Пятница, 19.04.2024, 22:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 24 » Як вивчити англійську швидше
18:31
Як вивчити англійську швидше

Вивчення нової мови - важке завдання, але цілком здійсненне. Вивчення будь-якої мови можна розбити на чотири частини: читання, письмо, сприйняття мови на слух і розмовна мова. Якщо ви хочете вивчити англійську мову швидше, почніть з першого кроку, представленого нижче. 

Я рекомендую занн онлайн по скайпу, замовити можна тут: носитель английского языка по скайпу .
Це замінить все, навіть практику. Ви швидко все усвоїте.

1. Читайте, читайте, читайте. Одним з найпростіших кроків, які ви можете зробити, щоб швидше вивчити англійську мову, це читати якомога більше. Читайте постійно. Це збільшить ваш словниковий запас, допоможе вивчити граматику і познайомитися зі сленгом. 
Читайте комікси. Якщо ви не хочете читати дитячі книги, читайте комікси. Ви можете купити багато коміксів англійською мовою в книжкових магазинах або в Інтернеті або читати їх безкоштовно онлайн (вони зазвичай називаються веб-комікси). 
Читайте книги, які вам знайомі. Ви також можете прочитати книгу, яку ви читали раніше. Якщо ви вже в курсі того, що відбувається в книзі, вам буде легше вгадувати і розуміти значення слів. 
Читайте газети. Читання газет є хорошим способом вивчення основ мови, тому що вони зазвичай мають дуже хорошу граматику і легкі для розуміння. Ви можете знайти онлайн версії багатьох газет з хорошим англійським, такі як New York Times або The Guardian. 

2 Дивіться фільми. Перегляд фільмів також допоможе вам покращити свою англійську. Це дає можливість чути, як звучить те чи інше слово, а також допомагає вам вчити нові слова. Ви можете почати дивитися фільми з субтитрами, але без субтитрів ви дізнаєтеся більше. Якщо у вас є базовий словниковий запас, намагайтеся не користуватися субтитрами, а зосередьтеся на сприйнятті на слух слів, які ви вже знаєте, і догадуйтеся про значення незнайомих слів за контекстом. 
Learn English Faster Step 3.jpg 
3 Грайте в ММО ігри. ММО ігри - це ігри, в які ви граєте з іншими людьми по інтернету. Ви можете грати з людьми з англомовних країн, що дасть вам можливість говорити з ними і вчитися у них мови. Спробуйте пограти в «Guild Wars», «World Of Warcraft" або "The Elder Scrolls Online». 
Learn English Faster Step 10.jpg 
4 Найдіть друга по листуванню в Інтернеті. Друзі по листуванню вчать свою мову, коли ви пишете їм листи, а вони відповідають. Ви пишете половину листи на своїй рідній мові, щоб друг міг практикувати в ньому, і половину англійською мовою, щоб ви могли практикуватися в англійській. Ви можете говорити про все, про що хочете! Є багато сайтів, які можуть допомогти вам знайти друга по листуванню. 
Learn English Faster Step 7.jpg 
5 Заведіть друзів. Ви можете просто подружитися з людиною з англомовної країни і листуватися з ним по електронній пошті або спілкуватися по Скайпу, щоб практикуватися в англійській. Ви можете знайти друзів, приєднавшись до спільноти за інтересами, або через співтовариства вивчають мови, такі як Fluentify. 
Learn English Faster Step 8.jpg 
6 Співайте пісні. Спів пісень ще один хороший спосіб поліпшити свою англійську. Це допоможе вам познайомитися зі звуками англійської мови (рими допоможуть у вимові). Вивчення пісень також допоможе поліпшити ваш словниковий запас. Знайдіть пісню, яка вам подобається, вивчіть її і дізнайтеся, що означають слова.

Просмотров: 1331 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz