Суббота, 27.04.2024, 03:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 12 » Як вибрати навушники
21:57
Як вибрати навушники

Перед придбанням навушників варто розібратися, де і як вони будуть використовуватися, а також наскільки якісна передача звуку вам буде потрібно. 

Типи навушників 

1. Відкриті. Через те, що "чашки" навушників відкриті, не тільки ви будете чути зовнішній світ, але і він вашу музику теж. Втім особливих проблем це не доставляє. 


Відкриті навушники - просто і зі смаком 
2. Закриті. Відсікають всі зовнішні шуми, в результаті чого звук чистий, деталізований, з відмінною передачею басів. "Чебурашки" (так в народі називають закриті навушники) ідеальні для студійної роботи, коли звук з навушників не повинен уловлюватися мікрофоном. 

Обираєте навушники? Я рекомендую ці: monster beats tour.
Потужний чистий звук і хороші баси, а головне ціна доступна.

"Чебурашки" забезпечать незрівнянне якість звучання 
3. Вкладиші Якість звучання у них напряму залежить від того, наскільки добре навушники «сидять» у вухах. Звичайні вкладиші не мають оголовья, але є і моделі з вертикальною дужкою і вкладиші з кріпленням на вусі. 


Навушники-вкладиші не тільки "вкладаються" у вухо, але і зручно кріпляться на ньому 
4. Вкладиші-затички Вони схожі на звичайні беруші для вух: розташовуються прямо в слуховому проході і максимально герметично його перекривають. Хороші затички, перш за все, відомі своїм кришталево чистим і деталізованим звучанням. 


В навушниках-затички звук буде кристально чистим 
Зверніть уваги на характеристики 

1. Амплітудно-частотна характеристика (АЧХ) - це діапазон частот, які можуть відтворювати навушники. Ми рекомендуємо вибирати навушники з діапазоном 1-30000 Гц, вони забезпечать відмінну якість звучання, втім, якщо ви не надто вимогливі, підійде і діапазон 16-22000 Гц. 

2. Максимальна вихідна потужність показує, яку потужність можна підводити до навушників. Хороші навушники в змозі витримувати потужність до 100 мВт. Треба мати на увазі, що сама по собі максимальна вихідна потужність не визначає гучність звучання. 

3. Чутливість показує ефективність роботи навушників і визначає їх гучність. Якщо ви підбираєте навушники для портативної техніки, то зупиняйте вибір на тих, чутливість яких 100 дБ і більше. 

4. Опір показує, яке навантаження надають навушники на підсилювач. Високоомні (опір вимірюється в Омах, звідси й назва) навушники призначені для стаціонарної Hi-Fi і Hi-End техніки. Якщо такі навушники підключити до портативного MP3-плеєра, то плеєр фізично не зможе "прокачати" в них звук. Крім того, що навушники будуть тихо звучати, акумулятор плеєра буде розряджатися в рази швидше. Для портативної аудіотехніки в саами раз підійдуть навушники з опором від 30 до 40 Ом.

Просмотров: 1039 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz