Пятница, 19.04.2024, 11:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 22 » Як вибрати парфуми правильно
00:49
Як вибрати парфуми правильно

Йдемо купувати парфум

Зайдіть в будь-який косметичний магазин - очі так і розбігаються від великої кількості красивих коробочок. Постійно з'являються нові назви духів або туалетної води. Зразки парфуму представлені у величезних кількостях. Звичайно, серед них є і ваші старі знайомі, але як бути, якщо ви вирішили підібрати для себе новий аромат?

Як вибрати парфуми

Відповідь на це питання ніколи не буває однозначною. Навіть якщо ви вирішили змінити аромат, все одно якісь переваги у вас вже виробилися. Звичайно, якщо ви не купуєте парфуми вперше в житті. На вибір парфуму впливає мета придбання, тобто, коли і де ви будете користуватися парфумами. Пора року, ваш настрій і навіть погода - теж можуть вплинути на ваш вибір.

Вважається, і не без підстави, що при виборі духів обов'язково враховується вік жінки, стиль її поведінки і навіть манера одягатися:

Для молодих дівчат, динамічних і спортивних більше підходять квіткові, трав'яні, легкі фруктові або морські аромати.
Для жінки елегантного віку в розквіті краси краще важчі, складні аромати: деревні, шипрові, зі східними нотками.
Подумайте, коли і де ви будете використовувати духи. Урочистої нагоди, або навіть просто вечірці більше відповідають складні фантазійні, важкі східні аромати. Для використання вдень, в робочій обстановці, в студентській аудиторії виберіть легкі, не подразнюють колег запахи.

Замовляйте парфум в інтернет магазині Саксон.

Пора року також передбачає використання різного парфуму. Те, що доречно в холодну пору року, не підійде для літа. Детальніше читайте про це в статті «Як вибрати духи».

Все, перераховані вище рекомендації, як вибрати парфуми, важливі, але ваші особисті переваги, безумовно, важливіше.

Отже, ви визначилися, якого типу парфум ви хочете купити, тепер за допомогою продавця-консультанта підберіть кілька ароматів.

Як підібрати духіКакое кількість ароматів можна оцінити за один раз?

Ароматів має бути не більше 3-4. В іншому випадку ви перестанете вловлювати найтонші відтінки запахів, і всі вони будуть здаватися вам дуже схожими.

Вибирати новий аромат годі й за раз, а поступово. Зайдіть в парфумерний відділ і випробуйте або, як кажуть парфумери, «прослухайте» 2-3 аромату. Тестер з вподобаним запахом заберіть з собою. Можна також нанести краплю на зап'ясті. Орієнтуватися тільки на тестер не варто, тому що на шкірі аромат звучить інакше. До того ж, одні і ті ж духи зовсім по-різному сприймаються на різних людях. Аромат, який сподобався вам на подрузі, не обов'язково буде подобатися на собі.

Можна також запитати у продавця-консультанта пробник нових парфумів. Всі великі магазини припускають такий спосіб залучення покупців. Маючи пробник, ви зможете краще вловити тонкі нюанси аромату, так як запахи мають особливість розкриватися не відразу, а поступово проявляти нотки, що створюють їх неповторність і унікальність.

Поспішність у виборі духів неприйнятна. Будинки в спокійній обстановці «прислухайтеся» до нового аромату, щоб зрозуміти, наскільки ви підходите один одному і комфортно вам з новим знайомим.

Чим відрізняється парфюмированная вода від туалетного

Крім духів у продажу також є великий вибір туалетної і парфюмированной води. Часто вони мають один і той же назву, і тільки нижче цієї назви можна прочитати «parfum» (духи), «Eau de parfum» (парфумована вода) або «Eau de toilette» (туалетна вода).

Всі види парфуму складені з трьох основних компонентів: суміші ефірних масел, спирту і води. Різниця тільки в їх співвідношенні.

Чим вище частка ароматичного концентрату ефірних масел, тим більше стійким буває аромат. У парфумах зазвичай від 20 до 30% парфумерного концентрату, в парфюмированной воді - від 10 до 20, в туалетній воді - від 5 до 10%. Отже, духи володіють найстійкішим ароматом з усіх видів парфуму.

Є відмінність і в упаковці. Флакон парфумів зазвичай має притерту скляну пробку. Парфумована і туалетна вода продається у флаконі-спрее.Парфюм

Істотні відмінності можна бачити і по ціні.

Оскільки найдорожчим компонентом будь-якого парфуму є ароматичний концентрат, то природно, що духи дорожчий з усіх представників цієї «великої трійки», але цінителеві якісного продукту вони здатні доставити справжнє задоволення і радувати свою володарку протягом тривалого часу. А найдемократичніший варіант - це туалетна вода, яка представляє собою ідеальний продукт для щоденного використання.

Сподіваюся, тепер у вас не виникне питання, як вибрати парфуми, коли вам це потрібно.

І останнє, про що хотілося б сказати, купуйте парфумерію тільки в великих спеціалізованих магазинах, де менша ймовірність нарватися на підробку або контрафактну продукцію.

А як відрізнити справжню парфумерію від підробленої дивіться відеоролику.

Просмотров: 790 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz