Пятница, 29.03.2024, 16:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 15 » Як вибрати змішувач (кран)
00:26
Як вибрати змішувач (кран)

Сьогодні, не останнє місце в повсякденному житті займає ванна. А не маловажною деталлю кожної ванної кімнати (і не тільки) є змішувач. Основне призначення якого — змішувати холодну і гарячу воду. Ринок будматеріалів, рясніє змішувачами різних форм і конструкцій, і визначитися в такому різноманітті буває досить складно. Спробуємо розібратися в конструкціях і характеристики найпоширеніших типів змішувачів.

Змішувачі бувають трьох видів: одноважільні, двох вентильні і термостатному.

Одноважільні змішувачі — прості у використанні і оснащуються різноманітною формою, що дозволить легко підбирати відповідний вам варіант. Подача води регулюється поворотом ручки в різні сторони. Температура і потужність напору буде налаштована за вашим бажанням, і зберегтися на все час справної роботи змішувача. Ще один плюс даної конструкції — простота установки. Встановити змішувач цілком під силу звичайному смертному". Але все ж, бажано підключати до даного процесу професіоналів. Але, не дивлячись на ці переваги, змішувачі цього типу, все ж, поступається по популярності класики — двох вентильним змішувачів.

Замовити якісні змішувачі за доступними цінами можна тут: http://brauni.com.ua/smesiteli.

Двох вентильні змішувачі — регулювання води в них здійснюється за допомогою двох вентилів, про що говорить назва. Один вентиль для холодної і один для гарячої води. У процесі регулювання води — звичайно менше автоматизму, ніж у однорычажном аналогу, але зате настройка буде більш точною. Так само наявність вентилів дозволяє більш економно витрачати воду, що не мало важливо при наявності лічильника. Існує два види цієї конструкції — з керамічними дисками і гумовими підкладками в якості ущільнювачів. Останні більше підходять для нашої води, так як вона містить пісок і інші домішки. Керамічні ж — більш довговічні і зручні у використанні, однак жорсткість і домішки води робить їх використання дещо проблематичним.

Термостатному змішувачі — відносна новинка на нашому ринку. Конструкція даних змішувачів поєднує в собі нові технології і ергономічний дизайн. Завдяки комфорту, надійності і безпеки — вони дуже швидко завоювали симпатію споживачів. Зовні конструкція змішувача являє собою панель з декількома регуляторами: включення і вимикання води і настройка температури. Основною відмінністю даного типу від аналогів — є наявність вбудованого датчика безпеки. Він регулює температуру і не допускає нагрівання вище 38 градусів. Це особливо актуально, якщо в будинку є маленькі діти — термостат захистить їх від опіків і переохолодження.

Просмотров: 445 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz