Четверг, 25.04.2024, 02:37
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 26 » Як вибрати надійну будівельну компанію
23:07
Як вибрати надійну будівельну компанію

Якщо ви плануєте будівництво будинку в Київській області або часткову реконструкцію заміського будиночка, очевидно, вам знадобиться надійна будівельна компанія для виконання робіт по фасадного утеплення на фінішному етапі та й будівельних робіт взагалі.

Існує маса сумних історій про те, як будівельники, призначивши високу ціну, виконують свою роботу погано, а то і зовсім, зникають разом з грошима, не виконавши фасадні будівельні роботи. Зрозуміло, що люди починають хвилюватися, коли справа доходить до вибору будівельної компанії під свій проект. Ми готові вам запропонувати покрокову інструкцію, яка гарантовано допоможе знайти найкращу і надійну будівельну компанію по фасадного утеплення в Києві.

Перше, що потрібно зробити, це опитати оточуючих. Якщо ви знаєте тих, хто останнім часом проводив будівельні роботи, друзів, колег по роботі, сусідів. Поцікавтеся у них, яка будівельна компанія виконувала роботи, які роботи виконували будівельники, як вони вклалися в терміни і чи відповідало якість робіт, вартості, яку ви заплатили.

Для жителів Стокгольму, рекомендуєм російськомовну будівельну компанію: Snickare, Måleri, Renovering i Stockholm.

Усна рекомендація один з кращих способів знайти надійну будівельну компанію. Професійні будівельники працюють на перспективу і намагаються дотримуватися якість послуг, що надаються клієнтам. Кілька позитивних відгуків від різних людей є відмінним показником того, що забудовник є надійним.
Якщо ви отримали хороший відгук про будівельну компанію, попросіть представити вам цінова пропозиція на будівельні роботи. Проробіть це з трьома будівельними компаніями. Маючи, таким чином, три кошторису на будівництво, можна об'єктивно оцінити вартість будівництва і обсяг робіт. Також можна побачити, хто із забудовників необгрунтовано завищує ціну на будівельні роботи або будматеріали.

Як тільки ви вирішили, яка вартість робіт вам підходить (так, врахуйте, що низька вартість робіт не завжди означає якісну роботу), поцікавтеся в будівельній компанії про страхування. Важливо, щоб забудовник мав достатній рівень громадянської відповідальності та страхового відшкодування на випадок аварії або невиконання своїх зобов'язань.

Перед початком робіт переконаєтеся, що у вас є договір з будівельною компанією, який охоплює всі сторони співробітництва і отримаєте професійну консультацію у адвоката щодо змісту договору.

Остання порада полягає в тому, щоб незалежно від узгодженої вартості робіт завжди додавайте до бюджету 10% від загальної суми на випадок непередбачених випадковостей.

Просмотров: 613 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz