я раджу Вам вибрати книгу (з допомогою якої я пізнав усі принади мови HTML), яка називається «HTML в Дії», від автора «Б. Морріс». Вона орієнтована на початківців користувачів, які тільки вчора дізналися про те, що існує HTML, а вся інформація в ній розкладена по поличках і її легко «переварити». З цією книгою Ви легко і просто вивчите HTML і зможете з нуля писати власні сторінки сайту.

До речі, як я писав вище, Ви також можете скористатися моєю серією уроків по даній мові. В них я як можна детальніше описав безліч основних тегів HTML і навів приклади їх використання. Але, як я люблю повторювати в цьому випадку – вирішувати Вам.

Практика і тільки практика! Для того щоб вивчений матеріал міцно закріпився у Вашій голові, необхідно постійно займатися практикою і намагатися писати власні рядки коду. У мене в самого були такі моменти, коли я, скажімо так – «дивився в книжку, а бачив фігу», але саме практика допомогла мені зрозуміти що до чого, і як все влаштовано.

Як вивчити HTML? Огляд найбільш дієвих способів.

Вирішили таки ви вивчити HTML. Але от як це зробити швидко і найбільш 
ефективно, вам не зрозуміло. Що ж існує кілька шляхів вирішення ...

Де писати код, Ви можете запитати? Та де завгодно, хоч у самому блокноті. Але я Вам пораджу завантажити спеціальну програму для даної мети, яка називається Home Site. Завантажити її Ви можете на багатьох сайтах в Інтернеті, просто ввівши відповідний пошуковий запит. Ця програма хороша тим, що в ній існує велика кількість корисних функцій, на зразок: переглянути атрибути того чи іншого тега, миттєвої компіляції коду в окремому вікні, і т. д.

Тому, можна зробити висновок: при вивченні теорії мови HTML постійно практикуйтеся для найбільш ефективного поняття викладеного матеріалу.

Займайтеся навчанням регулярно, щоб вся отримана інформація не забувалася з часом. Краще всього створити так званий графік, в якому буде написано, скільки годин приступати до вивчення мови HTML і почати його дотримуватися. Це допоможе Вам не «застоюватися» на місці, а рухатися далі, вбираючи в себе все нову і нову інформацію.

Як бачите, я перерахував три способи, або скажімо так - ради, з допомогою яких Ви зможете дуже швидко і без проблем вивчити HTML. Взагалі, HTML досить легкий мову, і навчитися може кожен, було б бажання.

Наостанок пораджу почитати мою статтю про мотивацію: "Як налаштувати себе на успіх".

Всім поки і удачі!

Просмотров: 1055 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz