Пятница, 26.04.2024, 13:25
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 19 » Як вибрати випускну сукню
21:36
Як вибрати випускну сукню

Хочеш знати, яким має бути твоє ідеальне випускне плаття? Читай цей матеріал від наших стилістів - і ти завжди будеш знати, на що звертати увагу при виборі важливого для себе вбрання. 
До випускного вечора, з урочистим врученням так званого атестата зрілості, залишаються лічені дні. А значить, в гонку за найкрасивішим випускним платтям пора включатися і тим, хто обожнює все робити в останній момент. Спеціально для тебе Rent A Brand підготував ємний, але максимально корисний гід по тому, як вибрати дійсно гідний наряд для випускного. Дотримуючись наших радою, ти неодмінно підбереш ідеальний образ, не витративши при цьому багато часу на безглузді примірки того, що тобі не йде. Отже, приступимо. 
Знання себе, свого тіла і індивідуальних особливостей і компліментарних твоєї зовнішності кольорів і фасонів дуже полегшує життя при виборі будь-якого наряду, а не тільки випускної сукні. 

Найкращі плаття ви знайдете тут: короткие выпускные платья .
Самі оригінальні та красиві, а головне доступні.

Крок. 1 Визнач свій цветотип і вибери свої кольори 
Як варіант, можеш звернутися імідж-консультанту, який зробить для тебе докладний аналіз зовнішності. Але часу на це, прямо скажемо, немає, тому, просто згадай наряди, в яких ти отримувала максимальну кількість компліментів: якого вони були відтінку? Які кольори ідеально підкреслюють твої очі, додають природний рум'янець і додають насиченості відтінку губ? Якщо вдалося такі згадати - зупинись на них. Якщо ні, тоді проведи експеримент, поклич кращу подругу (а ще краще одного) і примір кілька різних за кольором і відтінку топів і суконь, нехай друг винесе вердикт - заодно і розважитеся. 
Випускне плаття для цветотипа зима 
Зимовий цветотип - це дівчата і чоловіки з холодним відтінком шкіри, синіми, блакитними або карими очима, вишневим або темно-рожевим кольором губ і чорними або темно-каштановим волоссям. Якщо ти ставишся до цього типу, твої оптимальні відтінки: чорний, чистий білий, фуксія, королівський синій, смарагдовий, колір темненія срібла. Яскрава представниця: Демі Мур. 

Випускне плаття для цветотипа «літо» 
У представників цветотипа «літо» в зовнішності переважають холодні пастельні відтінки: попелясті або світле волосся, блакитні або сірі очі, світла персикова шкіра. І саме на таких відтінках варто зупинити свій вибір при примірках сукні для випускного вечора: блідо-рожевий, небесно-блакитний, колір мокрого асфальту, попелясто-бузковий, світло-сріблястий. Яскрава представниця: Наталія Водянова. 

Випускне плаття для цветотипа «весна» 
Цветітіп «весна» відрізняється золотисто-абрикосовим відтінком шкіри, зеленими, блакитними з відтінком аквамарина або світло-карими очима і волоссям теплих відтінків: світло-рудим, золотистими, світло-каштановими, часто бувають веснянки. Весняному цветотипу підходять найсвітліші і яскраві відтінки в одязі: сонячно-жовтий, кольору молодої зелені, лососевий, пісочний, аквамарин. Яскрава представниця: Різ Уізерспун. 

Випускне плаття для цветотипа «осінь» 
Цветотип «осінь» відрізняють глибокі теплі відтінки в зовнішності: насичено руде волосся, зелені очі, від природи темні і теплі відтінки шкіри. Таким відмінно підходять помаранчевий, колір хакі, всі відтінки коричневого, темні відтінки піску, гірчичний колір. Яскрава представниця: Джуліанна Мур. 

Крок 2 Визнач свій тип фігури 
Тип фігури - це не про сантиметрах, метрах і кілограмах, тип фігури - це про пропорції. Еталонним типом фігури вважається «пісочний годинник», при об'єм грудей і стегон однаковий, в той час, як талія значно вже. Дівчатам з таким типом фігури рекомендуються вечірні та випускні сукні, які підкреслять природні вигини тіла. 
Якщо ж твоя фігура не відповідає еталону - це не привід засмучуватися, це привід підібрати собі таке плаття, яке візуально «врівноважить» фігуру. Так, якщо стегна більше грудей - це тип фігури «А», відповідно потрібно візуально трохи зменшити «низ» і збільшити «верх». В цьому нам допоможуть сукні з ліфом-бюстьє або ж сукні зі спідницею-годе або з об'ємною спідницею, яка під своїми складками приховає недоліки. Також відмінний візуальний ефект має поздовжня смужка уздовж стегон. 

У разі, якщо у тебе більш вузькі стегна, а плечовий пояс широкий, значить твій тип фігури «V». Відповідно, за допомогою складок, драпіровок і поперечних смуг «розширюємо стегна». Візуально звузити плечі ти також можеш, вибравши випускне плаття з v-подібним вирізом або асиметричним рукавом, плаття на одне плече. 

Якщо ж у тебе не виділена талія, є боки і животик і вони трохи більше, ніж груди і стегна, твоя фігура називається «О». Тобі можна вибрати сукню з корсетом і пишною спідницею, або ж зверни особливу увагу на плаття з ярусной спідницею, також підійде однотонний комбінезон (не обов'язково чорний) з акцентом в районі ключиці. Акцентом може бути як принт, так і красиве масивне кольє, або допустимо яскраві сережки-шандельери. Деякі радять також плаття із завищеною талією «ампір», але це не завжди хороший варіант, так як, якщо животик невеликий, воно може створити «вагітний» ефект. Приховати невеликий животик допоможе плаття з басками або ж сукню вільного крою. 

Наші стилісти підібрали для тебе з десяток цікавих образів для твого випускного вечора. Подивитися їх можна тут і тут. 
Сподіваємося, що наші поради, допоможуть тобі вибрати своє ідеальне плаття і стати справжньою королевою випускного балу. Подивися, що підходить твоєму цветотипу і типом фігури в каталозі Rent A Brand, і якщо тобі понравітятся деякі наші сукні, будемо раді проконсультувати тебе і допомогти підібрати ідеальний для тебе варіант вечірнього плаття.

Просмотров: 1193 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz