Четверг, 25.04.2024, 16:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 13 » Як вибрати намет для сімейного відпочинку
23:25
Як вибрати намет для сімейного відпочинку

За довгу зиму ми скучили у бетонній місті за зеленню лісу, за м'якою синню річки, за оглушливим пташиним співом, вражаючим за своєю свіжості і ароматності повітрю справжньої дикої природи. Так хочеться махнути на вихідні не на дачу, а на справжню, незайманий цивілізацією природу. Щоб поруч була річка і вогнище, і ранок, напоєне холодною росою, пронизане золотистими променями ще невидимого сонця.

Як правильно вибрати намет, щоб приголомшливі враження від спілкування з первозданною природою не були зіпсовані набридливої мошкарою або водою, залила раптом дно намету?Всі намети можна розділити на дві великі групи – намети туристичні та кемпінгові намети.

Кемпінгові намети призначені для масового відпочинку великою сім'єю або, наприклад, всім колективом офісу, т. зв. корпоративна форма відпочинку поширена на Заході.До подібних видів наметів можна, наприклад, віднести намет тент Canadian Camper Summer House, який вважається одним з найбільших за площею серед усіх кемпінгових наметів. Як правило, всередині кемпінгові намети розділені на декілька незалежних відсіків і загальний тамбур.

Замовляйте не дорогі намети за доступними цінами тут: шатер для отдыха.

Стіни намету можуть за методом шатра згортатися, відкриваючи великий відкритий простір для сонця і повітря, затягнута, правда, для безпеки москітною сіткою. Враховуючи не мала вага – 7-10 кг, а люксовий намет тент Maverick навіть переступає цей рубіж, кемпінгові намети навряд чи стануть зручними при пішому поході, але зате без них просто не мислима весела сімейна поїздка на автомобілі з ночівлею на берег дикої річки. Втім, антураж туристичного походу можна влаштувати і на задньому дворі свого заміського будинку, для чого там можна встановити тент намету «Пікнік» та подібні садові намети.

Подібні садові намети в складеному вигляді не займають багато місця, а для їх установки не вимагає ніяких спеціальних знань і займе у вас не більше 15-20 хвилин. Такі намети також зручно брати з собою, якщо ви виїжджаєте на природу в складі кількох сімей або своїм робочим колективом, тоді в ній можна розмістити похідну загальну кухню, тим більше що кожна модель являє собою тент намету з москітною сіткою. На відміну від стаціонарних палаток садові тенти і коштують менше, і встановлюються швидше. До речі, з приводу ціни на намети, тенти, які не завжди можна назвати економними і дружніми по відношенню до сімейного бюджету.

Як же заощадити, купуючи тент намету, ціна якого обчислюється часом кілька сотень, а іноді і тисяч доларів. Як зазвичай це буває, є два шляхи – поганий і хороший. Поганий шлях – це спробувати заощадити на якості. Але тут ми наведемо лише один вислів – ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі. Добрий шлях – це спробувати заощадити на ціні, не економлячи при цьому на якості. Пропонуючи вам намети, тенти, інтернет магазин мандрівника «Про похід» економить не на якості, але тільки на ціні товару.

За рахунок чого нам вдається пропонувати вам товар кращих світових виробників за досить демократичними цінами?

Рецепт досить простий і неоригінальний. По-перше, це прямі договори поставок з усіма виробниками. Ми виключили у своїй ланцюжку поставок посередників з їх націнкою. По-друге, наші витрати на утримання свого інтернет-магазину істотно, на порядок нижче витрат на утримання звичайних спортивних магазинів. По-третє, низькі ціни на наші товари забезпечуєте ви, наші покупці. Адже чим більше ви у нас будете купувати, тим за меншою ціною ми будемо пропонувати вам товари для туристичних походів і активного відпочинку на природі.

Просмотров: 697 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz