Суббота, 27.04.2024, 02:08
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 24 » Як вибрати відпарювач для одягу
18:37
Як вибрати відпарювач для одягу

Відпарювачі для одягу з'явилися порівняно недавно, але, тим не менш, вже встигли скласти реальну конкуренцію традиційним прасок. За допомогою отпарівателя можна не тільки прасувати одяг, але і виводити застарілі забруднення, робити дезінфекцію тканин і іграшок, очищати будь-які поверхні, знищувати пилових кліщів і усувати неприємні запахи. Обробка проводиться без використання хімікатів і є екологічно чистою і нешкідливою. Мета даної статті та наша основна задача - допомогти Вам з вибором і з'ясувати, який отпариватель для одягу найкраще відповідає вашим вимогам. 
Спочатку можна влаштувати собі невеликий бліц, відповівши на такі питання: навіщо Вам отпариватель, для професійної обробки одягу або побутового застосування? Як часто Ви збираєтеся ним користуватися? Що для вас важливіше, ергономіка або функціональність? Якими функціями отпарівателя Ви будете користуватися найбільш часто? Яку суму Ви готові викласти за товар? Причому неважливо, чи збираєтеся Ви купити отпариватель собі або ж хочете зробити кому-небудь подарунок, ніж докладніше Ви відповісте на ці питання, тим більш обгрунтованими, і, відповідно, точніше буде зроблено вибір. 
Будь-який прилад, призначений для побутового або професійного використання, володіє рядом основних параметрів, які є визначальними при підборі конкретної моделі. Які характеристики будуть визначальними для отпарівателя? 

Вибираєте відпарювач?! Тоді вам сюди: купить отпариватель в Софторг .
Великий вибір якісних відпарювачів за низькими цінами. 
Замовлення прямо онлайн, доставка досить швидкісна.

Потужність 
За показником потужності все відпарювачі для одягу можна умовно розділити на дві основні групи: 
Потужність більше 1800 Ватт - такий отпариватель може впоратися з 98% всіх тканин, і тому називається універсальним. 
Потужність менш 1800 Ватт - за допомогою цих приладів можна відпарювати переважна більшість всіх тканин, виняток становлять зимові куртки, пуховики, дуже щільні джинси, ковдри і т.п. 
Чим могутніше отпариватель, тим він дорожчий. В принципі, для домашнього використання підійде будь отпариватель, хоча з потужними моделями працювати набагато зручніше, адже чим потужніший прилад, тим швидше він відпарює одяг (якщо з трикотажем малопотужний апарат впоратися швидко, то з пересушеними джинсами доведеться повозитися). Власникам магазинів одягу, ательє і пр., Де швидкість відпарювання особливо важлива, рекомендуємо звернути увагу на техніку потужністю більше 1800 Ватт, в інших же випадках потужність приладу вибирається виходячи з конкретних потреб і фінансових можливостей. Якщо Ви не обмежені в коштах і цінуєте свій час, розумно буде купити отпариватель для одягу великої потужності, якщо ж грошей не так багато, як хотілося б, можете задовольнятися менш потужним приладом, якість відпарювання від цього не постраждає. 
Обсяг резервуара для води 
Даний параметр не є для отпарівателя принциповим, однак забувати про нього не варто. Велика ємність збільшує габарити і масу пристрою, і в той же час дозволяє набагато довше обходитися без "дозаправки". Відпарювачі з маленьким баком надзвичайно компактні, але гарненько подумайте перш, ніж купувати такого "малюка" - постійна біганина в ванну кімнату в процесі прибирання задоволення вельми сумнівне. Так що вирішуйте, що для вас важливіше - автономність або компактність, в будь-якому випадку можна знайти компроміс (між іншим, ємність отпарівателя можна від'єднати, не відключаючи апарат, т.к. води, що залишилася в резервуарі, вистачає ще на 5-7 хвилин безперервної роботи). 
Габарити 
Дуже зручно тримати отпариватель зібраним, щоб в будь-який момент можна було просто включити його в мережу і обробити потрібну річ. І якщо Ви хочете зберігати його в тісному коморі, за дверима або у вузькій прихожій, слід вибирати отпариватель з вузьким корпусом (висота корпусу не має значення). Самими маленькими є, мабуть, ручні (дорожні) - завдяки компактним розмірами такий апарат легко поміщаються в сумку, з його допомогою можна легко надати презентабельний вигляд зім'яти костюму або вечірньої сукні. 
Ручний відпарювач Гранд Майстер GM H600, який можна використовувати як вдома, так і в поїздках 
Ручний відпарювач "Гранд Майстер GM H600", який можна використовувати як вдома, так і в поїздках 
Ергономіка 
Сьогодні можна зустріти чимало конструкцій вертикальних відпарювачів, вони можуть оснащуватися висувною штангою, розсувними "плічками", також є ручні моделі. Основний недолік вертикального ручного відпарювача - маленький бак, зате з його допомогою можна легко проводити чистку в важкодоступних місцях. Фахівці сайту www.siemens-dressman.ru рекомендують купувати ручні апарати як доповнення до основного пристрою (так, за допомогою ручного відпарювача дуже зручно обробляти фіранки та штори, просто ставши на табуретку, при цьому не потрібно буде тягнути всю конструкцію вгору). 
Вертикальний отпариватель Комфорт КМ-338 зі стійкою для домашнього використання 
Вертикальний отпариватель "Комфорт КМ-338" зі стійкою для домашнього використання 
Однорежимний або багаторежимний? 
Багаторежимний отпариватель відрізняється від однорежимного можливістю регулювання рівня насичення пара. Функція, безумовно, корисна, однак на практиці найчастіше використовується максимальний режим, і виходить, що багаторежимний отпариватель працює як однорежимний - притому, що коштує значно дорожче. Багаторежимний отпариватель буде доречний в професійному ательє з пошиття одягу, однак для побутового використання буде цілком достатньо однорежимного апарату з фіксованим значенням рівня насичення пара. 
Кілька слів про виробників 
Три-чотири роки тому всі відпарювачі, які можна було купити на території нашої країни, вироблялися в Китаї. Зараз споживачам доступні апарати європейського та американського виробництва, однак загальна тенденція зберігається - більшість відпарювачів, доступних у продажу, мають маркуванням "Made in China". 
Незважаючи на те, що у споживача склався цілком стійкий стереотип щодо низької якості китайської продукції, несправедливо застосовувати це правило до ВСІЄЇ китайської продукції. Одним з таких винятків є китайські відпарювачі, зроблені з дотриманням усіх технологічних норм, вони справно служать своїм господарям протягом довгих років, що підтверджено безліччю прикладів. У той же час за якість Європи або США, між іншим, доводиться доплачувати чималу суму. 
І на закінчення ... 
Так чи інакше, кожен покупець самостійно вирішує питання про те, який вибрати відпарювач для одягу. І якщо прилад необхідний для чистки і прасування речей після примірки в магазині, цілком може вистачити і невеликого малопотужного отпарівателя, в теж час використання отпарівателя може бути частим і різноманітним в побуті - в такому випадку краще не економити і придбати дорогий, багатофункціональний і якісний апарат. Подумайте, для чого Вам потрібен відпарювач, зважте всі "за" і "проти", розставте пріоритети - і прийдете до єдино вірного рішення.

Просмотров: 1372 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz