Суббота, 20.04.2024, 02:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 26 » Як вибрати сукню на випускний бал
00:45
Як вибрати сукню на випускний бал

Випускний бал - подія, яка відбувається один раз в житті і запам'ятовується назавжди. Тому для прекрасних і романтичних юних осіб вибір випускної сукні стає провідною темою всіх задушевних розмов задовго до початку самого заходу.

Яке плаття вибрати: довге або коротке, вільний або облягає, відкрите або скромний, червоне чи біле? І адже випускний наряд повинен бути не тільки красивим, бути по фігурі і йти до особі, але ще і модним! У цій статті ми пропонуємо юним читачкам основні рекомендації, на які необхідно орієнтуватися при виборі сукні.

Вибираючи образ для випускного плаття важливо враховувати символіку заходи. Випускний - це свого роду відображення моменту розставання з безтурботним минулим, але при цьому деякий показник зрілості дівчини.

Традиційний і навіть обов'язковий минулого колір сукні - білий, що символізує невинність і чистоту. Але, що примітно, в цей же період не віталися довгі випускні сукні. Сьогодні кордонів для вибору не існує (крім, звичайно, художнього смаку). Магазини навперебій пропонують довгі "в підлогу" сукні і, на жаль, майбутні випускниці не можуть встояти перед спокусою і купують їх... Адже так хочеться бути принцесою! Ця мрія таїться в кожній дівочої голівки з самого дитинства, з перших ляльок і перших казок. Але на ділі реалізація мрії (принаймні, за рахунок довгого випускної сукні) може обернутися серйозним розчаруванням!

Замовити красиві плаття за низькою ціною можна здесь по ссылке.

Уявіть собі, які незручності ви будете відчувати, піднімаючись і спускаючись по сходах, танцюючи сучасні танці, сидячи на стільці і, вибачте за інтимну подробицю, відвідуючи дамську кімнату. А уникнути всього цього у випускний вечір неможливо! Практично завжди такі сукні до півночі (дружно згадуємо казку про Попелюшку!) перетворюються в ганчір'я середньої пом'ятості, змінюються на добрі старі джинси, і до чого тоді було стільки турбот і клопоту при його виборі і покупці?

Довге випускне плаття з легкої тканини, але без багатошарової пишною спідниці, буде набагато зручніше: у ньому ви хоча б зможете нормально сидіти на стільці. Інші ж незручності - абсолютно аналогічні.

Давайте дивитися правді в очі: по суті своїй випускний бал - це молодіжна вечірка, а значить сукня має відповідати модним тенденціям, бути красивим і відображати вашу неповторну індивідуальність. Тобто, ваше завдання - знайти своє плаття, в якому ви будете відчувати себе чарівною.

Не будемо зупинятися на тому, що вибрати випускну сукню необхідно до настання іспитів, це факт очевидний. Зберіть інформацію: подивіться фото модних випускних суконь в інтернеті і жіночих журналах, зорієнтуйтеся за кольором і ціною. Якщо ціна вподобаних варіантів виявиться непосильною - розгляньте варіант індивідуального пошиття. І зовсім не обов'язково повідомляти про це вашим однокласницям, нехай ваш секрет буде потім для всіх дивним сюрпризом! Сьогодні спеціалізовані магазини пропонують широкий асортимент красивих тканин, так що з вибором проблеми бути не повинно.

Тепер кілька слів про модні тенденції. Романтизм і жіночність завжди в моді, і, до того ж, відповідають духу заходи. Двошарові сукні, легкий шифон, легкі прикраси з повітряних воланів і плісировки в поєднанні з ніжними колірними тонами... Так, і не забуваємо про квіткові принти для посилення романтичності! Якщо ж епітет "м'яка і пухнаста" - зовсім не про вас, спробуйте більш експресивні варіанти. Як щодо леопардового принта і облягаючого силуету, який підкреслює достоїнства вашої фігури? Тільки переконливо просимо не перестаратися: при всій "хижість" ви повинні залишатися елегантною і витонченою.

Завжди актуальні для випускного балу сукні в стилі 60-х: короткі спідниці-пачки додають запалу в образ. Якщо ви - щаслива власниця бездоганної фігури, то не проходьте повз короткої сукні-футляра, що підкреслює достоїнства і при цьому витонченого і стриманого. Маленьке чорне плаття дозволить вам бути на висоті весь випускний і не переживати щодо нарядів принаймні кілька років - практичні юні леді, це рекомендація для вас!

Грецький стиль із завищеною талією для витончених красунь невисокого зросту: вони привносять в образ граціозність, візуально додають до зростання кілька сантиметрів і, при необхідності, здатні приховати деякі "індивідуальності" фігури.

Але найголовніше, у випускному платті будь-якого фасону ви повинні відчувати себе комфортно і природно, тому не забудьте його трохи "випробувати" перед покупкою: посидьте, покружляйте, спробуйте нахилитися. І може ви вчасно виявите, що дуже коротке плаття доводиться занадто часто смикати, вузьке не дозволяє вільно рухатися, занадто відкрите потрібно постійно поправляти і "тримати під контролем".

Ідеальне плаття буде відчуватися вами як природне продовження вашого тіла і дивно гармонійно поєднуватися з особливостями фігури. Але найголовніше прикраса будь-якого плаття - це ви самі, його дорогоцінний вміст!

Просмотров: 487 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz