Вторник, 23.04.2024, 12:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 24 » Як вибрати люстру: робимо красиве освітлення будинку
18:34
Як вибрати люстру: робимо красиве освітлення будинку

Люстри на сьогоднішній день досить популярні. І багато людей, побудувавши будинок, купивши квартиру або просто зробивши ремонт в своїй оселі, подумують над питанням як вибрати люстру. Адже без неї ні як не обійтися. 

У наш час, можна знайти масу рекомендацій про те, яку купити люстру, проте часто цієї інформації буває недостатньо. У цій статті ми постараємося розглянути всі ті моменти, які можуть викликати у вас труднощі при виборі люстри і перед її покупкою. 

Яку вибрати лампу для люстри 
Отже, першим ділом вам необхідно вибрати лампи для свого світильника. Виробники люстр, пропонують велику кількість світлових приладів, якими можна висвітлити весь будинок. У цих приладах можуть використовуватися такі лампи: 

розжарювання 
люмінесцентні 
галогенові 


Лампи розжарювання без сумнівів можна назвати класикою. Вони досить надійні і мають порівняно низьку вартість. Такі лампи бувають матовими і прозорими. Перші створюють більш м'яке світіння, що не стомлює очі. 

Потрібна люстра?! Вибирай тут: http://graffiti-svet.com.ua/catalog/blitz .
Великий вибір люстр на будь який смак за доступними цінами

До недоліком можна віднести те, що такі лампи дуже сильно гріються. І в разі якщо ви вкрутіть в люстру, лампу, потужність якої перевищує рекомендовану, то це може привести до негативних наслідків. Таким як оплавлення деталей або поломка світлового приладу. 

Люмінесцентні лампи, використовуються при необхідності яскравого освітлення. Найчастіше їх встановлюють на кухні. Вони досить потужні, мають високий ККД і служать дуже довго. Така лампа, при потужності в 11 Вт, здатна створювати той же світловий потік, що і лампа розжарювання потужністю в 60 Вт 

Недоліком такої лампи є порівняно висока вартість і висока яскравість освітлення, що швидко стомлює очі. Тому не рекомендується використовувати такі лампи в спальнях або залах. 
Галогенові лампи, створюють потужні потік яскравого світла. 

Вони служать досить довго, тому не потребують частої заміни. Проте використання такої лампи будинку, може створити вам дискомфорт, зважаючи надто яскравого потоку світла. В люстрах такі лампи практично не використовуються і встановлюють їх, як правило, в ліхтарях та інших потужних джерелах світла. 

Ось ми і розглянули особливості різних ламп. Тепер саме час приступити до вибору люстри, а для цього насамперед потрібно розібратися з її потужністю. 

Визначаємося з потужністю люстри 
Потужність люстри вираховується шляхом підсумовування потужності всіх ламп, які будуть у ній використовуватися. З огляду на те, що далеко не всі виробники вказують на лампах світловий потік, вам доведеться самостійно вираховувати приблизну кількість світла, яке необхідне для комфортного освітлення певної кімнати. 

Якщо ви купуєте лампу для невеликих приміщень, таких як комора або ванна кімната, тоді цілком повинно вистачити потужності світлового потоку в межах від 80 до110 Вт Для середніх за розміром кімнат, таких як кухня, зазвичай вистачає потужності в межах від 130 до 170 Вт 

ля приміщень побільше, таких як зал або вітальня, цілком повинно вистачити потужності від 200 до 300 Вт Якщо ви не впевнені в тому, яка потужність світлового потоку вам необхідна. Тоді буде цілком логічно, купити потужну люстру і встановити вимикач з регулюванням потужності.

Це досить зручно в дитячих кімнатах. При наявності регулятора потужності, лампу можна буде використовувати як нічник. Розібравшись з тим, яку люстру за потужністю вибрати, слід задуматися над тим, яка люстра вам необхідна залежно від кріплення.

Просмотров: 984 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz