Суббота, 27.04.2024, 02:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 12 » Як вибрати навушники? Типи навушників
21:53
Як вибрати навушники? Типи навушників

Як вибрати навушники? Це досить складний і актуальне питання, в якому ми спробуємо розібратися в цій статті. Ця стаття це всього лише наша думка і воно може відрізнятися від дійсності але ми спробуємо викласти наш досвід просто і доступно. 
Перш за все, головна відмінність між усіма доступними навушниками це їх тип, а не ціна або ж бренд. Тип навушників визначає характер звучання і частково місце використання навушників. Технічні характеристики, тип випромінювача та інші моменти так само важливі, але найчастіше обивателю це не потрібно. 

Вставною тип або вакуумні навушники - внутрішньоканальні навушники, прості, зручні, універсальні, вставляються в вухо. Відмітна риса - наявність силіконової насадки (іноді пінної, як у Soundmagic PL30), яка створює звукоізоляцію від зовнішніх шумів в вашому вусі. Плюси - відмінна шумоізоляція, Ви не чуєте нічого, крім музики, оточуючі так само не чують Вашу музику. Мінуси - з явних мінусів я можу виділити лише шкоду, яка наноситься юшку, якщо слухати даний тип навушників дуже голосно, в втім, цим грішать всі навушники. 

Шукаєте хороші навушники? Кращі за наушники bluetooth знайти важко.
Це якісні навушники за доступною ціною.

Вкладиші або "навушники крапельки". Мають не багато іншу форму ніж вставні, вони залишають канал в вусі відкритим, що негативно впливає на звукоізоляцію. Якісних моделей цього типу мало, в основному це комплектні не дорогі навушники плеєрів. Плюс - ціна, зручна, звична посадка в вусі для деяких людей, мінус - погана звукоізоляція. 

Накладні навушники. 

Даний тип навушників накладається на вухо, а не вставляється, як попередні типи. Головний плюс цих нашуніков - обьем, сцена і якість звуку вцілому. Це відмінний варіант як для дому, так і для універсального використання. Від того, чи закриває динамік все вухо або частину, визначає повнорозмірних навушників. 

Плюси - якісний, об'ємний звук, доступність, практичність, універсальність. 

Повнорозмірні накладні навушники, або ж моніторні, студійні навушники. 


Чашечка динаміка навушників закриває вухо повністю, що по-перше, забезпечує відмінну звукоізоляцію, по-друге, більш якісно і детально передає звук. За великим рахунком це навушники для будинку або для студії, слухати їх на вулиці не зручно, кабель довгий, та й далеко на кожен телефон або плеєр здатний розкрити всю міць і потенціал цих навушників (хіба що в них немає вбудованого підсилювача або ж Ви не купили портативний підсилювач окремо). З Мунос варто виділити розміри навушників, часто високу вартість. 

Крім розміру чашечки накладних навушників, дуже важливо акустичне оформлення навушників. Є такі форми акустичного оформлення, які властиві як портативним так і моніторним навушників: 

Відкритий - чашечка має відкриту, чи не замкнуту конструкцію і динамік чутно оточуючим, за рахунок цього звук чистіший, природний і тиск на вухо менше але для прослуховування потрібно досить тихе приміщення так як Ви так само можете чути зовнішні шуми. Конструкція має дірочки, поролон за рахунок чого досягається особливість відкритих навушників. 

Закритий - чашечка динаміка ізолює динамік від зовнішнього середовища, конструкція цільна і без дірок, поролону. Плюси - звук більш детальний за рахунок повної звукоізоляції, Ви чуєте кожну деталь і гармоніку. Мінуси - через тиск на вуха, Ви можете втомитися від прослуховування, але якщо модель виконана якісно Ви не відчуєте дискомфорту. 

Полу-відкритий - щось середнє між першим і другим типом, але все таки ближче до відкритого типу. Плюс - вони більш універсальні.

Просмотров: 1750 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz